Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמי 4 על פרשת דרכים

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 9 שעות, netanel1014 כתב:

היי בוקי. תודה רבה על הפרסום. עזרת לי מאוד. יש לי את המטבח כמו שיש לאבא שלך. הדירה ישנה. 

אתה מדבר על "מאריכים" לברז סוללה?

אם כן אז אחרי ששמתי אותם הכל עובד בסרר אבל פיית הברז שאמורה להסתיים במרכז הכיור, הפכה להיות קרובה מידי לדופן הקידמית של הכיור וזה היה לא נוח. אז בהמשך החלפתי את פיית הברז לקצרה יותר, 20 ס"מ במקום 25. 

עולה כ 20 ש"ח בעליאקספרס, יש גם בחניות אינסטלציה בארץ. 

IMG_20250526_081817.thumb.jpg.2a75802bac2379f0376612e9f929d3d6.jpg

• אהבתי 1

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, בלי קשר לכל מה שנכתב בשירשור קודם לכן, חוץ מזה שמדובר בתמי 4...

תמי 4 Bubble X עם פילטר מקורי.

רשתית סינון בכניסה למכשיר נקייה, רשתית סינון בשסתום המפוצל נקייה, פירקתי וניקיתי את שתיהן. פירקתי את הפיה בברז מתחת לכיור, הכל נקי שם.

תשתית צינור 8 מ"מ סטנדרטי של תמי 4 באורך כ 3 מטר. 

מצב קנקן מכוון לכמות מקסימלית. 

אחרי החלפת פילטר, הוא ממלא ליטר אחד בדיוק.

אחרי כחודש - חושיים, ממלא 600 סמ"ק, אחרי זה 500, 400, ואז מחליפים פילטר וזה חוזר למלא ליטר לעוד חודש - חושיים. אחרי כל החלפת פילטר עושה ניקוז אוויר לפי ההוראות.

לחץ המים בבית נראה תקין, כמובן לא מדדתי כי אין לי את השעון היעודי.

אבל זה לא סביר להחליף פילטרים כל חודשיים, אמורים להחליף כל חצי שנה. 

מישהו מכיר את הבעיה, מה אפשר לעשות עם זה?

תודה. 

פורסם

סבלתי מבעיה דומה, טכנאי שלהם המליץ להוציא את רשתית הסינון. אני לא בטוח איזו מן השתיים שציינת מדובר, נדמה לי  בכניסה למכשיר, ואכן זה פתר את הבעיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

רשתית סינון בכניסה למכשיר נקייה, רשתית סינון בשסתום המפוצל נקייה, פירקתי וניקיתי את שתיהן. פירקתי את הפיה בברז מתחת לכיור, הכל נקי שם.

אחרי כחודש - חושיים, ממלא 600 סמ"ק, אחרי זה 500, 400, ואז מחליפים פילטר וזה חוזר למלא ליטר לעוד חודש - חושיים. אחרי כל החלפת פילטר עושה ניקוז אוויר לפי ההוראות.

תודה. 

עודף טינופת במים.

גם לי יש את זה עם מכשיר אחר במשרד שמגיע בסוף למצב שהפילטר נסתם לחלוטין ואין מים.

דיברתי עם השירות שלא היו מוכנים לקצר את זמן המשלוח של הפילטרים אז מידי פעם אני מזמיםן טכנאי שלהם שמחליף לי פילטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם לי שלחו כמה פעמים פילטרים לפני הזמן אבל אני מסיים עוד מעט לשלם על המכשיר הזה וחשוב לבטל את החוזה שרות.

לכן חושב על פתרון.

אולי להוסיף סנן קו נוסף לפני המכישר? או שזה יוריד את הלחץ לרמה שהוא בכלל לא יעבוד?

כן מעניין כרגע להישאר עם פילטרים מקוריים. 

פורסם

הטכנאי (שעובד עבור תמי4) טען שהרשתית מיותרת וגורמת לסתימות, הוא מוציא אותה אצל כל הלקוחות.

במילא יש אחרי זה סינון מים במכשיר עצמו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני טיפה לא אוהב את הפתרון של פירוק חלקים מקוריים שהיצרן ראה לנכון להתקין. כמו שכולנו שמענו פעם שהטרמוסטט באוטו מיותר בארץ ואפשר לפרק... 

משאיר את זה כאופציה כמובן.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

תודה. 

קרה לי מה שאתה מתאר - אבל הפוך.

הפילטר לפני ההחלפה - עבד מצויין.

אחרי ההחלפה - מוציא חצי מהכמות.

עשיתי את כל הניקוז אוויר, מזיגה של קנקנים בלי סוף וכו', לא עזר.

המסקנה שלי שהפילטר כנראה דפוק, נדע בהחלפה הבאה.

פורסם

כאמור התופעה אצלי לא חד פעמית אלא עם כל פילטר שמחליפים. יש כאלה שהחזיקו שלושה חודשים, יש כאלה שהחזיקו רק חודשיים או פחות, אבל חצי שנה הם לא מחזיקים.

פורסם

תשמע, כנראה שהצנרת באיזור ישנה ופולטת הרבה מרחפים למים. שווה לשקול להאריך שירות כי צריכת הפילטרים תהיה גבוהה ויש לזה עלויות אז למה לא להרויח שירות ואחריות למכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יודע, יכול להיות...

בגדול אצלי בתור מדיניות אין שרות ואחריות לשום דבר בבית וגם למכשיר הספציפי הזה לא הזמנתי אף פעם שרות בכמעט 4 שנים, וכבר פירקתי אותו כמה פעמים.

בכל פעם כשפונים לשרות עם בעיית זרם חלש, הם רוצים לשלוח טכנאי, בכל פעם אני אומר שלא צריך, תשלחו פילטר וזהו. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היה לנו את ה BubbleX, לא השתמשנו בהגזה בגלל עלות לא משתלמת של מיכלי גז לכן החלפתי אותו היום ב  Edge+, מכשיר הרבה יותר קטן פיזית ובלי הגזה, אבל עם אפליקציית ניהול שמאפשרת לראות צריכת מים, סטטוס פילטר ונורה, לכוון כמות וטמפרטורה פרטנית ל 5 כלים שונים ועוד.

ה BubbleX יעבור הסבה לפילטר חיצוני ויותקן במקום אחר ללא חידוש חוזה שרות כמובן.

IMG_20260312_085444.thumb.jpg.bbecd00d06b5acfc4eefcfb79a9c71e6.jpg

IMG_20260312_085548.thumb.jpg.835b0d4798d1af2cf84e1faad0d75be7.jpg

IMG_20260312_085614.thumb.jpg.0f11e0b29b3e9d9a945f519d2f5aa176.jpg

IMG_20260312_085634.thumb.jpg.1468f334582f7d353098257a1d5d49b2.jpg

IMG_20260312_085655.thumb.jpg.096511542fd616096387e5cd9487c76e.jpg

פורסם

אצלי כל ההצדקה לקיום של התמי4 bubblex, הוא שאנחנו אוהבים את הסודה שלו.

עמוס

• תוכן חדש...