Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיג'יירז, קראתי עשרות פעמים על איך שמודדים צריכת דלק, אני פשוט אמרתי שיחסית למרחק שנסעתי (באופן מאוד שרירותי) מד הדלק לא צנח ונשאר במקום מכובד.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
דיג'יירז, קראתי עשרות פעמים על איך שמודדים צריכת דלק, אני פשוט אמרתי שיחסית למרחק שנסעתי (באופן מאוד שרירותי) מד הדלק לא צנח ונשאר במקום מכובד.

נסעת עם אוטו מלא? עמוס? הייתה לך רגל כבדה על הגז? יש המון פרמטרים שצריכים להתחשב בהם.

מה כן, גם הרכב שלך ידני, אז שאתה עומד בפקק, אין לך את האיבוד כוח של האוטומטיות.

שאתה עומד עם אוטומטית בפקק קצת יותר מ20 דק', יש הממווווווווון כוח שהולך לאיבוד, וזה כואב בכיס :bigcry:

(כנ"ל לגבי מנועים עתירי סמ"ק, שלא משנה כמה ידניים יהיו, עדיין ישרפו יותר דלק 1600 לעומת 1900 לדוגמא...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
נסעת עם אוטו מלא? עמוס? הייתה לך רגל כבדה על הגז? יש המון פרמטרים שצריכים להתחשב בהם.

מה כן, גם הרכב שלך ידני, אז שאתה עומד בפקק, אין לך את האיבוד כוח של האוטומטיות.

שאתה עומד עם אוטומטית בפקק קצת יותר מ20 דק', יש הממווווווווון כוח שהולך לאיבוד, וזה כואב בכיס :bigcry:

(כנ"ל לגבי מנועים עתירי סמ"ק, שלא משנה כמה ידניים יהיו, עדיין ישרפו יותר דלק 1600 לעומת 1900 לדוגמא...)

אני אשמח אם תסביר לי ולחברי הפורום מה ההבדל בעמידה בפקק בין ידני לאוטומטי ולמה באוטומטית "יש המוווווווווון כוח שהולך לאיבוד" (על איזה כוח אתה מדבר ואיזה איבוד ?) שגורם לטענתך להשפעה קריטית על צריכת הדלק (שלדעתי זה קשקוש, אבל אני רוצה לשמוע את ההסבר שלך ל"תופעה").

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני אשמח אם תסביר לי ולחברי הפורום מה ההבדל בעמידה בפקק בין ידני לאוטומטי ולמה באוטומטית "יש המוווווווווון כוח שהולך לאיבוד" (על איזה כוח אתה מדבר ואיזה איבוד ?) שגורם לטענתך להשפעה קריטית על צריכת הדלק (שלדעתי זה קשקוש, אבל אני רוצה לשמוע את ההסבר שלך ל"תופעה").

איציק

אולי הכוונה לזה שהממיר מומנט משולב ועובד?

כשאתה עומד עם האוטו בD אתה שם לב שהאוטו מיתאמץ טיפה. אם מעבירים לN מרגישים שהמנוע יותר "חופשי"... ואפשר לראות תזוזה בסל"ד. אולי לזה הכוונה?

כשההילוך משולב, יש תמיד היתנגדות למנוע בדמות תיבת ההילוכים. עד כמה זה משפיע? אין לי מושג...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על זה בדיוק ביקשתי את ההסבר.

אם יש ספק אז אחזור שנית:

אשמח לקבל פירוש לקביעה שרכב אוטומטי יותר בזבזן מרכב ידני במצב עמידה/פקק. מבלי להיכנס לויכוח אידיוטי על כך שרכב אוטומטי צורך 2 מיליליטר יותר לשעה מרכב ידני במצב עמידה, אלא לתת נימוק הגיוני ובדוק להפרש משמעותי בין השתיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ברשותי פג'ו CTI 1900 עם מנוע וולקן ZX , והיא אוכלת לי דלק בצורה מפחידה וגם המחוג של הדלק כל הזמן עולה ויורד ולא מראה בצורה אמיתית כמה דלק נשאר, בכל לחיצה על הגז הוא עולה וכל עזיבה ולחיצה על הבולמים המחוג נסוג ויורד משמעותית. מה הסיבה? האם יש מישהו שיוכל לתקן את הדבר ואם כן איפה?

מה קוד המנוע המופיע ברשיון?

פורסם

לבעל ההודעה המקורית :

בקיצר, המנוע זקוק לכיוון מערכת הצתה/איירפלאומטר

גש למרום צמרת, הם היחידים שידעו לטפל לך באוטו

גם אם הם יקחו כמה שקלים, בפועל זה משתלם.

אתה לא נותן נתונים מדוייקים. תסביר את הצרה שלך למוסכניק שם. הוא ישמח לפתור לך אותה.

מרום צמרת רמת גן, קצת מאחורי אוטו דיפו, אבל אל תתבלבל יש שם עוד מוסך של פיזו, נראה לי קוראים לו צמרת או משהו, בקיצר שם קרוב מאוד למרום צמרת, זה בדיוק ברחוב מאחוריו. גם ככה המוסך השני לא מטפל ב205GTI או CTI עם מנוע שכזה.

צא'ו.

• תוכן חדש...