Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם ותודה שהקדשתם מזמנכם היקר לקריאת ה שאלה שלי

יש לי ברכב מערכת מולטימדיה של סינקופה אם נתונים של 1GIGA RAM

16GIGA אחסון אנדרואיד  גודל 7 אינץ  - איטית להחריד שהתקינו לי אז באוטו דיפו לפני 4 שנים בערך.

ואני מסתכל בכל מיני אתרים וחנויות בארץ מוכרים מערכות די ממוצעות של 2 גיגה ראם ו32 איחסון ב1400 שקל ו4 גיגה ו32 איחסון לפעמים גם 64 גיגה אחסון ב2100/1850 ₪ 

מהסתכלות באלי אקפספרס נחשפתי למערכות של 6 גיגה ראם 128 גיגה אחסון 

ו8 גיגה ראם 256 גיגה אחסון במחירים שנעים בין 800 שקל ל1300 בערך לפני מיסים אבל נתונים מרשימים וכמובן המערכות שמוכרים בארץ ניתן להביא גם ב500 שח  כולל משלוח השאלה ....... 

האם זה מסובך לחבר את המערכת האם כל מערכת שאזמין בגודל 7 אינץ תתאים לחיבור שיש לי כבר במערכת מולטימדיה הקיימת 

יש לכם המלצות או נסיון מאיפה כדאי לקנות מאליאקספרס ומהארץ במחירים טובים מערכות חזקות שרצות מהר ללא תקיעות וקטיעות מיותרות למשל בוויז בדרך לאילת 😄

260072_16012019174402_large.jpg

IMG-20220726-WA0000.jpg

Screenshot_20220726-005820_Samsung Internet.jpg

עריכה אחרונה על ידי Dvir lakrif
הוספתי תמונה של המולטימדיה מותקנת על הרכב עצמו
פורסם

אני חושב שראיתי מסך 10.1 אינץ' ליאריס? שתואמת מקור עם פלסטיקה והכל. תריץ חיפוש.

אני הזמנתי לאקורד שלי ב970 שקל 4ram/64gm.

לפי דעתי מולטימדיה זה בין הדברים שהכי קל להתקין ברכב,DIY, יש מלא סרטוני התקנה ביוטיוב.

ולגבי מכס, כשאתה ננעל על מוצר, לפני שאתה מזמין שלח הודעה למוכר ו תבקש שישנה את המחיר של המוצר ל30 דולר, זה מה שאני עשיתי 🙂 ולא נתפס במכס.

• מעניין 1
פורסם
לפני 36 דקות, Sqwaden כתב:

אני חושב שראיתי מסך 10.1 אינץ' ליאריס? שתואמת מקור עם פלסטיקה והכל. תריץ חיפוש.

אני הזמנתי לאקורד שלי ב970 שקל 4ram/64gm.

לפי דעתי מולטימדיה זה בין הדברים שהכי קל להתקין ברכב,DIY, יש מלא סרטוני התקנה ביוטיוב.

ולגבי מכס, כשאתה ננעל על מוצר, לפני שאתה מזמין שלח הודעה למוכר ו תבקש שישנה את המחיר של המוצר ל30 דולר, זה מה שאני עשיתי 🙂 ולא נתפס במכס.

תודה על העיצה ... האמת שאני חשבתי על 7 אינץ כיוון שכבר יש לי את הפלסטיקה יש לך את שם הדגם ועוד שאלה .... במערכות האלו כל החיבורים הם אותו דבר ? או שזה שונה ממערכת למערכת ? לי יש דגם טויוטה אייגו 2013

פורסם
לפני 5 שעות, Dvir lakrif כתב:

תודה על העיצה ... האמת שאני חשבתי על 7 אינץ כיוון שכבר יש לי את הפלסטיקה יש לך את שם הדגם ועוד שאלה .... במערכות האלו כל החיבורים הם אותו דבר ? או שזה שונה ממערכת למערכת ? לי יש דגם טויוטה אייגו 2013

משתנה בין רכב לרכב, לפעמים גם מגיע עם מתאמים, כמו שרשמתי זו מערכת שתואמת להרבה סוגים של רכבים.

פורסם

היום ההפרש לא גבוה ולא מצדיק את הפער לרכוש מאליאקפרפס (מדבר על מסכים 3/4 גיגה)

עם העלות של ההתקנה אתה תגיע כמעט לאותו מחיר

וללא אחריות

עדיף לרכוש בארץ עם אחריות מכשיר מיבואן אמין 3/4 גיגה עם 8 ליבות מספיק ואתה תהנה הבדל משמעותי כגון הדלקה המכשיר תוך 3 שניות פתיחת אפלקציות מהירה דיבורית יותר טובה איכות סאונד יותר טוב

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...