Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה ספורטאז' שנת 2018 עם 62,000 קמ. כבר תקופה ארוכה שאני שם לב שצריך למלא מים במיכל עיבוי, לא המון אבל גם לא בקטנה. בניסיון לסדר את הבעיה עברתי עם הרכב שלושה מוסכים, החליפו רדיאטור,טרמוסטט וצנינורות והבעיה עדיין קיימת. מה זה עוד יכול להיות?

פורסם
לפני שעתיים, Adi_r כתב:

החליפו רדיאטור,טרמוסטט וצנינורות והבעיה עדיין קיימת.

לא יודע מה קרה בפועל, אבל במקרים כאלו, כדאי להיות ליד הרכב בזמן הבדיקה  (גם בזמן טיפול סטנדרטי) ולראות את הנזילה. הרכב חדיש! וזה לא היה צריך לקרות.

פורסם
בתאריך 10.9.2022 בשעה 08:30, Adi_r כתב:

יש לי קיה ספורטאז' שנת 2018 עם 62,000 קמ. כבר תקופה ארוכה שאני שם לב שצריך למלא מים במיכל עיבוי, לא המון אבל גם לא בקטנה. בניסיון לסדר את הבעיה עברתי עם הרכב שלושה מוסכים, החליפו רדיאטור,טרמוסטט וצנינורות והבעיה עדיין קיימת. מה זה עוד יכול להיות?

למה  להחליף סתם חלקים תקינים ומקוריים?

רדיאטור לא אמור ללכת אחרי ק"מ כזה אם במערכת יש נוזל קירור תקני

אם הרכב  לא התחמם מה הסיבה?

האם מישהו אכן בדק את מקור הדליפה?(בדיקה ראשונית הרמת הרכב על ליפט ובדיקה ויזואלית של מכלולי מערכת הקירור)

האם בוצעה בדיקת דליפות תחת  לחץ?

במשך הזמן ישנו איבוד זעיר של נוזל קירור כיוון שהמערכת עובדת בלחץ ויש מעט אידוי שעם הזמן בורח החוצה

פורסם

החלקים שהוחלפו הוחלפו כי לדעת המוסך לא היו תקינים, מדובר בשלוש מוסכים שונים שכל אחד חשב שהבעיה בחלק אחר. לי נאמר בשלושת הפעמים שבוצעה בדיקת לחץ

וברכה כן התחמם, ברכב הזה זה מתריע כשהוא עובר את ה90 מעלות.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Adi_r כתב:

החלקים שהוחלפו הוחלפו כי לדעת המוסך לא היו תקינים, מדובר בשלוש מוסכים שונים שכל אחד חשב שהבעיה בחלק אחר. לי נאמר בשלושת הפעמים שבוצעה בדיקת לחץ

וברכה כן התחמם, ברכב הזה זה מתריע כשהוא עובר את ה90 מעלות.

אם הבעיה קיימת עדיין ממליץ לך לגשת לבעל מקצוע מומחה שיגיע למקור התקלה ולא יחליף חלקים ללא סיבה ושגם יתן אחריות לפתרון הבעיה

אם עברת שלשה מוסכים שגבו ממך תשלום והבעיה לא נפתרה זה אומר שהם עבדו בשיטת מצליח  ולא הגיעו לשורש הבעיה רק שלהם הצליח ולך פחות.

תוכל להעזר בממליצים מהפורום\חיפוש

מוסכים מקצועיים שאני מכיר במרכז הם שאפט וגבע הם אמנם מתמחים ברכבים צרפתיים אבל לא חושב שתהיה להם בעיה לטפל בקאיה

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
בתאריך 10.9.2022 בשעה 08:30, Adi_r כתב:

יש לי קיה ספורטאז' שנת 2018 עם 62,000 קמ. כבר תקופה ארוכה שאני שם לב שצריך למלא מים במיכל עיבוי...

איזה מנוע ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...