Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מאוכזבים ממשלוחי סופר-סל, חוסרים  ובעיקר מחירים הזויים בגדול.

רוצים לעבור לרמי לוי ומבקשים מאלה שמקבלים משלוחים מהרשת הזו, מה דעתכם הכללית על  השירות ובעיקר על איכות הירקות שאתם מקבלים.

התיחסות לאיכות המוצרים בעיקר הטריים במשלוחי רמי לוי, כמו גם לספקי שרות אחרים תהיה מענינת ומועילה , גם לרבים בפורום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סופר-סל הכוונה שופרסל?

מנסיוני זה די דומה. החיסרון של רמי לוי זה שאי אפשר לקבל את המשלוחים מאוחר בערב, רק לפני 17:00.

אנחנו מזמינים משופסל במשלוח רק מוצרים ארוזים כמו נייר טואלט, סבונים, פסטות, שמן ודברים שאי אפשר ליפול בהם במשלוח.

פירות וירקות קונים בדרך הביתה מהעבודה בסניף שעל הדרך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי אומר ששנינו נקבל מאותו מרכז אספקה?

בכל אופן, אין אחידות באיכות הפירות וירקות. אין ממש רקובים ולא טובים, אך לפעמים מגיעים עייפים.

ודרך אגב, אני מזמין גם מיינות בייתן וגם מרמי לוי, הדבר נכון לגבי שניהם.

בעיה נוספת, כשאני קונה, אקנה ברמת הבשלה שונות כדי לקבל מדרוג בצריכה. כשמספקים לי, אני יכול לדוגמא לקבל 5 אבוקדו שכולם כבר בשלים ומוכנים לאכילה.

פורסם

מההתרשמו  שלי, איכות הירקות של רמי לוי נמוכה מזו של שופרסל בהכללה. או לכל היותר, זהה לגמרי, שוב, בממוצע.

ברצינות? זה פשוט לא מוצר שמתאים למשלוח שנאסף על ידי מאספ/ת בשכר מינימום. תזמין דברים ארוזים באונליין ותשלים את המוצרים העדינים בעצמך בחנות פיזית.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי באיזור את כל רוב סוגי הסופרים.

ואני רגיש לטריות ואיכות של ירקות (בן של חקלאי פנסיונר )

מההתרשמות שלי.

הירקות של רמי לוי. גרועים.

של שופרסל גם יחסית גרועים, אבל יותר טוב מרמי לוי.

לדעתי הסופר עם הירקות הטובים ביותר, זה יוחננוף.

אבל את הירקות שלי אני קונה בד"כ אצל ירקן,

הולך. בוחר לבד.

מרוצה.

למרות שהירקן קצת יותר יקרן (מודע למשחק מילים)

• מעניין 1

.

פורסם

ההכללה באיזור שלי (נתניה) נכונה. הפירות והירקות של רמי לוי באיכות נמוכה. את הקניות אני עושה שם, ולפעמים ממשיך לשופרסל רק לטובת הפירות והירקות.

לעומת זאת פעם, בחופשה בצפון, נכנסתי לרמי לוי בכרמיאל, ונדהמתי מאיכות הפירות והירקות שם (גבוהה, כמובן).

:turn-l:
פורסם (נערך)

תגובות מענינות ובטוח תומכות החלטה בכיוון הנכון. איכות  הירקות בסופרסל היא הבעיתית מבחינתנו   , לכן חשבנו לעבור לספק אחר בהמלצתכם,  שמספק גם ירקות באיכויות טובות מסופרסל.    מתוך התגובות די ברור שירקות במשלוח זה פתרון לא מוצלח ולא משנה מאיזה ספק. הוזכרה יוחחנוף - קנייה פיזית כאופציה ראויה מבחינת איכות הירקות שלהם מול הסופרסל. נבדוק את הפתרון של קנייה פיזית ביוחננוף למרות שעדיין המשלוחים זו האופציה המעודפת.

חוות דעת נוספת על הירקות של יוחחנוף תעזור מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

פצל את הירקות למשלוח נפרד ממתמחים בירקות.

זה. 

קניות רגילות אנחנו עושים אונליין בחצי חינם.

ירקות - מירקנייה מקומית.

בשר - מקצבייה מקומית. 

השלמות בסיסיות - סופר ליד הבית. 

פורסם

בתור אחד שמבשל כמעט רק צמחוני, הירקות הכי טובים שנתקלתי בהם בסופר, זה של אלונית, יש להם סופרים, אבל בפריסה ממש מזערית, לי יש ליד הבית בעין שמר. ושם המבחר והטריות בכמה דרגות מכל סופר שנתקלתי. והמחיר מן הסתם בגיזרה הגבוה, ומצד שני אין כמעט פחת.

רמי לוי בתחילת שבוע זה פח אשפה.

עדיף ירקן טוב ליד הבית.

עשבי תבלין מגדל לבד כבר שנים בעציצים, או בגינה. 

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני הייתי מזמין ירקות ופירות תקופה ארוכה מנוי השדה.

האיכות הייתה מצויינת. המחירים בהתאם. יש להם גם משלוחי לילה ככה כשאתה גם בבוקר = הארגז מחכה לך מחוץ לדלת.

פורסם
לפני 8 שעות, ד ו ד כתב:

מה דעתכם הכללית על  השירות ובעיקר על איכות הירקות שאתם מקבלים.

יכול להמליץ על טבע הבשור כי אני מכיר את הבנאדם והוא אחלה

https://www.teva-organic.co.il/ סחורה אורגנית בעיקר.

פעם היה לו ארגז ירקות ב100 שקל, כיום אני לא מוצא את הארגז הזה באתר - כנראה הוריד את הארגז ירקות.

למרות שיש כאלה שעדיין משווקים כאלו ארגזים כמו האתר הזה

https://freshuk.co.il/product-category/סלים/

לא יודע על טיב השירות או הירקות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, Nakamichi כתב:

אני הייתי מזמין ירקות ופירות תקופה ארוכה מנוי השדה.

האיכות הייתה מצויינת. המחירים בהתאם. יש להם גם משלוחי לילה ככה כשאתה גם בבוקר = הארגז מחכה לך מחוץ לדלת.

+1 על נוי השדה,
איכות גבוהה, שירות טוב,
אריזה רצינית,
אני "צפוני" (קריות) אז אלי הם מגיעים פעם בשבוע (ימי שלישי או רביעי אני חושב... האשה מזמינה בדר"כ) 
אבל מאוד מרוצה מהם, מניח שבמרכז קל יותר מולם.

השלמות אני עושה רק אצל ירקן מקומי שאני סומך עליו
(יש לא מעט סחורה גרועה ומקוררת גם אצל ירקנים "מוכרים" כמו רשת "ספיד" בצפון וכד'),
אני הולך ובוחר באופן אישי הכל.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...