Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרת חברי הפורם.

1.ברשותי איונייק 2019 יד2 שיש לה אחריות עוד כשנה.

שנה שעברה טיפלתי במוסך היבואן והשנה אני רוצה לטפל במוסך מורשה

א.האם זה ייפגע לי באחריות הרגילה?

ב.האם הטיפול יפגע באחריות שיש לי לסוללה ההיברידית?

2.אני רוצה להדביק את מכשיר המינוי של כביש שש לשמשה

הלכתי כבר לשני חנויות וביקשתי שייתנו לי דבק דו צדדי מתאים להדביק לשמשה

כל  דבק שניסיתי אחרי כמה ימים המכשיר נפל.

על מה הייתם ממליצים בשביל שהוא לא ייפול

(אני מתכוון לעשות הזמנה מאמזון בימים הקרובים אם יש לכם לינק למוצר מאמזון זה יעזור)

פורסם

1.א לא יפגע רק בתנאי שהטיפול מבוצע בדיוק  לפי הוראות היצרן עם שמן בתקן היצרן וחלפים מקוריים או שווי ערך. 

מכיוון שלא תמיד בטיפול במוסך כללי זה  המצב, אתה צריך באופן אישי לוודא את זה ולקבל חשבונות מפורטת בה רשומים מק"טים מקוריים של כל החלקים, סוג ותקן השמן ומה בדיוק בוצע, לוודא שהטיפול שעושים תואם את הוראות היצרן. למשל אם אתה צריך טיפול 100 אלף ק"מ ששונה במפרט מטיפול 80 אלף, תוודא שעושים את הטיפול הנכון. 

אם אתה לא בנוי לזה ורוצה רק לשים את האוטו לטיפול, תעשה במורשה יבואן. 

1.ב לא יודע.

2. תקנה סרט הדבקה דו צדדי אדום של 3M. תנקה עם אלכוהול את השמשה באיזור ההדבקה ותדביק. מחזיק מצויין.

פורסם

זה לא אמור לפגוע באחריות, כפי שבוקי ציין , אבל קח בחשבון שאם תבצע טיפולים במוסך שאינו ממוסכי היבואן,

מוסכי היבואן ינסו להתנער ממך בכל דרך אפשרית (במקרה של תקלה, קשורה או שלא קשורה לטיפול שבוצע במוסך אחר).

במקומך (זו דעתי לפחות) הייתי נשאר לטפל במוסך יבואן גם בשנת האחריות האחרונה.

(נסה לקחת כמה הצעות מחיר מכמה מוסכי יבואן - יש לעיתים הפרשים עלויות).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Buki כתב:

1.א לא יפגע רק בתנאי שהטיפול מבוצע בדיוק  לפי הוראות היצרן עם שמן בתקן היצרן וחלפים מקוריים או שווי ערך. 

מכיוון שלא תמיד בטיפול במוסך כללי זה  המצב, אתה צריך באופן אישי לוודא את זה ולקבל חשבונות מפורטת בה רשומים מק"טים מקוריים של כל החלקים, סוג ותקן השמן ומה בדיוק בוצע, לוודא שהטיפול שעושים תואם את הוראות היצרן. למשל אם אתה צריך טיפול 100 אלף ק"מ ששונה במפרט מטיפול 80 אלף, תוודא שעושים את הטיפול הנכון.

בוקי צודק בגדול, אבל מי שצריך לוודא את הדברים הללו זה המוסכניק ולא אתה (פות"ש), כי הוא הדרג המקצועי, ובמקרה של בעיה עם היבואן תוכל לבוא בתלונה אליו. כדאי שגם אתה תוודא את הדברים הללו כפי שכתב בוקי.

בנוגע לסוללה, תראה מה כתוב בתעודת האחריות (תמיד מומלץ לקרוא). לא רואה איך החלפת שמן מנוע במוסך כללי פוגעת באחריות על סוללה או צמיגים, למשל, מכיוון שמדובר על מערכות שונות.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 20 דקות, mcaspi כתב:

בוקי צודק בגדול, אבל מי שצריך לוודא את הדברים הללו זה המוסכניק ולא אתה (פות"ש), כי הוא הדרג המקצועי, ובמקרה של בעיה עם היבואן תוכל לבוא בתלונה אליו. כדאי שגם אתה תוודא את הדברים הללו כפי שכתב בוקי.

אתה כותב את זה כל הזמן "מקסימום אם יהיו בעיות תתבע את המוסכניק על כל הסכום ותקבל את הכסף".

זה לא שזה לא נכון רק אני לא מתכוון להכנס לתביעות משפטיות בשביל לחסוך 300 או נגיד 500 שקל בטיפול ולא ממליץ לאף אחד. 

לכן ההמלצה שלי מאוד פשוטה:

אם אתה לא יכול/רוצה לבוודא בעצמך שהטיפול במוסך כללי מבוצע בדיוק לפי מפרט היצרן ועם השמנים והנוזלים הנכונים, תמשיך לטפל במורשה יבואן ברכב באחריות.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני כותב מדי פעם בנושא כי לדעתי, לא נכון להפיל חובה כלשהי בנושא על בעלי רכבים. הנושא מומלץ ולכן כתבתי כפי שכתבתי. בקיצור, שנינו מסכימים בגדול שכתבתנו דברים נכונים.

• תוכן חדש...