Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיבה שלי סביבות 60 ליטר (למרות שאני צריך 92) אבל בקרוב יהיה בעזרת השם

ומירן80 ישבת באוטו עם מוזיקה ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראוי לציין שאצלו הסאב זז באמת כמו שצריך .

אבל לא ניראה לי שעשה כל כך הרבה רעש כמו שכולכם רושמים, לפחות לטעמי .

אני בדעה של מירן , הקיקר הזה אמור לזוז הרבה יותר חזק ועוצמתי ממה שהוא היה באוטו של מיקי.

תיבה מתאימה בדיוק תפתור את הבעיה !

ותשפר את הבמה הקדמית שלך כי היא לא משהו בכלל .(קח את זה בתור עצה בידידות את תעלב או משהו).

פורסם

את הבמה הקדמית סידרתי אתמול עכשיו שומעים מהמם בערבת השם במפגש הבא תשמעו

ובקשר לקיקר המגבר פותח אותו כמו שצריך יותר מזה הוא מזייף

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מצטער על האיחור, בכל מקרה היה מפגש ממש טוב ומהנה.

אבל... איפה התמונות, עשו לי בוק באותו ורק 2 תמונות, נו באמת.

פורסם

את האמת ,לא ישבתי אצלך בתוך הרכב .

אבל מהתרשמות ראשונית ,כשעמדתי כחצי מטר מהרכב ליד הדלת ניראה שהבמה גונבת את ההצגה.

אני באופן אישי לא הרגשתי את הבאס .וזאת למרות שהסאב היה בתיבה פורטד על מגבר עם ביצים .

אבל יש מצב שזה מה שהסאב הזה באמת מסוגל לתת. ואם זה נכון אז לדעתי צריך זוג כאלה ברכב שלך .

פורסם
מצטער על האיחור, בכל מקרה היה מפגש ממש טוב ומהנה.

אבל... איפה התמונות, עשו לי בוק באותו ורק 2 תמונות, נו באמת.

ומי כבודו? זה עם הרנו ?

ושוב פעם הבאה אני ישים דגש חזק יותר על נושא הצילום כמו שצריך! נארגן מפגשון עוד כ4 שבועות בערך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אני הייתי עם האיביזה, יש לי בה 2 סרווין "10, מה שכן, הגיין היה מכווון הפוך ונתן בערך עשירית ממה שהוא אמור לתת.

ולכל מי שתוהה מי אני, אני עם המחשב ברכב.

פורסם

אתה הבחור עם המחשב. נו אני זוכר אותך . אל תידאג ידידי . מפגש הבא נשקיע בך יותר תשומת לב חום ואהבה...:wink:

נ.ב-באמת היה נידמה לי ששמעתי את הדאבל סרווין שלך משהו היה מוזר כי בכל זאת הם כימעט ולא נתנו בראש באותו הרגע סתם זזו ..

פורסם

וואו וואה !!! :shock:

נתנו בראש יותר מידיי אפילו ! חבל על הזמן , אני זוכר שישבתי במאזדה עוד שניה האוזנים יצאו החוצה , וזה היה לפני שחיברנו את הקיקר בתיבה הקטנה.

כמו שהבחור אמר היה טעות עם הגיין

פורסם
אז הייתה צריך לשמוע אותם אצלי במאזדה, הם ישבו על המגנט מונובלוק ונתנו בראש .
אתה עם הלאנטיס שנהב? אם כן אז שמעתי 2 סרווין אצליך והם באמת נתנו בראש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...