Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע צעדים תקול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר אולי מקום שמשפץ או מחדש מנוע צעדים, או שהיה לו נסיון אם איזה בעל מקצוע שטיפל בזה כי האפשרות היחידה שיש לי אכשיו זה להביא דרך המוסך מצערת (מיבואן מנועים) עם מנוע צעדים!

פורסם

איזה אוטו יש לך?

אני מכיר אחד בשם לוזון מהרצליה שעושה תעבודה הזאת.

הוא יחבר לך תרכב למחשב יבדוק מה הבעיה ספציפית ואם זה מנוע צעדים הוא יתקן לך...

אם אתה בוחר אחרי הבדיקה במחשב לא לתקן אצלו או לא לתקן בכלל על החיבור למחשב הוא גובה 150 שקלים.

אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

כל הסיפור שלי הוא כבר אחרי חיבור למחשב במוסך מורשה ולאחר כל הבדיקות נאמר לי שצריך להחליף!

הרכב הוא ניסאן סאני 93 הזרקה.

פורסם

אתה רוצה את המספר של המוסכניק הזה? הוא קודם מברר לך אם אפשר לתקן את הבית מצערת+מנוע צעדים, אם אפשר הוא שולח לשיפוץ במחירים טובים מאוד, אם לא, תאלץ לרכוש חדש שהוא יכול לארגן לך במחירים ממש זולים.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...