Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 פיקאסו 1.6 thp165

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמה שאלות ברשותכם:

א.בחצי שנה האחרונה הוספתי לפחות 200מ"ל מים מינרלים לנוזל קירור. 

כנראה שיש אידוי או נזילה שלא נראית לעין. 

השאלה - האם אני צריך להחליף בדחיפות נוזל קירור כי המים שיש שם יעשו לי חלודה וברדק או שזה קצת ולא יעשה כלום? .

(הנוזל עדיין תקין - בדקתי).

ב. למנוע הזה יצא תקן שמן חדש b71-2297 הבעיה שרק לטוטאל יש את השמן המתאים והוא כבר עלה ל300 שקל (יטתר יקר מהויסקי שסבא שלי שותה) , ראיתי שיש עוד שמן של חברת רקטול - מישהו התנסה? זה חצי מחיר.

ב. נוזל ברקסים - למה לרכב הזה יש 2 מיכליות של שמן ברקס? מה נסגר? אחת למעלה ואלה מחובר צינור שמוביל לעוד מיכלית בפנים.

תודה לכולם.

פורסם (נערך)

א. לא מומלץ להוסיף מים שאינם מזוקקים לנוזל הקירור למעט במקרי חירום ולזמן קצר.

אני ממליץ לך לאתר נזילות (במידה ויש) ולהחליף בהקדם.

ב. לפני שבועיים רכשתי בחנות חלפים 5 ליטר של הטוטאל ב 235 ש"ח, אולי במורשה העלו מחיר ו300 זה מה שהם גובים. כך או כך זה לא נורא כי זה סכום שמשלמים פעם בשנה.
את הרקטול לא ניסיתי, וגם לא מכיר מישהו שניסה. יש גם מוביל 1 בתקן, אבל הוא עוד יותר יקר.

ג. אחת מובילה לשניה? אם כן זה כמו במאזדה 2 שלנו... כנראה שזה לא רק התכנון הצרפתי המשובח.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם
לפני 27 דקות, nadavd4 כתב:

א. לא מומלץ להוסיף מים שאינם מזוקקים לנוזל הקירור למעט במקרי חירום ולזמן קצר.

אני ממליץ לך לאתר נזילות (במידה ויש) ולהחליף בהקדם.

ב. לפני שבועיים רכשתי בחנות חלפים 5 ליטר של הטוטאל ב 235 ש"ח, אולי במורשה העלו מחיר ו300 זה מה שהם גובים. כך או כך זה לא נורא כי זה סכום שמשלמים פעם בשנה.
את הרקטול לא ניסיתי, וגם לא מכיר מישהו שניסה. יש גם מוביל 1 בתקן, אבל הוא עוד יותר יקר.

ג. אחת מובילה לשניה? אם כן זה כמו במאזדה 2 שלנו... כנראה שזה לא רק התכנון הצרפתי המשובח.

תראה את הטרלול... 

אגב הנוזל קירור שלו כתום

16916572665176924498232699581350.jpg

פורסם
לפני 4 שעות, netanel1014 כתב:

בחצי שנה האחרונה הוספתי לפחות 200מ"ל מים מינרלים לנוזל קירור. 

מים מינרליים???? הוא צריך מינרלים? מגנזיום? סידן לחיזוק העצמות? 

לרכב יש נוזל קירור ייעודי. לא זול, אבל זה מה שצריך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 32 דקות, discoTD5 כתב:

מים מינרליים???? הוא צריך מינרלים? מגנזיום? סידן לחיזוק העצמות? 

לרכב יש נוזל קירור ייעודי. לא זול, אבל זה מה שצריך.

מה שהיה באותו הרגע

לפני כשעה, elihershko כתב:

אז איך הוא עומד בתקן?

אפשר גם לחרטט. 

ראיתי נוזל קירור של איזו חברה ישראלית. שמתי אותו המקפיא שעה כולו קפא. (3-4 מעלות) ..

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, netanel1014 כתב:

אגב הנוזל קירור שלו כתום

תחליף עכשיו... הנוזל המקורי צריך להיות כחול-ירוק, הכתום כנראה מגיע ממשהו אחר (חלודה?) אצלך.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

מה שהיה באותו הרגע

200מ'ל - אפשר לחכות.  אם אתה מטפל במוסך מורשה או מתמחה (גבע/אורן) אני בטוח שימלאו לך את זה בלי לבקש פרוטה.

פורסם
לפני כשעה, nadavd4 כתב:

תחליף עכשיו... הנוזל המקורי צריך להיות כחול-ירוק, הכתום כנראה מגיע ממשהו אחר (חלודה?) אצלך.

ווא ווא עכשיו אתה מלחיץ אותי. מחר אני קונה. לפי מה שראיתי בכמה אתרים התקן הוא g12+? 

• תוכן חדש...