Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שרוב אנשים לא מטפלים לבד, העבודה עם הרשימה והחלקים יעברו בכיף את ה 10 אלף.

לאחונה החלפתי בולמים קדמיים, משולשים,תפוחים, דיסקים ורפידות קדמיות, זרוע הגה יצא 4 אלף לא ביבואן.

לכן אנשים יעדיפו לשלם עוד 10 אלף ולקנות רכב שנתון חדש יותר או לשמור לדברים שיכולים להתקלקל, כי אז יוצא מצב שהוצאת 10 אלף, ויש תקלה מכיוון אחר, אז עוד לשלם?

ונגיד השקעת 10 אלף, מה עם מדחס? מצמד? גיר/מנוע? חיישנים? אי אפשר להחזיר למצב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז בעוד 3-4 אלף על הסכום שנאמר לא תוכל להחליף את כל הרשימה שרשמתי?  ואל תשכח שאתה שילמת להם גם על חלקים שמאוד יקרים בארץ ולהזמין מחול לא דורש להיות מכונאי.

לגבי הרשימה אתה מדבר על תקלות שבר יותר מדברים עם בלאי, לחיישנים אין בלאי, גם לא אמור להיות ומספידים אותם בארץ בלי לבדוק את שאר הדברים.

מנוע וגיר אני מסכים אבל אם תחליף להם שמן בצורה קבועה הם יכולים להרבות ימים.

היום אם אתה קונה רכב ב25 אלף אתה מקבל רכב שנת 2011-12? תוסיף עליו עוד 10 אלף, זורם איתך אפילו 12 אלף על להביא אותו למצב חדש לגמרי הגעת ל37 אלף? איזה רכב אתה קונה בסכום הזה? שנת 2014-15? אנחנו מדברים פה על התקדמות של רק 3-4 שנים או רכב שהוא כמה שאפשר מכנית חדש.

אני מבין שהדעה שלי שונה אבל לדעתי החישוב צריך להיות כזה.

פורסם

אתה כבר מגיע אז ל14 אלף , כמעט חצי מעלות הרכב.

מי שקונה רכב ב 30 אלף, לא רוצה להוציא עוד כזה סכום כי לרוב אין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה 14? שאמרתי 12 כבר הגזמתי וזה כולל עבודה וחלקים מחול.

ברור שלא לכל אחד יש את הכסף לזה אני מדבר על מי שיכול ושזאת אלטרנטיבה ללקנות רכב חדש יותר (להשקיע 20 אלף שקל יותר על שנתיים שלוש יותר חדש)

ובלי קשר אף פעם אין סיבה טובה לקנות רכב מהניילון, אלא אם כן אתה נהג מונית.

פורסם

אני חושב שיש, רכב חדש מקנה לך אמינות,בטיחות,אבזור.

פורסם

בפיאסטה הבת 11 שלי יש 7 כריות אוויר, abs esp.

במאזדה 2 2014 אפילו יש בלימת חירום אוטונומית וזה רכב ששנה הבאה בן 10.

ורכב חדש לא תמיד מקנה לך אמינות, במיוחד אם זה מודל חדש שעדיין לא הכירו בבעיותיו.

העניין שגם אם יש תקלה יתקנו לך אותה "בחינם" אבל זה לא בחינם כי שילמת על רכב משפחתי מעל 130 אלף שקל שיכולת לקנות בהרבה פחות משומש שגם אם היה הולך לו מנוע 10 פעמים לא היית מגיע לסכום הזה.

אם מישהו מרגיש שהוא צריך לקנות רכב חדש בשביל מולטימדיה שבמקום אפשר להוסיף בזול. או בקרת סטייה מנתיב וניטור מרחק מלפנים שאפשר להוסיף מובילאיי (שממן את עצמו בהחזר בטסטים והביטוח). וזה בזמן שהוא גר במינוסים/הלוואות/גר אצל ההורים/שכירות או כל צרה כלכלית אחרת יש לו בעיה בסדר עדיפויות.

רכב חדש זה מותרות, למי שבאמת יש את הכסף שיקנה, אבל זה לא מדבר אל רוב הישראלים שצריכים סדר עדיפויות כלכלי.

• מעניין 1
פורסם

סופר מיני חדשה תהיה הרבה יותר בטיחותית מהפיאסטה, לא רק מבחינת בטיחות פסיבית אלא גם אקטיבית.

Abs וesp זה כבר משהו מובן מאליו המון שנים.

בלימת חירום אוטונומית היום זה לא מספיק.

זה לא רק התרעה אלא מערכות אקטיביות שלא ניתן להוסיף.

דווקא לפי המכירות המון קונים רכב חדש. לא צריך הון גדול. היום זה נח ופשוט.

פורסם

לפי המכירות הרבה אנשים קונים אני מסכים, ואז אתה מסתכל על הסטטיסטיקה של מינוסים הלוואות שלא מצליחים להחזיר, עיקולים, ופתאום אתה מבין איך הדברים הולכים יד ביד.

בלי קשר לכסף, אני חושב שהמערכות החדשות חוץ מבלימה אוטונומית (שכבר לא נחשבת חדשה) מיותרות.

דברים כמו תיקון מסטייה מנתיב או שהאוטו אומר לך מתי לנוח, אם מישהו צריך מערכות כאלו אז הוא כנראה לא אחראי מספיק כדי לנהוג.

להגיד שאוטו הרבה יותר בטיחותי מאוטו ישן כי הוא התריע לך שאתה עייף? לא הייתי אומר

פורסם

לכן רשמתי שגם מבחינת בטיחות פסיבית רכב חדש יהיה בטוח יותר.

פורסם

גם כל מקרה לגופו,זה נכון שאפשר לעשות ישור קו ענק ולהנות אבל לפעמים יש הפתעות והרכב הופך לבור ללא תחתית,נתקלתי כבר בכמה כאלה,גם ברכבים כביכול אמינים מאוד.

יש עשרות מכלולים ברכב שכל רגע יכולים לקרוס זה הסיכון.

אם תקח גרואטה ותחליף את כל הרכב זה עדיין לא הופך אותו לפחות גרוטאה,ההרגשה היא לא אותה הרגשה.

מה עם המושבים? ההגה? גומיות למינהם? תחליף גם את כל אלה?

עדיף להוסיף קצת ולהנות מרכב שעבר וסבל הרבה פחות מאשר להחליף אין סוף חלקים כל רגע.

• תוכן חדש...