Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ק הידראולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב קהל נכבד.

מישהו יודע איך מתקנים/משפצים כזה דבר?

IMG_20230523_174456_800.thumb.jpg.5be924756fedb23864dce7f37f5c5671.jpg

מצאתי את זה.

זה לא עולה עם הידית, אבל אפשר למשוך אותו עם היד בקצת כח וללחוץ אותו בחזרה.

יש מה לעשות עם זה או להשליך אותו בחזרה?

כמובן בתודה מראש.

פורסם

רוב הסיכויים שאין בו שמן. 

מאחור יש בורג מילוי, תפתח אותו ותמלא עם מזרק שמן הידרוולי. אחרי זה תוכל לבדוק אם עובד והאם יש דליפות. 

zapravka-domkrata.1612257067.jpg.f560645fb0327f89fcdb65ace0dc2cda.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
  • רעיון טוב! 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 19 דקות, shellcase כתב:

כמה טון זה מרים? לא כתוב

אבל סתם בשביל הידע והנסיון לא אכפת לי להתעסק עם זה.

לפני 14 שעות, Buki כתב:

מאחור יש בורג מילוי, תפתח אותו ותמלא עם מזרק שמן הידרוולי. אחרי זה תוכל לבדוק אם עובד והאם יש דליפות. 

איך אני יודע כמה שמן צריך? והאם זה מוצר מדף או...?

פורסם

בהצלחה.

מניסיון אישי שלי.

אם השמן ברח (בהנחה ולא היה בורג פתוח)

מילוי שמן לא יעזור לתמיד 

כי הוא יברח שוב

.

פורסם (נערך)

מניסיון עם אחד שוכב שכבר לא עבד: אמריקן איגל : מילאתי שמן , אחרי שנה עדיין מרים יופי. עד 2 טון. לא היה בורג פתוח. פשוט נפל על צידו בתא מטען וכנראה הכל ברח. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הי חברים תודה על הרעיונות.

מה שמצאתי מרים כ 10 טון.

בתאריך 24.5.2023 בשעה 00:09, Buki כתב:

פתחתי את הבורג מאחור ובאמת היה שם ממש קצת שמן, עשירית כוס אולי, וגם ממש נוזלי, כמו שמן קנולה, זה צריך להיות כזה דליל?

IMG_20230524_163059_905.thumb.jpg.5556ced926abd243e5c3a1464da870ab.jpg

אבל בחזית ראיתי שיש איזה גומי שכשלחצתי על המוט העולה ויורד ראיתי שהגומי לא אטום מי יודע מה וכשאני לוחץ יוצא כאלו בועות אויר ממש פיציות ותוך כדי שאני לוחץ על המוט לחצתי גם על הגומי עם טסטר ואז היה כזה ממש "פסססססט" אבל לא חזק ואז המוט ירד יותר בקלות מה זה אומר?

IMG_20230524_163037_109.thumb.jpg.d2cd5551dbf8dafcf71e4a8e78a9ea5a.jpg

למי שיש תשובות אני אשמח לשמוע

בכל מקרה ראיתי שבקבוק שמן הידראולי שזה 10w לפי מה שיוצא, עולה באזור של בין 90 ל 105 ש"ח,

ונראה לי שאני יקנה אחד כזה אחרי החג ונבדוק את העניין כמה שמן צריך למלא וכו.

בנתיים תודה רבה לכולכם ולילה טוב ושינה מתוקה ומועילה.

פורסם

בדרך כלל השמן בורח כי גומיות אטימה נשחקו\התבלו או סתם לא יושבות טוב.

אכן אמורים להשתמש בשמן הידראולי אבל אני לאחרונה מילאתי שמן ATF ובנתיים עובד תקין.

השמן ההידראולי אכן דליל.

הגומיה שצילמת היא פתח המילוי. חד משמעית כדאי לך להחליף אותה. אם תצטרך אחת כזו אשמח למסור לך, אני מפתח תקווה.

פורסם

הי לכולם תודה רבה לעוסרים.

כרגע הג'ק ממתין כשבועיים ואני לא נוגע בו, עשיתי בירור קצר(קצת מעמיק) בהלכה בנושא אבידות ומציאות, וכמו שכתבתי מצאתי את הג'ק הזה, אז אני צריך "להכריז", זאת אומרת לתלות מודעה איפה שמצאתי את זה, ואז מי שאיבד או לחילופין זרק את זה ייצור איתי קשר. 

אז כרגע אסור לי לגוע בזה כי זה לא שייך לי, ואני חושש מגזל, אז לאחר שבועיים אם אף אחד לא ייצור איתי קשר אני אתפל בזה.

בתאריך 25.5.2023 בשעה 17:56, yossi_s1 כתב:

בדרך כלל השמן בורח כי גומיות אטימה נשחקו\התבלו או סתם לא יושבות טוב.

אכן אמורים להשתמש בשמן הידראולי אבל אני לאחרונה מילאתי שמן ATF ובנתיים עובד תקין.

השמן ההידראולי אכן דליל.

הגומיה שצילמת היא פתח המילוי. חד משמעית כדאי לך להחליף אותה. אם תצטרך אחת כזו אשמח למסור לך, אני מפתח תקווה.

תודה על הפירוט. אני יתאם איתך איך אני אוכל לקחת ממך את הגומיה אם אני אצטרך אותה. תודה רבה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

גם אני מצאתי פעם ג'ק בשיחים . האלה של השוק. שני מזלגות ענק . מסתבר שגנבו איתו כספת גדולה באותו לילה וזרקו אותו לאחר השימוש. החזרתי אותו. עכשיו כל הטביעות אצבעות שלי בטח במחשבי המשטרה. ממליץ לך לנגב את הג'ק שלך היטב. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 2
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...