Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי לשים כיסויים לרכב של 5 מקומות. זה לא נראה יותר מידי מסובך להתקין אותם אבל זה מאוד פיזי ואני די מאותגר מבחינת יכולת שיווי המשקל שלי. אני גם חושב שמי שעושה את זה בשגרה יכול לעשות את זה טוב יותר ממני. איפה אני יכול להתקין כאלו כיסויים, כמובן בתשלום, אבל הגון? תודה. 

פורסם

מדוע בכלל להרכיב כיסויי מושבים?

אם הריפוד המקורי מלוכלך, לוקחים את הרכב לנקיון של המושבים. אם הריפוד קרוע/מרופט, לוקחים את רכב לרפד.

האם במושבים הקדמיים יש כריות אויר(איזה רכב, שנתון)?

במידה ויש, האם בדקת שלכיסויים יש אפשרות להקרע במיקומם של כריות האויר?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 3 שעות, kompy כתב:

אם הריפוד המקורי מלוכלך, לוקחים את הרכב לנקיון של המושבים. אם הריפוד קרוע/מרופט, לוקחים את רכב לרפד.

אולי כי הריפוד המקורי מלוכלך ולא ניתן לנקות?

אולי הריפוד קרוע ויותר משתלם לכסות אותו מאשר לתקן?

אולי סתם כי החדש יפה יותר?

אני אישית שמתי ריפוד (של הדר רוזן, בתפירה מותאמת לדגם, עם פתחים לכריות אויר) כדי שהריפוד המקורי יישאר במצב חדש, וכך לפני מכירה אני פשוט אוריד את הכיסויים ואקבל כסאות מקוריים תקינים ויפים

פורסם
לפני 5 שעות, kompy כתב:

האם במושבים הקדמיים יש כריות אויר(איזה רכב, שנתון)?

במידה ויש, האם בדקת שלכיסויים יש אפשרות להקרע במיקומם של כריות האויר?

לא כל מושב אפשר לנקות ולהחליף ריפוד יקר מאוד, זה פשוט לקח מהרכב הקודם שלנו. הבנתי שלמה שקניתי, הדר רוזן, יש פתח לכריות אויר, אבל אני צריך מישהו מקצועי שיתקין 

לפני כשעה, chezik כתב:

אולי כי הריפוד המקורי מלוכלך ולא ניתן לנקות?

אולי הריפוד קרוע ויותר משתלם לכסות אותו מאשר לתקן?

אולי סתם כי החדש יפה יותר?

אני אישית שמתי ריפוד (של הדר רוזן, בתפירה מותאמת לדגם, עם פתחים לכריות אויר) כדי שהריפוד המקורי יישאר במצב חדש, וכך לפני מכירה אני פשוט אוריד את הכיסויים ואקבל כסאות מקוריים תקינים ויפים

גם אני קניתי הדר רוזן אבל לא מסוגל להתקין לבד לצערי. 

פורסם

לדעתי אל תחפש בעל מקצוע בתחום הרכב, זה סתם יעלה יקר יותר.

פשוט תבקש מכולבויניק כלשהוא.

כל אחד שיודע לבצע תיקונים כלליים בכל תחום שהוא - יוכל גם לבצע את העבודה הזו.

אולי תיכנס לשטיפת רכב ידנית בזמן דליל, בד"כ יש שם כאלו שצמאים לעוד כמה שקלים, ויש להם טיפת נסיון בהתעסקות בפנים הרכב

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...