Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר התחלתי לנסוע והרגשתי שמשהו לא בסדר ואכן ראיתי שהיה לי פאנצ'ר עם צמיג כמעט FLAT. החלפתי את הצמיג ונסעתי ישר לפנצ'ריה.

העובד שם בדק את הצמיג ולבסוף מצא את הפאנצ'ר בחלק הפנימי של הצמיג כפי שרואים בתמונה. מדובר בצמיג קידמי. החור/קרע לא ממש על הדופן, אבל הוא גם לא בדיוק על הסוליה.

הוא אמר לי שאצטרך להחליף את הצמיג אבל אולי אפשר לתקן והוא תיקן. מדובר בצמיג מישלן פיילוט ספורט 4 אם זכור לי.

אני שואל מבחינה ביטחותית - האם אפשר לחיות עם התיקון או שכדאי להחליף את הצמיג. אמרתי לו שאצטרך להחליף את שני הצמיגים (כך ידוע לי, כדי שיהיה איזון), אמר שמספיק רק אחד.

אשמח לדעתכם. תודה מראש!

1658307506576.jpg

פורסם

נקר (ולא תקר, שפירושו "תקלה") בכתף הצמיג.

כשיש ספק אין ספק. הדבר הזה עלול לסכן אותך. לא הייתי מהמר אלא מחליף צמיג (או זוג, בהתאם למידת השחיקה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כפי שלמדתי לפני הרבה שנים:

קרה לי תקר,

היה לי נקר.

אז ירדתי לשול

והוצאתי את היורם.

הייתי מראה את זה לעוד צמיגאי. לפעמים ההבדל בין צמיג בטוח לצמיג פסול די קטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, sperial כתב:

כפי שלמדתי לפני הרבה שנים:

קרה לי תקר,

היה לי נקר.

אז ירדתי לשול

והוצאתי את היורם.

הייתי מראה את זה לעוד צמיגאי. לפעמים ההבדל בין צמיג בטוח לצמיג פסול די קטן.

כן אבל אני חושב שאתה צודק, אני קורא פה אצל היצרן ובעוד מקומות שנקר (:P) בכתף הצמיג, לא ניתן לתיקון. אני אחליף כבר כדי להיות בטוח. לא רוצה לסכן אותי ואחרים.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse
  • אהבתי 2

פורסם

מקום גבולי מאוד לדעתי עדיף לא להתעסק ולהחליף צמיג, היה לי משהו דומה פחות מזה שלבסוף החלפתי. בטיחות קודם.

• רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

פורסם

המקום לא גבולי, הוא אסור לתיקון מבחינה בטיחותית. 

זה שמתקנים לא הופך את התיקון לבטוח.

עשרות פעמים התמונות האלה פורסמו כאן:

Screenshot_20220720-165002_Chrome.jpg

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתמונה כתוב PRIMACY, אז PS4 זה לא.
מה שמשחק לטובתך, כי הוא זול יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא גם נראה במצב חדש, אולי באמת אפשר להחליף צמיג בודד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...