Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים חורקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוהג על סובארו אימפרזה (2014) קילומטרז' נמוך

בשנה האחרונה חוויתי רעש שקשה לי לתאר אותו בכתב אך אנסה - כאשר אני בולם חריקה בצליל גבוה/שריקה שכזו 

הלכתי למוסכניק לעשות טיפול לפני הטסט וביקשתי ממנו שיבדוק את הברקסים על הדרך. לאחר מכן אמר שהברקסים היו ממש שחוקים הוא היה צריך להחליף אותם (מניח את הרפידות?) ולשייף את הדיסקים.

חייב לציין שלא רק שהבעיה לא נפתרה גם יש רעש די חמור של טחינה *קחחכחחחקחח* 

חזרתי למוסכניק ועשינו סיבוב באזור ה20 דקות לא הצלחנו לשחזר את הבעיה, אמר לי שככל הנראה זה אבק בלמים ושאין לי מה לדאוג לבטיחות.

אמנם גם אחרי שלקחתי את הרכב לשטיפה שם עברו על הג'נטים גם עם לחץ מים הבעיה לא נפתרה... 

פונה לחברי הפורום אולי אחד מכם ידע לשפוך אור על המצב

1.  מה הפתרון הנדרש כדי להיפתר מהרעש?

2. האם יש חשש לבטיחות?

פורסם

אל "תניח" כלום. תפנה אל המוסך, תגיד לו שיתן לך חשבונית על העבודה עם פירוט של החלקים שהוחלפו

כולל שמות של המוצרים ותעלה אותה לכאן.

סבירות גבוהה שהרכיב לך רפידות זולות ולכן הרעש. הייתי ממליץ גם להחליף צלחות במקום לחרוט עליהן.

2016 BMW M235i.

פורסם

אם החריטה לא בוצעה באופן מקצועי יכול להיות שזו הסיבה

אני הרכבתי ברכב שלי רפידות של HI-Q שלמיטב ידיעתי הן הכי זולות שיש ולא נתקלתי בבעיה כזאת, בולמים מצויין ולא משאירים יותר מדיי אבק בלמים.

ברפידות יש מעין חלק שיוצר מגע עם הדיסק ברגע שהן שחוקות מדיי כדי ליידע את בעל הרכב שהגיע הזמן להחליף אותם, אם התעלמת מהרעש הזה לפרק זמן ארוך מדיי כנראה גם הדיסק נשחק וגם חריטה מקצועית לא תעזור רק החלפה.

קשה לי להאמין שמוסך יספר לך שהחליף רפידות מבלי להחליף רפידות ככה שאשלול את האופציה שהשאירו אותך עם אותם הרפידות. לדעתי לך למוסך שוב ותבקש שיקחו אותו למבחן נסיעה שיראו בעצמם על מה מדובר כי לסבירות דעתי הם רק משערים מבלי לבדוק כרגע.

• תוכן חדש...