Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, falou כתב:

אני זוכר כאלו בדירות ישנות, הם באמת חיים לנצח.

הבעיה היא שהם באים עם חווית רעש של 747.

ועמעום אורות רומנטי בזמן שהמדחס נכנס לפעולה.

• מצחיק 3

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 3 שעות, yuvk כתב:

נסה למצוא מזגן חלון משומש עתיק אבל תקין.

בדוק אותו בזמן הקנייה.

נניח והמזגן שנמצא תקין ועובד מעולה. מה עכשיו ?

לשלם על פירוק+הובלה+התקנה=הרבה יותר יקר מלקנות מזגן חדש עילי בעל תפוקה של 10,000BTU תוצרת אחד המותגים הסינים.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

מזגן נייד משומש יכל להיות תקין ויכול להיות שלא. 

הייתי מנסה לדבר עם בעל הדירה שיממן מזגן עילי חדש או לכל הפחות ישתתף בעלות משום ובהנחה ותסכם איתו שהמזגן ישאר בדירה זה שווה לו במיוחד בדירה שעוברת תמא ולאחר הסיום דמי השכירות יהיו גבוהים יותר ויזמנו שוכרים עמידים יותר שגם כך ידרשו מזגן. 

• אהבתי 1
פורסם

יאללה עברתי שלב משמעותי, החלטתי ללכת על מזגן עילי חדש, 990 שקל במחסני חשמל, איסוף עצמי, עד 30 יום אספקה.

השלב הבא התקנה על ידי מזגניסט, אם יש פה מזגניסט אז בכלל מגניב. 

העבודה בתל אביב. ההתקנה פשוטה יחסית לאחר עבודות הבינוי שהקבלן יצטרך לעשות בשביל להוסיף את חדר השירות.

הבנתי שהתקנה עולה באזור ה600-700 שקל.

אשמח להמלצות

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עשית בשכל שלקחת מזגן חדש. אני מניח שקנית את ה-SAGA עם 5 שנות אחריות. יופי של דיל.

ההתקנה חשובה. שתדע.  מזגן עם התקנה חרא לא יעבוד טוב. 

תפתח מדרג או מחפש פה בהמלצות הפורום - אבל בגדול בקיץ ההתקנות קצת יותר יקרות והמזגניסטים פחות בקטע של להתקין כי זה כמה שעות ובזמן הזה הם עושים 3-4 תיקונים, מרוויחים פי 4 ועובדים פחות קשה.

פורסם
לפני 7 שעות, Nakamichi כתב:

עשית בשכל שלקחת מזגן חדש. אני מניח שקנית את ה-SAGA עם 5 שנות אחריות. יופי של דיל.

אכן, למזלי נפלתי על הדגם היותר טוב - טורנדו - סאגה מזגן עילי דגם SAGA-A-12 (DB)

לעומת דגם דומה באותו מחיר אבל נחות בנתונים - מזגן עילי Tornado SAGA 10-A

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

החיסרון העיקרי של מזגן נייד זה בעיקר הרעש  - אבל:

יש בשוק מזגן נייד עם דירוג אנרגטי גבוהה בזכות שיפור יעילות שנעשה על ידי מילוי מים במיכל ייעודי שמשפר את ביצועי המעבה הקטן שיש בו. התוצאה מאוד ברורה: זה אומנם לא מכשיר שקט בשום מקרה, אבל מקרר מעולה.

שים לב למזגן בתמונה, הוא נמכר תחת מגוון רחב של מדבקות. ב"אושר עד" כמותג "מולר"  הוא נמכר במבצע ב 1300 שח לפני שבוע: 

https://ksp.co.il/mob/item/270268/מזגן-נייד-tornado-to-go-14-9646btu-צבע-לבן

הוא מגיע עם מתאם לחלון גלילה עם צינור שרשורי קשיח. במידה ואתה סובל מחום זה הפתרון הכי קל בשבילך.

