Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו CTI 1900 עם מנוע וולקן ZX , והיא אוכלת לי דלק בצורה מפחידה וגם המחוג של הדלק כל הזמן עולה ויורד ולא מראה בצורה אמיתית כמה דלק נשאר, בכל לחיצה על הגז הוא עולה וכל עזיבה ולחיצה על הבולמים המחוג נסוג ויורד משמעותית. מה הסיבה? האם יש מישהו שיוכל לתקן את הדבר ואם כן איפה?

פורסם
ברשותי פג'ו CTI 1900 עם מנוע וולקן ZX , והיא אוכלת לי דלק בצורה מפחידה וגם המחוג של הדלק כל הזמן עולה ויורד ולא מראה בצורה אמיתית כמה דלק נשאר, בכל לחיצה על הגז הוא עולה וכל עזיבה ולחיצה על הבולמים המחוג נסוג ויורד משמעותית. מה הסיבה? האם יש מישהו שיוכל לתקן את הדבר ואם כן איפה?
1. איך עשית את ההתאמות למנוע?

2. בדוק כבלי הארקה לגוף הרכב ולמצבר.

3. מה זה "צורה מפחידה"?

פורסם

הכוונה שאחרי 2 נסיעות מפ"ת לת"א אני ממלא ב 50-100 שקל. המנוע שותה דלק. יכול להיות שזה קשור למשולשים ולציריות ברכב , שאצלי הם לא במצב הכי ?

->ובקשר לשאלה שלך, חח ממש לא :-)

פורסם
הכוונה שאחרי 2 נסיעות מפ"ת לת"א אני ממלא ב 50-100 שקל. המנוע שותה דלק. יכול להיות שזה קשור למשולשים ולציריות ברכב , שאצלי הם לא במצב הכי ?

->ובקשר לשאלה שלך, חח ממש לא :-)

50-100 שח ? אתה בטוח ?

אולי 200-800 שח ?

או 20-80 שח ?

בצע בדיקה על מיכל דלק מלא ותחזור עם נתונים.

עם תחושות לא מודדים צריכת דלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מזה משנה, יש בעיה רצינית בצריכת דלק ויש בעיה עם זה שהאוטו שותה לי דלק אז איפה צריכה להיות הבעיה ? מה הכי סביר?

פורסם
מזה משנה, יש בעיה רצינית בצריכת דלק ויש בעיה עם זה שהאוטו שותה לי דלק אז איפה צריכה להיות הבעיה ? מה הכי סביר?

מבלי לדעת את צריכת הדלק קשה לי לנחש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכי סביר שהבעייה אצלך , ואם לא תנסה לתת לנו פרטים קצת יותר מדוייקים (כמה ילומטרים עברו , כמה ליטרים נצרכו , באילו תנאים ,איך האוטו מניע בבוקר ,איך ההתנהגות של המנוע בסרק ,בהאצהב ובאופן כללי) אאלץ לנעול את השרשור :idea: .

אם אתה רוצה עזרה -אז זה משנה.

אם לא - תודה ושלום.

פורסם

כשכיוונתי לבד אייר פלואו מטר והצתה הרכב הרכב צרך דלק בצורה מוגזמת (הגורמת גם נזק לכיס וגם למנוע).

כשכיוונו עבורי, חזי או אביב - הרכב חסכוני (בגבולות הסביר).

בערך 70 שקל ל 80 ק"מ המנוע לא עושה בעיות בנסיעה...
70 ש"ח הם בערך 12 ליטר (בהנחה שאתה מתדלק אוקטן 96).

12 ליטר ל-80 ק"מ זו צריכה בזבזנית מאוד של 1:6.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רגע יכול להיות שאני לא ממלא את הדלק הנכון בכלל? אני ממלא 95 זה בסדר? (זה מנוע וולקן 1.9)

ודרך אגב אין לי ברכב אייר פלואו מטר , אצלי הכל ממוחשב.

פורסם

אייר פלואו מטר הוא חלק ממערכת ההזרקה הממוחשבת...:idea:

95 זה נראה בסדר.

בהודעת המכירה שלך כתבת שמערכת ההזרקה חדשה ואין תקלות. למה שלא תיגש למי שהתקין את ההזרקה ?

קשה לאתר תקלות במערכות כאלה ללא מחשב דיאגנוסטיקה - יש יותר מדי אפשרויות , בטח ובטח ברכב מושתל מנוע.

פורסם

** אם אפשר להתעלק מעט על השרשור, האוטו שלי אולי צריך שיפוץ קרבורטור, אבל מילאתי היום ב30 שקלים דלק (סובארו לאונה 1600 דיאל), נסעתי מאור יהודה לר"ג למשחק של מכבי, משם עמדתי חצי שעה בפקק בחניה, משם סיבוב ארוך לקרית אונו, ואז לאור יהודה (איזה 30 דקות נסיעה), ונסיעה של עוד רבע שעה באור יהודה, ולא סגרתי את ה30 שקל.

צריכה טובה? לי אישית אין תלונות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מק'יוסף, אם עוד לא הבנת, צריכת דלק לא נמדדת בשקלים לשעה, אלא בליטרים לק"מ.

תעשה את החישוב.

וצריכה ממוצעת בודקים על מיכל מלא, מספר פעמים, ולא ב-15 דקות בפקק תנועה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...