Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם פותחים חלונות? עד הסוף, כמה חלונות? את כולם? 
האם אתם מפעילים מיד קירור במזגן ? באיזה עוצמה?
לאן אתם מכוונים את האוויר שלו: לרגליים, למעלה לפנים?
מתי אתם מחליטים שהגיע הזמן לסגור חלונות?

פורסם

לרוב פותח 2 חלונות מקדימה ואחרי איזה 2 דקות של נסיעה אני מתחיל להדליק את המזגן אחרי שהרכב התאורר קצת.

• רעיון טוב! 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

פותח את כל הדלתות, החום יוצא יותר מהר מרק חלונות, אם יש רכב הצבק, פותח גם תא מטען.

אחרי 2 דקות, מתחיל בנסיעה עם אוורור חזק ל חצי דקה. מפעיל מזגן מבחוץ ל כמה דקות, עם חלונות פתוחים וסוגר אחרי 2 דקות, אחרי עוד 5 דקות מעביר לסירקולציה פנימית.

ותמיד שם מגן שמש, כי באמת הדשבורד זה כמו תנור

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל - מניעה.  לשים מגן-שמש גדול ומתאים שמסתיר את כל השמשה הקדמית. אם יש גג נפתח - פותחים במצב TILT 

שמאפשר יציאת אויר חם מאד החוצה.  הבדל אדיר בטמפ' הפנים לעומת רכב שסתם חשוף לשמש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 10 דקות, לירון .ה. כתב:

פותח את כל הדלתות, החום יוצא יותר מהר מרק חלונות, אם יש רכב הצבק, פותח גם תא מטען.

אחרי 2 דקות, מתחיל בנסיעה עם אוורור חזק ל חצי דקה. מפעיל מזגן מבחוץ ל כמה דקות, עם חלונות פתוחים וסוגר אחרי 2 דקות, אחרי עוד 5 דקות מעביר לסירקולציה פנימית.

ותמיד שם מגן שמש, כי באמת הדשבורד זה כמו תנור

למה רק אחרי 5 דקות אתה עובר לסירקולציה פנימית?

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

קודם כל - מניעה.  לשים מגן-שמש גדול ומתאים שמסתיר את כל השמשה הקדמית. אם יש גג נפתח - פותחים במצב TILT 

שמאפשר יציאת אויר חם מאד החוצה.  הבדל אדיר בטמפ' הפנים לעומת רכב שסתם חשוף לשמש.

הוא נסגר כשהאוטו נכבה...

איך המוצר הזה?

https://www.aliexpress.com/item/1005003991038561.html?algo_exp_id=933dbf8d-68d3-4997-9078-be17d9cac676-1&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000027662165127"}&pdp_npi=2%40dis!USD!14.29!7.14!!!5.63!!%402100bde116616860293608269e3539!12000027662165127!sea&curPageLogUid=AIXBmnv2vzMZ

עריכה אחרונה על ידי nev
פורסם

פותח את כל החלונות, מדליק מזגן על 21 מעלות במצב AUTO, מתחיל בנסיעה, כשהרב התאוורר, סוגר את החלונות.

הדבר הכי חשוב לדעתי זה קודם כל לאוורר את הרכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמובן תמיד לשים מגן שמש על כל הדשבורד.

מניע, מדליק מזגן על מקסימום קור ועוצמה ומתחיל נסיעה עם חלונות פתוחים ל2 דקות. אח"כ סוגר חלונות המזגן כבר מקרר מצוין.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 21 דקות, URSH כתב:

למה רק אחרי 5 דקות אתה עובר לסירקולציה פנימית?

כי בהתחלה האוויר בתוך האוטו יותר חם, שהרכב בנסיעה, בהתחלה יותר קל לו לקרר את האוויר מבחוץ, בהנחה שאתה בנסיעה ולא עומד בפקק.

אז אחרי כמה דקות שהטמפ יותר נעימה בפנים, עובר לסירקולציה. זו ההרגשה שלי.

אה.. ואני שופך עלי דלי מים קרים לפני שנכנס

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני פותח חלונות, תוך חצי דקה מדליק את המזגן, חוטף גל חום לתוך הפרצוף כי אני גם מדליק על אוורור הכי חזק, סובל כמה שניות, אחרי זה האוויר הופך לסביר, עוד 2-3 דקות עם חלונות פתוחים ואז סוגר. 

עושה את זה כל פעם שאני נכנס לרכב. אני לא מזוכיסט, פשוט דביל. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה להתחיל מהסוף? חכם יותר למנוע מהרכב מראש להתחמם כמה שפחות לפני שעולים אליו.
משתמש בתריס הזה וזה עושה פלאים, לא האמנתי אבל זה ממש הופך את הכניסה לאוטו ביום חם מ״אני נצלה this is fine״ ל״וואלה חם אבל אני אשרוד״. חונה בצל איפה שניתן וכמובן מזגן וחלון ב2-3 דקות הראשונות של הנסיעה

פורסם

אין לי בעיות כאלו כי יש לי רק רכבים צרפתיים והמוסך מקורה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 25

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...