Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח את ארבעת החלונות משלט הרכב, מניע ונוסע...

למזלי ההגה וידית ההילוכים מעור כך שאין בעיה לגעת בהם.

לצרות שהרכב שחור, בתוך מספר דקות הוא מקורר ונעים לשהות בו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חנקת אותי אורי.

@YoJ

לפני 56 דקות, YoJ כתב:

למה להתחיל מהסוף? חכם יותר למנוע מהרכב מראש להתחמם כמה שפחות לפני שעולים אליו.
משתמש בתריס הזה וזה עושה פלאים, לא האמנתי אבל זה ממש הופך את הכניסה לאוטו ביום חם מ״אני נצלה this is fine״ ל״וואלה חם אבל אני אשרוד״. חונה בצל איפה שניתן וכמובן מזגן וחלון ב2-3 דקות הראשונות של הנסיעה

לא מפריע לך המוט הזה בצד הימני של השמשה??

Opel Adam S 2017

פורסם

לפני 15 דקות, liav12 כתב:

חנקת אותי אורי.

@YoJ

לא מפריע לך המוט הזה בצד הימני של השמשה??

לא. זה אקורדיון כזה שמתקפל לאולי 5 ס״מ ברוחב. כאשר זה צמוד לקורה A הוא כמעט בלתי נראה.

פורסם

מעניין איך בעלי טסלה עדיין לא הגיבו. "מדליק מהאפליקציה 5 דקות לפני שמגיע לרכב, פותח חלון עם חריץ של 5 ס"מ ונכנס לרכב קפואא, אה! וגם לא משלם על דלק"

אגב, בעל אלפא אז מעדיף לו לחשוף כמה זמן לוקח לרכב להתקרר. יכול לומר רק שאם מדובר בנסיעה של 10-15 דק' עדיף כבר לנסוע עם חלונות פתוחים ולא להדליק מזגן.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 3

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני שעתיים, אורי מ. כתב:

אין לי בעיות כאלו כי יש לי רק רכבים צרפתיים והמוסך מקורה.

חניתי כל היום בחניון תת קרקעי מקורה, אני מגיע לרכב ורואה בתצוגה 34 מעלות:

20220828_150039_HDR.jpg

• מבאס 2
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. פותח את דלת הרכב בבוקר

2. חם מדי

3. עובד מהבית

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נוקט באמצעים האפשריים למניעה:

חונה בחניה מקורה או שם כיסוי עבה על הרכב, במידה וחונה באמצע היום מגן שמש מאחורי שמשה קדמית ופותח סנרוף על tilt.

באופן רגיל, אם מגיע לרכב חם, פותח את כל החלונות והסנרוף (במידת האפשר מהשלט לפני הכניסה לרכב, מיד מזגן במלוא העוצמה, אחרי 2 דקות נסיעה סוגר חלונות.

היום רציתי לעשות מבחן מאמץ למזגן עם מדחס חדש שהתקנתי בשבוע שעבר.

חניתי בשמש (עם מגן שמש מאחורי החלון). לא פתחתי חלונות, הפעלתי מזגן בכל הכוח ולא הזעתי. על מושבי עור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תמיד עם מגן שמש ולעיתים רחוקות שם מגבת על איזור ההגה. פותח דלת נהג וחצי חלון ימני. פותח מזגן כמעט הכי חזק על אוויר טרי מבחוץ. אחרי דקה סוגר את הדלת, פותח חצי חלון ומתחיל בנסיעה. עוד דקה סוגר חלונות ומעביר מזגן לסירקולציה.

אם הרכב בחניון מקורה מפעיל את המזגן מהשלט לדקה, נכנס ונוסע.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

חניתי כל היום בחניון תת קרקעי מקורה, אני מגיע לרכב ורואה בתצוגה 34 מעלות:

אתה באיסלנד וחונה בשדה גיאותרמי?

כמובן, בשלב המניעה אני מניח מגן שמש (משקפיים או אקרודיאון) בכל חניה שמעל 5 דקות. למרות שמד החום מראה 32-34 מעלות המזגן מקרר את הרכב תוך 2 דקות - ולכל היותר עם דלת אחת פתוחה. חוץ מזה, אחרי 2 ק"מ מד החום כבר משתחרר מהזיופים של הקרינה הישירה ומראה 3-4 מעלות פחות. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תמיד מקפיד לשים מגן שמש שמכסה את כל השמשה הקדמית. במקביל יש לי תריס כזה על השמשה האחורית שעוזר בהצללה. 
אבל הטריק הכי יעיל, קראתי את זה פה בפורום ולא זוכר מי כתב את זה, לפתוח את החלון בצד הנוסע, ולפתוח ולסגור את הדלת של הנהג עם החלון סגור כמה פעמים ומהר, כאילו אתה מנפנף על מנגל. זה מוציא את כל האויר החם והמחניק שיש באוטו במהירות. עזר לי במיוחד בתקופה שלא היה לי רכב עם מזגן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

פתיחת חלונות. אוורור בעוצמה אחת לפני אחרונה. מזגן ללא סחרור אוויר. לאחר 2-5 דקות הפעלת סחרור אוויר וסגירת חלונות.

בעבר הייתי פותח את דלת הנהג ודלת הנוסע וסוגר מספר פעמים בכדי שכל החום הכלוא יצא מדלת הנוסע.

הזדקנתי והתחלתי לפתח רגשות לרכב. קשה לי עם האקט הזה בכל פעם לטרוק את הדלת מספר פעמים. 

עריכה אחרונה על ידי ארי לב
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...