Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו פטיפונים, יש לי אחד כבר קצת ישן של פיוניר (דגם נייד), אבל הוא לא עובד טוב- לא מצליח להשמיע מוזיקה, רק רעש נוראי כשהוא עובד. 

התקליט מסתובב יפה. 

מצרף תמונה - אחד כמו שלי.

מסור עגול -פיוניר Pioneer PCS13 - אודי כלי עבודה 

גם החור לאוזניות נראה לי קצת גדול מדיי האמת כשחושבים על זה, אולי הוא עוד עם הבננות הגדולות של פעם? 

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אפרופו פטיפונים, יש לי אחד כבר קצת ישן של פיוניר (דגם נייד), אבל הוא לא עובד טוב- לא מצליח להשמיע מוזיקה, רק רעש נוראי כשהוא עובד. 

התקליט מסתובב יפה. 

מצרף תמונה - אחד כמו שלי.

מסור עגול -פיוניר Pioneer PCS13 - אודי כלי עבודה 

גם החור לאוזניות נראה לי קצת גדול מדיי האמת כשחושבים על זה, אולי הוא עוד עם הבננות הגדולות של פעם? 

בסדר, זה פיוניר, גם כשהיה חדש בטח נשמע לא משהו.

מה שכן נורא חשוב לשים לו מחט חדשה אחרת הוא יכול להזיק לתקליטים 🤪

• מעניין 1
פורסם

יש כאן כמה שמתלהבים מרחשי הלוואי של הפטיפון. עם הדגם הזה גם אחד כמוני, עם שמיעה אבסולוט-נישט, יכול להתרשם מהם.

ההספק 1,300 ואט זה PMPO או RMS?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה משהו שמחבר אותנו לעבר

אחד אוהב פטפון 

אחד אוהב טייפ קלטות

אחד אוהב חיפושיות (הרכב, לא החיה כן!)

עזבו את הצליל, או הביצועים... זאת נוסטלגיה והיא פרייסלס 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 12.8.2025 בשעה 14:18, flytomars כתב:

קבל הקלטה שעשיתי עם ציוד של שקל תשעים - https://www.youtube.com/watch?v=VeNJD8_fanE

איך אתה מגיע לכל האנשים הללו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

איך אתה מגיע לכל האנשים הללו?

במקור היה דף פייסבוק שנקרא חופשי בסלון, הוא פרח מאוד דווקא לפני הקורונה ואז דעך קצת.

הסגנון הזה כל כך נישתי שכל האמנים מכירים אחד את השני וכבר קרה שהגיעו מפה לאוזן, כמו מנחם לדוגמה.

היום לדוגמה אני הולך להופעה בת"א ועומד לשאול את הזמר אם מתאים לו להופיע אצלי, אחלו לי בהצלחה (לא נראה לי שתהיה בעיה, הייתרון בטעם אקלקטי ונישתי כמו שלי זה שהרבה פעמים יש יותר אנשים על הבמה מאשר בקהל 🤣)

• מצחיק 1
  • מעניין 2
פורסם
בתאריך 20.8.2025 בשעה 11:16, falou כתב:

כבל שלא עושה כלום וקונים אותו כי חושבים שהוא עושה משהו, זו הונאה עצמית.

כל עוד זו הונאה עצמית, יודעים למי לבוא בטענות. אני מתעצבן כשאני רואה שעובדים על אחרים ומשתמשים בשפה דמוי מדעית כדי למכור שקרים, ולא חשוב אם זה כבלים לרמקולים או לחשמל, או פילטרים לסינון אבנית במים.

:turn-l:
פורסם

כן...

באודיו זה כבר הפך לסוגשל כת, בו המאמינים רוצים שיעבדו עליהם.

אבל הולך ופוחת הדור. קודם כל, אודיו מצויין נגיש היום במחירים זולים (בדיוק כמו טלוויזיות זולות). דבר שני, רמקולי BT החליפו את הסטריאו הביתי במונו נגיש. וזול.

לפני 17 שעות, סולל הדרך כתב:

אחד אוהב טייפ קלטות

לא.

