Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא השתתפתי מעולם במירוץ, לא כמשתתף ולא כחלק מהקהל. 

אני יודע שבחו"ל מזניקים ע"י ירי מאקדח (כדור סרק מן הסתם). 

השאלה עלתה לי באופן הזוי וחצי- נתקלתי בכתבה על מירוץ למען הלומי קרב.

המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש, היא שאני מקווה מאד שימצאו דרך אחרת להזניק את המירוץ שלא כוללת שימוש באקדח אחרת יחטיאו את המטרה...

מה שכן, לא באמת הבנתי מי ישתתף במירוץ- לוחמים בריאים או הלומי קרבות או גם וגם?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חושב שמשתמשים ברמקול בשביל להזניק את הרצים.

כמו שכתבת המירוץ הוא למען הלומי קרב אז הרוב יהיה כאלה שהם רצים עם אג'נדה שתומכים בכזה דבר.. משלמים את האגרה בשביל להשתתף במירוץ ובכך תורמים למארגנים.

אני רואה בכתבה שרשום שהרשמה ללא עלות אבל גם מצרפים לינק לתרומות - בדר"כ דורשים שישלמו על הערכה למירוץ סכום מסוים. בדר"כ היא כוללת - חולצה ומספר, לפעמים שמים גם עוד מרצנדייס אחרים כובע, בנדנות וכו'.

לתרומה:

https://giveback.co.il/project/71850

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

השימוש באקדח הזנקה הוא רק בתחרויות רשמיות של איגוד האתלטיקה וגם זה רק בריצות קצרות.

במירוצים ההמוניים, ההזנקה היא פשוט ע"י ראש העיר/מועצה/מארגן התחרות עם רמקול

פורסם

שמתחיל לשאת נאומים שלא מעניינים אף אחד חוץ מאת עצמו, מעכב בשתי דקות, ואז מזניק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

במרתון טברייה היה רעש של צופר בהזנקה.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...