Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

יש לי הרבה זמן פנוי ברכבות. 

לרוב אני קורא/ישן/שומע מוזיקה וכו'. 

אבל יש גם ימים שבאמת אין לי כוח לכלום וחשבתי לנצל את הזמן שיש לי ברכבת הלוך וחזור להרוויח עוד קצת כסף ואולי על הדרך להפיג את השעמום. 

אני כמובן לא מצפה להון תועפות, אבל אם אפשר ואין משהו יותר טוב לעשות, אז למה לא?

האם מישהו מכיר אתר/מקום אמין מניסיון אישי שהוא יודע להמליץ עליו? 

תודה! 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדיף למצוא side hustle שיש לך כבר יכולות בו. אם זה ייעוץ או סתם לעשות עבודות קטנות דרך fiverr או upwork.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 דקות, Ooga כתב:

100 שקל בחצי שנה

רק אם אתה ממלא כמות מטורפת של סקרים...

מכיר, זה קיים, זה עובד- אבל עד שאתה רואה גרוש יוצאת הנשמה. 

ומטמטמים אותך. 

לדעתי הכנה מניסיוני האישי, לא שווה את ההתעסקות. 

יש את סקרנט למיטב זכרוני, ועוד אחד שאני כבר לא זוכר את שמו. גרמת לי להתחיל לחפש... היה את PURECASH.

אבל אני לא יודע אם שניהם קיימים עדיין.

בהחלט עדיף לך למצוא משהו אחר שיעסיק אותך מחד ואולי ייתן לך אפשרות לעשות כמה גרושים מאידך, בצורה טובה יותר.

אני לא יודע במה אתה טוב- יש את אתר FIVER לדוגמא (לא זוכר איך מאייתים את זה). 

יש שם פרילנסרים מכל תחומי החיים, שנותנים שירות בתמורה לכמה גרושים. אולי תוכל להציע את עצמך שם כנותן שירות באחד מהתחומים האפשריים, גם משהו שעשוי להיות מתאים לך, כיף לך או אפילו קל לך לביצוע תוך כדי נסיעה ברכבת. סתם מחשבה.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

העפתי מבט על הנושא בזמנו - בגדול - גרושים של גרושים שלא שווים את הזמן (אלא אם תמצא דרך לחבר את זה לצ׳אט ג׳יפיטי שימלא בשבילך 😆)

היוצא דופן היחיד היה סקרים של חברות בתחומי העבודה שלך (בשבילי - היו חברות שהיו מוכנות לשלם מאות דולרים על סקרים בתחום הפיתוח שאני עובד בו או בתחום העסקי שאני עובד בו - עם הבטחה שאין שום צורך מצידי למלא דברים שקשורים למעסיק. אבל יחד עם זאת זה היה נשמע לי גבולי ולא שווה לסכן את העבודה בשביל זה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה באמת לא שווה את הזמן. על סקר של 20 דקות אתה מקבל בערך 2-5 ש"ח אם אני זוכר נכון. חלק מהסקרים מתאימים למחשב בלבד ואי אפשר לענות מהנייד. אתה צריך לענות לסקר כשהם שולחים ולא כשיש לך זמן, כי לרובם כמות המשתתפים מוגבלת שאחריה הסקר ננעל.

בסוף התשלום הוא בשובר בbuyme. הרווחתי בזה בערך 100 שקל אחרי שנה, ושנזכרתי בזה השובר כבר פג תוקף. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...