Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע : הגשתי תביעה בתביעות קטנות כנגד חברת ביטוח בגין הודעות ספאם (ועוד כל מיני נושאים). נקבע דיון לחודש יולי 2023.

יש אישור מסירה מתאריך 12.1.2023, כלומר עברו כמעט 3 חודשים.  במערכת נט משפט, לא מופיע שהגישו כתב הגנה.

כאן אני פונה אליכם להתייעצות :

האם יש טעם להגיש בקשה לקבל פסק דין בהעדר כתב הגנה ? האם יש סיכוי שזה "יעיר" אותם, וייתן להם סיבה לבקש לדחות את הדיון ?

או שבכך אני חוסך לעצמי זמן המתנה עד הדיון ?

פורסם

היי,

יש לזה פנים לכאן ולכאן: 

היתרון :חוסך לך את הדיון. השופט יחליט לפי כתב התביעה. 

החיסרון: אין לך יכולת להסתכל לשופט בעיניים ולבקש נימוקים עילות טעמים וסיבות לפסק הדין. 

דוגמא: 

אחד שנקרא לו א' . התקלקל לו המדיח ולקח להם חודש ורבע לתקן בניגוד לתקנות שאמור לקחת שלושה ימים. 

א' תבע עשרת אלפים שקלים בהתאם לחוק הגנת הצרכן. לא הגישו כתב הגנה וא' קיבל רק 2500₪ אחרי בקשה לפסק דין בהעדר. 

גם אחרי נזיפה מנציבות התלונות על השופטים הסכום נשאר בעינו. 

בהצלחה, 

אוהד

פורסם

ראית כי קיבלו את כתב התביעה באלף אחוז .

מציע כי תבדוק  מול המזכירות כי אכן כך  המצב ואם אכן זה כך

תזדיין בסבלנות ותגיע לדיון. ירצה השופט  לתת פסק דיןבהיעדר כתב הגנה ועל סמך כתב התביעה יופי 

לא  יסכים - דרוש את הוצאות הדיון 500-1000 ש"ח. הכן תלושי שכר להצדקת הסכום כולל הוצאות נסיעה הלוך חזור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במקרה שלי, תבעתי את ישראייר.

לא הגישו כתב הגנה.

צלצלתי לטלפון של בתי המשפט ושאלתי אם אני יכול לבקש פסק דין לזכותי בהיעדר כתב הגנה.

אמרו שכן.

בקשתי.

קבלתי פסק דין לזכותי על מלוא סכום התביעה ועוד 300 שקלים הוצאות משפט.

תבדוק אם זה אפשרי במקרה שלך.

בהצלחה

• אהבתי 1

סלע

פורסם

תגיש בקשה למתן פסק דין, אם אישור המסירה שלך בסדר - 99% תקבל. הנתבעת תגיש בקשה לביטול פסק דין, וב-99% פסק הדין יבוטל, ואתה תקבל כמה מאות שקלים הוצאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...