Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב

אשמח לחוות דעתכם..

אני מעונין לקנות רכב יד 1  אוטומט תקציב עד 80.

נוסע  בין עירוני כל יום קו תל אביב ירושלים הלוך ושוב. חשוב לי שהאוטו יוכל לעלות עליות של ירושלים בכיף.

בנוסף חסכן גדול בדלק ועדיף טיפולים זולים.

מה ממליצים?

תודה גדולה לכל העונים.

עריכה אחרונה על ידי חגית צ
פורסם

בשירשורים הקודמים שפתחת @yulianx המליץ לך על המיצובישי ספייסטאר. ההמלצה בעינה עומדת, א-ב-ל בתקציב שקבעת תוכלי לרכוש אחת חדשה לגמרי מליסינג 0 ק"מ.

ראי למשל כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

העלתי שוב מפאת הגדלת תקציב.

בסוכנות הציאו לי קאיה פיקנטו/ מיובבישי ספייס סטאר שיוליאן המליץ בעבר באותו מסגרת תקציב.

ידוע מה היתרונות והחסרונות של כל רכב?

מה יותר מתאים לשמוש שלי מבינהם?  

פורסם

תנסה לראות אם יש עדיין את הספארק ב 0 ק"מ, למרות שאני רואה שהמלאי אזל.

או אולי יד 2 כמעט חדשה, הספארק טובה משמעותית משני הרכבים הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בתקציב הזה הייתי מחפש יאריס היברידי סביב 2019, אומנם יהיה מעט רועש יותר וחלש יותר מהספארק, אבל יהיה חסכוני משמעותית משניהם, צריכת דלק בינעירונית סביב 1 ל20.

וזה ממש לא נכון מה שאומרים שהיברידי בבינעירוני כמעט ולא חוסך, ככמו שבהלוך מתל אביב לירושלים הרוב עלויות ותאמצי את המנוע, בחזור הכל זה ירידות ואז ההיבריד יהיה מאוד חסכוני, כהוא בקושי יכניס את המערכת בנזין לעבודה.

בעבר הייתי עושה את הנסיעות האלו עם אוריס היבריד, ההלוך היה צורך לפי 1 ל18 והחזור לפי 1 ל30 בגלל הירידות. שקלול של שניהם נתן לי 1 ל25

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תודה לכל העונים אבדוק את האפשרויות.

אני משלם בפריסה לתשלומים ולכן מעדיף לא לפנות ליד 2. שם אצטרך לשלם הכל בתשלום 1... שאין ברשותי כרגע.

וגם חשוב לי תהנות מרכב ולא להתעסק בטיפולים ולכן אני הולך על יד 1.

• תוכן חדש...