Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטראז גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מאזדה cx-5, שנת 2020, מוצעת למכירה, במחיר הנמוך בכ-10,000 ש״ח ממחיר המחירון.

האוטו נסע ב-3 שנים כ-130,000 ק״מ, כלומר, הרבה מאוד.

מצד שני, אנחנו עושים לשנה בין 13,000-15,000 ק״מ, כך שלאורך כמה שנים נוריד את הממוצע השנתי.

מה דעתכם? שווה רכישה?

תודה ושבוע טוב

פורסם

הייתי מוסיף עוד 10 אלף ורוכש רכב עם ק"מ נמוך.

סתם שאלה, יש היסטוריית טיפולים מלאה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנסועה שלכם כנראה לא תוריד את הממוצע לממוצע כך שזה לא כ"כ משנה. 

הרכב בסהײכ נחשב אמין ואין בעיה עם הנסועה שלו בהנחה שהמחיר ישקף את הנסועה הנוכחית ולדעתי הוא גבוה מידי. 

פורסם

יש ביד 2 לא מעט מאזדות כאלה עם קילומטראז נמוך הרבה יותר שגם ככה ב-10 פחות מהמחירון. 

אבל שים את זה בצד. תעשה מבחן קטן- נגיד ותרצה למכור את הרכב בעוד 4 שנים. 14 אלף ממוצע שנתי כפול 4 +130 אלף מביא אותך לקילומטראז של 186 אלף. 

כנס ליד 2 , ותיראה מה המחירים של מאזדות כאלה בשנתון 2016 עם קילומטראז של 185 אלף ומעלה. 

ממבט מהיר ניראה שאתה תחטוף ירידת ערך ובגדול. וכול זה עוד לפני שדיברתי על ענייני בלאי עקב הקילומטראז כן? 

פורסם

קרוב משפחה קנה רכב כזה משנת 2017 לפני חודשיים ב11 מתחת למחירון.

הרכב פרטי יד ראשונה נקי מתאונות , בדיקה מצויינת וק"מ סביר של 15000 בשנה .

למרות שזה ג'יפון של מאזדה וגם "אין רכבים , הכל נחטף בגלל הקורונה" כנראה יש רכבים שלא מקבלים מחירון

המחיר שאמרו לך נראה מופרך.

פורסם

סוג הרכב עצמו מצוין. הק"מ גבוה מאוד לרכב בנזין. אם היה דיזל או היברידי היה נשמע לי אפשרי. חשוב לברר היכן טופל ולבדוק טוב טוב לפני הרכישה. אני אישית לא הייתי מתפתה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...