Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרד פוקוס 2016 - 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.האם יש הבדל  ברכב בין השנתונים האלו?

2. ממה שקראתי הבנתי שב2016 החליפו את הגיר האם הגיר הזה אכן פתר את הבעיה?

3. בכלל הדגם הזה נחשב לאמין לאורך זמן, ומה צריכת הדלק האמיתית שלו?

פורסם

2016-2018 זה דור 3.5 מנוע 1.5 טורבו עם גיר יחסית אמין אוטומט רגיל 6 הילוכים.

במנוע יש בעיית תכנון של בריחת נוזל קירור מהאטם ראש צריך לקחת את זה בחשבון כי תדרש החלפת מנוע בעלות לא מבוטלת. אם תמצא רכב שעבר החלפת מנוע אחרי 2019 אצל היבואן הם כבר שמו בלוק מנוע חדש שפתר את הבעיה.

האוטו יחסית לא חסכוני קח בחשבון. בעיר 8-8.5 בנהיגת סבתא ומחוץ לעיר 12-13 בשיוט נינוח.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, TZR84 כתב:

2016-2018 זה דור 3.5 מנוע 1.5 טורבו עם גיר יחסית אמין אוטומט רגיל 6 הילוכים.

במנוע יש בעיית תכנון של בריחת נוזל קירור מהאטם ראש צריך לקחת את זה בחשבון כי תדרש החלפת מנוע בעלות לא מבוטלת. אם תמצא רכב שעבר החלפת מנוע אחרי 2019 אצל היבואן הם כבר שמו בלוק מנוע חדש שפתר את הבעיה.

האוטו יחסית לא חסכוני קח בחשבון. בעיר 8-8.5 בנהיגת סבתא ומחוץ לעיר 12-13 בשיוט נינוח.

תודה רבה!

תענוג לקבל מידע כל-כך מדויק.

האמת לפי המחיר שמבקשים על הרכב ביד 2 שיערתי שיש לרכב הזה איזה באג. כי המחירים שלו ממש בריצפה. 

פורסם

בתור בעלים לשעבר של פוקוס 2016 - אחלה רכב ותמורה מצויינת למחיר

אם אתה מוצא רכב שמור לאחר החלפת מנוע, מומלץ מאוד.

לא הייתי קונה עם מנוע מקורי.

פורסם

בתור אחד עם פוקוס 18 ו17 אנסה לענות לך בקצרה
1. ההבדל היחיד בשנים האלו שידוע לי היא שהחל מתקופה מסוימת ב-2017 התחילו להשתמש בגז המזגנים החדש לעומת הקודם (מוזר, כי הרגולציה האירופאית לא חייבה לפי הבנתי), הקומפרסור אותו קומפרסור, חלק מהצנרת של המזגן אבל שונה (ויתכן גם שהמאייד הפנימי).
יתכנו עוד הבדלים, אבל לא משהו שידוע לי.
2. החל משנת 16 עד סוף 18 בארץ נעשה שימוש בגיר אוטומטי שישה הילוכים (6F35) , הרבה יותר אמין לעומת הגיר הרובוטי 
3. הרכב "יחסית" שותה דלק, אבל מהנה מאוד בתור משפחתית, אצלי רוב הנסיעה היא בין עירונית עם לחיצות פה ושם, ובדרך כלל שותה כ-1 ליטר ל-12 ק''מ . 
מה שכן, וחשוב מאוד, אם אתה לא אוהב להיות בהרפתקאות וכאבי ראש תשתדל למצוא רכב שעבר כבר החלפת מנוע לבלוק המשודרג (לא החלפת מנוע למנוע מפירוק), אלא דרך מוסכי היבואן , וגם שם, לוודא שהבלוק מנוע הגיע מדלק מוטורס כחדש אם זה "חצי מנוע" (שורט בלוק) או מנוע שלם.  
אומר זאת מכיוון שחלק אומרים שהבעיה עם החדירת מים לא בהכרח מתרחשת לכולם, אך אצלי זה התרחש ב- 2 מתוך 2, אז ממליץ לוודא זאת. 
בכללי במקרה שלי אני משבח את דלק מוטורס בטיפול בבעיות, אבל לא יודע איך זה היום לאחר שהתביעה היצוגית נדונה בבית המשפט, אז ממליץ למצוא רכב שמשהו כבר עבר איתו כאב הראש.

עוד טיפ קטן, הרכב צריך לעבור טיימינג כל כ-120 אלף ק''מ , במידה ואתה קונה רכב שעבר טיימינג, תוודא שהחליפו את המשאבת מים גם כן (המשאבה נוטה לעשות בעיות בדרכים שונות בערך באיזור זמן דומה לפחות מנסיוני).

• תוכן חדש...