החסרונות: לא שקט כמו עילי, צריך למלא את מיכל המים מידי פעם, תופס מקום.

היתרונות: מקרר טוב, אין צורך בניקוז בכלל, יש שלט רחוק.

• אהבתי 4

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 10 שעות, איציק נ. כתב:

החסרונות: לא שקט כמו עילי, צריך למלא את מיכל המים מידי פעם, תופס מקום.

לא הייתי רוצה לסמוך על שוכר שידאג למלא מים במזגן הזה, בייחוד מההיכרות שלי איתו. אוהב אותו והכל אבל פחות בקטע של כאבי ראש ולדאוג למשהו שצריך להיות בת'כלס on/off.

כמה שפחות כאבי ראש ככה יהיה הכי טוב.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

בשבוע שעבר ב'אושר עד' היו מזגנים ניידים של MULLER ב-990 ש"ח ליחידה.

לא יודע אם נשאר מלאי או אם המבצע בתוקף, או האם המזגן הזה בכלל שווה את מעט הכסף שרוצים עבורו

אולי שווה לבדוק.

אגב, למי שמתעניין, התקנת מזגן עילי לבד למי שיש ידע טכני די בסיסי זו לא משימה קשה במיוחד.

הדרכה ביוטיוב יכולה לסייע.

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם

דיברתי עם מחסני חשמל, הם טוענים לשנת אחריות אחת למרות שבאתר שלהם רשום שאפשר לקבל 5 שנים עם התקנה שלהם.

ההתקנה שלהם עולה 650 שקל לאחר הרכישה אבל לא יכולים לתת את המחירון של התוספות למרות שיש באתר שלהם לינק למחירון אבל הוא נדרש עם הרשאה כלשהיא.

צריך לדבר עם טורנדו ולראות מה קורה איתם, אולי הם יתנו מידע יותר רלוונטי לעניין ההתקנה או שיציעו משהו אחר. אני לא מבין כל כך.

מסקנה אולי שאני אגלה שהיא נכונה לצערי: אם המוצר לא קיים פיזית בחנות של מחסני חשמל לאיסוף מיידי, כנראה שעדיף לא לרכוש דרכם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 10.8.2023 בשעה 23:45, boli19 כתב:

אגב, למי שמתעניין, התקנת מזגן עילי לבד למי שיש ידע טכני די בסיסי זו לא משימה קשה במיוחד.

הדרכה ביוטיוב יכולה לסייע.

עדיף שלא.
ילך לקנות מתקן תליה, צנרת, יעלה לו יותר כסף ביחס למחיר של מתקין.

ישרוף יום עבודה בקלות. זאת לא העבודה שלו ופעם ראשונה תיקח מלא זמן.
עדיף ללכת לעבודה לעשות יומית ולשלם למתקין ולא להתעסק עם זה. זה הפתרון הכי זול.

איציק

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגמרי...

מנסיון כואב.

אני בסוף הסתבכתי ונאלצתי לקנות גם ערכת פלר.

(אני מנחם את עצמי שאני אוהב שיש לי כלים, ושגם למדתי משהו על הדרך).

כלכלי זה בטח לא היה. בסוף, היה יותר זול להביא טכנאי, שגם היה מעלה את המעבה לגג במקום שאני והבן שלי נהרוג את עצמנו על זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 18 שעות, איציק נ. כתב:

עדיף שלא.
ילך לקנות מתקן תליה, צנרת, יעלה לו יותר כסף ביחס למחיר של מתקין.

ישרוף יום עבודה בקלות. זאת לא העבודה שלו ופעם ראשונה תיקח מלא זמן.
עדיף ללכת לעבודה לעשות יומית ולשלם למתקין ולא להתעסק עם זה. זה הפתרון הכי זול.

איציק

העדפה אישית הייתה לעשות את האיסוף ולהביא לדירה בעצמי את המזגן והתקנה תהיה על המזגניסט ובתקווה ליפול על אחד טוב יחסית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...