Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ביבוא אישי של subaru outback wilderness

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מתחיל לחשוב על החלפת הרכב הנוכחי, שמתי עין על ה subaru outback wilderness (מנוע 2 ליטר טורבו, לא נמכר דרך היבואן בארץ בכלל).

איך מתחילים? ממה אני אמור לחשוש?

ברור לי שאקח מלווה/יועץ/סוכנות (לא יודע איך נקרא בעל המקצוע) שיעשה את כל העבודה, אבל מעבר לזה, יש דברים שצריך לשים לב אליהם בהבאת רכב (ככל הנראה מארה"ב) לישראל?

אני יכול לחשוב על הרבה שאלות כמו:

1. תאימות של דשבורד לק"מ

2. קליטה של רדיו

3. חלפים/טיפולים לדגם שאין 1:1 בישראל

3. עד כמה מסובך לבטח דבר כזה

4. עד כמה מסובך למכור אותו בעתיד

ועוד...

ושאלה נוספת - לפי מה יקבע השווי שימוש של הרכב? לצורך העניין זה רכב מהעבודה ואני משלם על ההטבה בתלוש

יש למישהו מחשבות/עצות/כיוון?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם
בתאריך 30.9.2022 בשעה 18:18, GTאי כתב:

1. תאימות של דשבורד לק"מ  יועץ ידע לכוון אותך לדגם המתאים, בחלק מהדגמים יש תצוגה גם במיילים וגם בק"מ ו/או ניתן לשינוי ע"י OBD במחשב הרכב.

2. קליטה של רדיו   טווח התדרים בד"כ ניתן להגדרה במכשיר עצמו ו/או במחשב הרכב

3. חלפים/טיפולים לדגם שאין 1:1 בישראל טיפולים לפי מפרט יצרן, חלפים ייחודיים תצטרך להביא בעצמך או להמתין שהיבואן הרשמי יביא עבורך (ולהצטייד בהרבה סבלנות...)

3. עד כמה מסובך לבטח דבר כזה רוב חברות הביטוח שמסכימות לבטח דורשות הערכת שווי של שמאי מוסמך לפני עריכת הביטוח

4. עד כמה מסובך למכור אותו בעתיד קשה לדעת, תמיד יש לקוחות לדגמים מיוחדים, אבל זה יכול לקחת זמן לפעמים עד שמגיע הלקוח המתאים.

.

ושאלה נוספת - לפי מה יקבע השווי שימוש של הרכב? לצורך העניין זה רכב מהעבודה ואני משלם על ההטבה בתלוש ערך הבסיס לשווי שימוש נקבע ע"פ הערך שנקבע לרכב במכס בעת הכניסה לארץ.

לגבי וו גרירה - בהתאם למפרט היצרן לדגם הספיציפי, אלא אם יש תקנה כלשהיא של משרד התחבורה שמתנגשת עם מפרט היצרן.

אם מדובר בחברה פרטית שלך,  יש לזה סיכוי לקרות. לו אני המעסיק שלך - הייתי שולח אותך לחפש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה! אכן חברה שלי וכאב ראש שלי.

רשמת "ערך הבסיס לשווי שימוש נקבע ע"פ הערך שנקבע לרכב במכס בעת הכניסה לארץ"

זאת אומרת שאם אני רוכש משומש נניח ה20% פחות ממחיר חדש, אם גם השווי שימוש יהיה בהתאם למחיר ששילמתי ולא מחירון של הרכב כחדש? זה יכול להיות הבדל של 25K-30K (להפרשות) בשנה...

פורסם

זה תלוי מה המכס יקבע. ברכב כמעט חדש החוק קובע שהמחיר יקבע לפי מחירו של רכב חדש ויפחת אחוז אחד לכל חודש שימוש. אם תצליח לשכנע את המכס אחרת - הרווח כולו שלך.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת ישבתי בכזאת(קניתי את האוטו שלי מדילר של סובארו) - לא יודע, דיי הרגיש לי זול ופשוט ולא בטוח ששווה את הכאב ראש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...