Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכוכית פנס צהובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב, אחד מהפנסים הקדמיים נעשה כמו צהוב מלוכלך, השני בסדר נשאר לבן. איך אפשר לנקות את זה? האם זה מפנים או מבחוץ?

פורסם

פעם זרקו פה שחומץ וניגוב במטלית עושה את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום.

לצערי הדרך היחידה הידוע לי היא לנקות בעזרת פטיש של 5 ק"ג :-) .

איין ברירה זו תופעה ידועה וצריך להחליף פנס.

סתם הימור מדובר ביונדאי?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום לכולם

בדיוק השבוע היתה לי את אותה בעיה ברכב וVW BORA החשילו אותי בטסט

בגלל פנסים צהובים .

ניסיתי לנגב לגרד לנקות כלום לא עזר , רק פנסים חדשים .

שבמוסך מורשה עלה לי 750 ש"ח בלי הרכבה כל אחד , ממש שוד לאור יום

כולי תקווה שאצלך זה יעלה יותר זול

בברכת שבת שלום

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
מדובר במזדה לנטיס 96
כפי שתיארתי לעצמי.

גם הפנסים אצלנו הצהיבו עם חלוף השנים, אך כעת לאחר תאונה פנס אחד חדש ונוצץ בעוד השני צהבהב ועכור.

הנושא נידון כאן בעבר, ולהלן מס' קישורים המציעים פתרונות:

1, 2.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

מתעלק על הת'רד:

במחשבה קדימה, במידה ואני רוכש רכב חדש, אילו פעולות מניעה אני יכול לבצע, כדי שהפנס לא יצהיב עם השנים?(מלבד להעמיד אותו בצל/לא להדליק אורות)

פורסם

הצהבה או השחמה זה בלאי טבעי...

לפי דעתי רק רכבים עם בקליות (=פלסטיק) יצהיבו. ברכבים עם פנסי זכוכית התופעה פחותה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מתעלק על הת'רד:

במחשבה קדימה, במידה ואני רוכש רכב חדש, אילו פעולות מניעה אני יכול לבצע, כדי שהפנס לא יצהיב עם השנים?(מלבד להעמיד אותו בצל/לא להדליק אורות)

אתה יכול לעבור לגור באירופה (ואיש חכם הוסיף פעם: "או בספרד").

פורסם

לא הייתי קורא לאלון מזרחי חכם(הוא אמר את זה לא?)

נראה לי שאם תשמור על ניקיון הפנסים מבפנים ובחוץ הם יחזיקו יותר טוב לאורך הזמן והשימוש.

אצלי הרכב בן 10 והפנסים עדיין לא הצהיבו ממש וככה גם באוטו של אבא שלי שהוא בן 16, שניהם בעלי פנסים מפלסטיק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...