Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכם. 

אולי תתנו לי תובנות. 

אני צריך להחליף רכב בזמן הקרוב, כרגע  נוסע על ספורטא'ז טורבו דיזל 21 ואחלה רכב, תאוצה טובה וחסכוני. 

אני מתלבט בין 2 רכבים( יכול להיות שפספסתי משהו ), 

או רכב MG EHS PHEV ואין לי עמדת טעינה בבית רק בעבודה

שיש איתו הטבת מס של 1000 ש"ח בשווי רכב, או פז'ו 3008 טורבו דיזל שנראית ונוסעת ממש טוב. 

או שאולי יש רכב אחר suv היברידי או טורבו  שפיספסתי, 

מחירון הרכב צריך להיות +- 185 אלף. 

תודה לכולם על העזרה. 

פורסם

קיה נירו החדשה (שים לב לא הנירו+),
הירדית לפחות לפי מבחני הדרך נראת לא רעה בכלל,  לא ראיתי מבחני השוואה בינה לבין הפיג'ו שגם אחלה של רכב
ספורטג' דור חדש תיכנס גם בתקציב בדגם 2.0 ליטר (השכנה שקיבלה לפני כמה חודשים מרוצה)

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב? 

לנירו יש תא מטען קטן לא בטוח שיתאים. 

ספורטאז וטוסון יכנסו בתקציב גם ב1600 טורבו.

על הטוסון 2.0 שמקבילה לספורטאז כתבתי פה בהרחבה: סקירה- טוסון

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 15 שעות, llaavvii כתב:

קיה נירו החדשה (שים לב לא הנירו+),
הירדית לפחות לפי מבחני הדרך נראת לא רעה בכלל,  לא ראיתי מבחני השוואה בינה לבין הפיג'ו שגם אחלה של רכב
ספורטג' דור חדש תיכנס גם בתקציב בדגם 2.0 ליטר (השכנה שקיבלה לפני כמה חודשים מרוצה)

הייתה לי נירו היברידית לכמה חודשים ולא ממש אהבתי, לגבי ספורטא'ז אין מלאי של טורבו דיזל, הבנזין שלהם עייף

• תוכן חדש...