זו כבר ממש סטייה שגובלת בסאדו-מאזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסיבה היחידה שאני מתחזק את הטייפ הכפול שלי, היא כמה קלטות bootleg שאני מסרב להמיר לקבצים דיגיטליים. 😃

אבל בהחלט, כבל אינטרקונקט טוב (לא ממותגים מפונפנים) בהחלט עשה שינוי בחיבור לסאב, כשהבנתי שהסיבה היא השראה מריבוי כבלי מתח בארון צפוף וכבל פשוט מידי. 

לא כל אחד חייב להיות בנצי גילעד 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 16 דקות, zaf כתב:

אבל בהחלט, כבל אינטרקונקט טוב (לא ממותגים מפונפנים) בהחלט עשה שינוי בחיבור לסאב, כשהבנתי שהסיבה היא השראה מריבוי כבלי מתח בארון צפוף וכבל פשוט מידי. 

זה ברור. אף לא טוען שבעיות השראה הן לא אמיתיות. אבל כל דבר שהוא יותר ממה שמשתמשים בו באודיו מקצועי כדי לפתור בעיות מוכרות, זה חרטא.

לפני 16 דקות, zaf כתב:

לא כל אחד חייב להיות בנצי גילעד 😊

יא.... אנשים עם שמיעה של בני 70 פלוס שומעים הבדלים בין אינטרקונקטים בהתאם לאחוז הכסף בחוטים...

היום אפשר למדוד, לא צריך לנחש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 21.8.2025 בשעה 15:13, sperial כתב:

ההספק 1,300 ואט זה PMPO או RMS?

זה בוואט אחת.

בתאריך 21.8.2025 בשעה 22:44, yuvk כתב:

משתמשים בשפה דמוי מדעית כדי למכור שקרים, ולא חשוב אם זה כבלים לרמקולים או לחשמל, או פילטרים לסינון אבנית במים.

אתה יודע שיש כאלו שאשכרה עובדים, כן? ויש כאלו שעדיף להשתמש במקום בשמן נחשים, לפחות מוסיף קצת טעם...

פורסם

אם הכותרת התעדכנה ומדובר בשרשור אודיפילי מצרף את אוסף הוולקמנים שלי.

הרדיו אגב, שנת יצור 1956 היה של הדודה הערירית של אבא שלי. הוא תקין לחלוטין כולל שפופרת טיונינג (למביני עניין)... רק חבל שאין מה לקלוט היום בגלים קצרים או AM

image.thumb.jpeg.a264a651c206207c5e59842b60d59957.jpeg

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא ״שפופרת טיונינג״ - הטיונינג נעשה על ידי קבל וסליל - אלא magic eye tube (מוכרת גם כ-tuning indicator). בהחלט מחזיר אותי לילדות. לצערי המכשירים מאותם ימים לא השתמרו.

אין למקלט הזה ״פסנתר״ של פסי תדרים?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפסדנו כל כך הרבה לטובת המודרניזצייה, זה לא ייאמן. 

תפסה לי את העין הלוחית משמאל, זו עם הכפתורים. 

לוחית מארד (אאל"ט), עם צריבה של הפונקציות (אפשרויות שמע- ג'אז וכדומה). 

תוספת מעוצבת להפליא למוצר. 

בימינו, הכיתוב הוא או בהדפסה על הפלסטיק או במדבקה מעפנה. 

פשוט הפסדנו כל כך הרבה איכות, דברים נפלאים, באמת נפלאים שהיו פעם ואינם עוד. 

הכל בשם המודרניזציה, ה"לייצר בזול", וכל מיני כאלו. 

אני חייב לציין שאני לא לחלוטין מתחבר לעיצוב, כן? אבל אני לחלוטין וחצי מעריך את ההשקעה ואת העבודה שנעשתה לגביו. פשוט איבדנו את זה איפה שהוא בדרך, ועל זה חבל לי. 

על איכות הסאונד, אני לא מדבר- אין לי מידע ואני לא ממש אודיופיל. אין לי מה לתרום אז אני שותק :LOL:

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

לא ״שפופרת טיונינג״ - הטיונינג נעשה על ידי קבל וסליל

זה היה בעצם מד עוצמה (RSSI) שגודל העיגול החווה עליה, הרעיון הוא למצוא את התדר בו העוצמה גבוהה ביותר כדי לקבל סיגנל טוב ככל האפשר. (זה היה ה"טיונינג")

• תוכן חדש...