Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה מניסיון על כרית או מכשיר מסאז', בעיקר לשרירים תפוסים של גב עליון ו/או תחתון אחרי אימונים וכו'. 

סטייל כזה:

https://www.amazon.com/Massager-Massagers-Shiatsu-Massage-Shoulder/dp/B09JT15JQF/ref=sr_1_7?crid=3KASMSWSLFR6S&keywords=massager&qid=1689598045&sprefix=massager%2Caps%2C195&sr=8-7

התקציב לא מוגבל, אשמח למוצר איכותי והמלצה מניסיון. 

אשמח אם אפשר להישאר ענייניים :)

תודה ושבוע טוב!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי מוצר דומה מד"ר גב שעלה בזמנו 1500 שח.

הייתי מזמין את זה https://amzn.to/3Y0cPNA  הביקורות טובות ונשלח בחינם לארץ. צריך לבדוק שהחשמל מתאים ואולי צריך שנאי.

זה דומה למה שיש אצלי מושב עיסוי שיאצו HoMedics Perfect Touch - מוצרי עיסוי (poolmate.co.il)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

היו לנו כמה מכשירים בסגנון, כולל כורסא קומפלט. אף אחד לא החזיק מעמד יותר מכמה חודשים.

תבקש מאשתך ללחוץ על הנקודות הרגישות. יותר יעיל, יותר נעים (לשניכם), ומחזיק מעמד הרבה שנים.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 17.7.2023 בשעה 15:51, ניקו פ. כתב:

בעיקר לשרירים תפוסים של גב עליון ו/או תחתון אחרי אימונים וכו'. 

יצא לי להשתמש במכשיר דומה של ד"ר גב כמה פעמים (גם אחרי אימון), לא אהבתי בלשון המעטה.

אישית אני מעדיף foam roller, עשה עבורי פלאים.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

אישית אני מעדיף foam roller, עשה עבורי פלאים.

אני עם שילוב של רולר, כדור קטן, כדור גדול, גומיות, מקל מרתון וכמובן ויברטור של theragun.

לא מאמין לכול הכריות שיט האלה, הן לא יכולות להפעיל עלי מספיק כוח. גם הויברטור הפשוט שיש לי לא שורד אם אני באמת לוחץ אותו.

זאת הדרך העובדת היחידה שמצאתי אדון נקניקו :)

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

פלוס אחד.

קניתי לעצמי אחד כזה בזמנו, אחרי שסבלתי מכאבים שונים ומשונים לאורך זמן. 

לא רע. עוזר, כשמדובר על כאבי שרירים בלבד (ולא על בעייה כלשהי). 

אין לי ניסיון עם מושבי עיסוי למיניהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חוטף לשאלה. מישהו פעם ניסה את אלו? (סתם הראשון שקפץ)
https://www.amazon.com/Etekcity-Stimulator-Intensity-Rechargeable-Accessories/dp/B07RL1CCXW/ref=sr_1_6?crid=1E3GGH2WUKRAA&keywords=muscle+stimulator&qid=1690096355&sprefix=muscle+stimulator%2Caps%2C210&sr=8-6

זה פחות ״מכות״ כמו מכשירי עיסוי שתוארו פה. זוכר שחיברו אותי למשהו דומה בפיזיו מספר פעמים, אבל לא זכורה לי היעילות של זה...

פורסם (נערך)

כאחד עם גב מאותגר שבעונות מעבר מודיע על שביתה מלאה, המכשיר היחיד שעוזר לי זה מכשיר טנס. יש המון מכשירים במגוון גדול של רמות, ערוצים ומחירים, הייתי מתחיל ממשהו סביר כמו זה עם שני ערוצים ובודק אם זה אכן מסייע לך. 

אציין שזה לא כמו איזה משכח כאבים חזק, זה דורש שימוש מספר פעמים בהפסקות, פשוט כי הגוף כבר מתרגל, הכל כמובן לפי הצורך. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אל תקנה אקדח לגב. זה לא השימוש שלו. הגב מלא בעצמות ואקדח פשוט לא מיועד לעצמות אלא לרקמות רכות של שריר. כמו שריר תלת ראשי , דו ראשי וכו'.

ומצאתי שהאקדח המדובר של טרהגאן סתם מיותר ויקר.

אקדח מיני של שיומי הרבה יותר פרקטי לנסיעות ונעים לשריר.

אחד בגודל כף יד זה הגודל האידיאלי. 

יש גם מדבקות עם זרמים חשמליים בעוצמות שונות. כואב ביותר. 

הכסא של homedics הידוע בכינויו דר גב דווקא לא רע ומחזיק כרגע 4 שנים. עלה כ ₪1800  במבצע חבר כלשהוא. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...