Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C3 2011. המזגן מקרר רק לפעמים. שמתי לב שחיישן הטמפרטורה החיצונית מזייף לגמרי: "מינוס 14" כשבחוץ 30 מעלות. אולי יש קשר, כי כשהחיישן מראה טמפרטורה נכונה, המזגן בדרך כלל מקרר בצורה סבירה. האם אני יכול לטפל בזה לבד? לבטל חיישן, להחליף? ואיפה זה נמצא?

פורסם

מכיר את התופעה מה307 שלי. לרוב מראה טמפ גבוהה בעליל (עד 80 צלציוז) ואז יחמם רק אם אשים על HI וכשמראה טמפ נמוכות בעליל (נדיר שקורה) בכלל לא יסכים לקרר.

לא מצאתי פתרון לזה. אצלי חיישן הטמפ נמצא בתחתית המראה החיצונית בצד הנוסע.

כמובן הכל בהנחה שיש אצלך בקרת אקלים, אחרת לא רואה בכלל היגיון. (לא שאצלי הגיוני מידי).

פורסם

כשמע' האקלים מזהה טמפרטורה נמוכה מאוד היא לא תפעיל את המזגן, כי היא "חושבת" שדווקא אפילו צריך להפעיל חימום.

קרי, חיישן טמפ' מזייף יגרום לכך.

צריך קודם לבדוק אם אין איזה מגע חשמלי רופף של החיישן שגורם לזיוף הטמפ'.

בברכה  -  רפי לין

פורסם (נערך)

במידה ואתה בעל ידיים ימניות וקצת ניסיון אתה יכול להחליף את החיישן לבד.

מצורפים קבצים עם הסבר כיצד להחליף את החיישן. שים לב ייתכנו שינויים בין דגם לדגם אבל הרעיון זהה.

בכדי להחליף את החיישן ברכבך כנראה צריך לחתוך את החוטים של החיישן ולאחר מכן להלחים ולבודד בעזרת בידוד מתכווץ (עדיף עם דבק) למניעת כניסת לחות.

הייצרן ממליץ להשתמש בשרוולים מתכווצים בחום עם בדיל בתוך השרוול.

תוכל להזמין את החיישן בקישור המצורף בעלות של 60 שקלים בערך. הקיט מגיע עם שרוולים מתכווצים בחום
בדוק לפני ההזמנה אם החיישן מתאים לדגם שלך לפי מספר שילדה.

https://cars245.com/en/item/metzger-2322019-cable-repair-set-outside-temperature-sensor/

C3 Picasso 2009-2017 - Comfort and Convenience (2).pdf C3 Picasso 2009-2017 - Comfort and Convenience (1).pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...