Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני הולך לראות רכב שהתעניינתי בו. 

המוכר אומר שהאוטו היה ליסינג תפעולי.

בלוי יצחק מופיע כל מיני הגדרות ל ״ליסינג תפעולי״

1. תפעולי בשימוש אדם פרטי, 

2. תפעולי בשימוש חברות עמותות ואגודות,

3. נהג יחיד בליסינג תפעולי

איך אפשר לדעת איזה סוג בעלות של ״תפעולי״ היה אוטו?

זה מופיע ברישיון? 

אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי.

רוצה לדעת מחירון משוקלל לפי לוי יצחק… 

תודה

פורסם

לא ניתן לדעת.

כמעט תמיד יגידו לך שהיה "ליסינג נהג יחיד" ברוב המקרים - זאת לא המציאות. 

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

@zvitתודה.

הבנתי שיש דוח בלק״ר שמשלמים 150₪ והוא מפרט על בעלויות של הרכב, בטוח שלא ניתן לדעת? 

מה ההבדל, אגב, בין בלקר לבין סליקה של חברות ביטוח שמשלמים 10 שקלים?

פורסם

אי אפשר לדעת.

יש מקומות עבודה בהם יש לעובדים רכבי חברה אבל ברגע שהם מגיעים למשרד המפתחות נותנים את המפתחות לאחראי רכב ומשתמשים ברכבים לנסיעות במסגרת העבודה של כלל עובדי החברה.

אי אפשר לדעת,אבל אפשר לנסות לברר,רכבים צבאיים הייתי מוותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעתיים, yakov456 כתב:

@zvitתודה.

הבנתי שיש דוח בלק״ר שמשלמים 150₪ והוא מפרט על בעלויות של הרכב, בטוח שלא ניתן לדעת? 

מה ההבדל, אגב, בין בלקר לבין סליקה של חברות ביטוח שמשלמים 10 שקלים?

דוח בלקר לא יוסיף לך דבר באשר לסוג הליסינג בפועל.

לפני שעתיים, Potato כתב:

אי אפשר לדעת.

יש מקומות עבודה בהם יש לעובדים רכבי חברה אבל ברגע שהם מגיעים למשרד המפתחות נותנים את המפתחות לאחראי רכב ומשתמשים ברכבים לנסיעות במסגרת העבודה של כלל עובדי החברה.

לא רק.

כשהיה לי רכב ליסינג "נהג יחיד" נהגו בו באופן קבוע: אשתי, חמי, הבת שלי (נהגת חדשה בזמנו) ועוד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 7 דקות, zvit כתב:

כשהיה לי רכב ליסינג "נהג יחיד" נהגו בו באופן קבוע: אשתי, חמי, הבת שלי (נהגת חדשה בזמנו) ועוד...

זה המובן מאליו.

בנוסף הרכב חוזר בסוף התקופה לחברת הליסינג ומשמש כרכב גישור בחברה אחרת/תגבור השכרה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 17 דקות, zvit כתב:

זה גם יכול להיות ברכב בבעלות פרטית.

אני ראיתי רכבים אצל אנשים פרטיים, שכל המשפחה המורחבת חגגה עליהם ועברו התעללות והזנחה שלא מביישת גדוד חללי אל אקצה.

רכבים שנסעו קבוע על טנק דלק ריק, עשו רעשים מוזרים, על צמיגים גמורים בלי אוויר, מי ברז ברדיאטור, ונכנסו למוסך רק כשנתקעו.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהג יחיד בליסיניג זה רכב שיש לו ביטוח רק לנהג ספציפי והמוכר יכול להציג לך הוכחה לזה. כל רכב אחר הוא רכב לכל נהג (לרוב לא צעיר ו/או חדש אבל גם זה לא מחייב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

נהג יחיד בליסיניג זה רכב שיש לו ביטוח רק לנהג ספציפי והמוכר יכול להציג לך הוכחה לזה. כל רכב אחר הוא רכב לכל נהג (לרוב לא צעיר ו/או חדש אבל גם זה לא מחייב).

לא יודע ביטוח לנהג יחיד נפוץ ברכבי חברה.

למשל ברכבי ליסינג אצלי בעבודה יכול לנהוג כל עובד חברה, גם אם הרכב צמוד לעובד ספציפי. אם צריך לרשום מישהו מחוץ לחברה זה סיפור אחר, אבל כל עובד חברה יכול לנהוג ברכב.

כמובן שאם קורה משהו, מי שיאכל אותה זה זה שהרכב הוצמד אליו, אבל זה כבר סיפור אחר.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פונקציה של הסכם הליסינג.

אני עובד מולם ישירות ויודע שהמחיר נגזר בין השאר מהמורשים לנהוג (ברכב שלי למשל יש אישור לנהג צעיר או חדש ואין הגבלה על עובדי החברה ובני משפחותיהם. זו הגבלה שאני מוסיף מול העובד).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בעבר עבדי בכמה חברות מהן קיבלתי רכב ליסינג. בכולן היו מורשים לנהוג ברכב פרט אליי גם בת זוגי וכל עובדי החברה בעלי רישיון מתאים. בפועל היו רק מקרים נדירים בהם מישהו שאיננו אני או בת זוגי נהג (למשל, כשנסעתי לחו"ל השאלתי את הרכב לעובד אחר מהצוות שלי)

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, zvit כתב:

דוח בלקר לא יוסיף לך דבר באשר לסוג הליסינג בפועל.

לא רק.

יותר מזה! כשהגעתי לעבוד בחברה הקודמת שלי קיבלתי סיאט איביזה בת שנתיים - שהייתה ליסינג נהג יחיד אצל העובד הראשון שעזב שהפכה לליסינג נהג יחיד לעובד הבא שעזב שהפכה לליסינג נהג יחיד שלי שהחזרתי אותה לליסינג שהפכה לליסינג נהג יחיד של עובד רביעי - אבל בכל רגע נתון היא הייתה מוקצת לעובד אחד ולכן היא מוגדרת כליסינג נהג יחיד - בשוק הפרטי היא הייתה כבר יד חמישית.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
בתאריך 28.12.2022 בשעה 14:42, Night Driver כתב:

הסיבה העיקרית שאשתי לקחה רכב ליסינג היה שהיה מבוטח לנהגים בני ה-17 שלנו. עשו את הסטאג' על רכב הליסינג. ובכל זאת מי שקנה אותו קנה רכב מצויין עם קילומטראג' נמוך (במגבלה של מאזדה 3 1600 2010, בכל זאת רכב שקצת התקשה בעליות של חיפה אם לא נעזר בטיפטרוניק).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...