Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד את זה גם על דלק ועל מס על בגדים מס על חשמל וכו'

בעצם מס על כל דבר שהוא לא מתכלה/מזהם

אני אישית חושב שהמדינה לא צריכה לחנך את התושבים על ידי מס

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

עזבו את כל שיקולי האקולוגיה למיניהם, זה פשוט כל כך לא נוח לאכול בחד"פ במשהו שהוא לא פיקניק מאולתר מחוץ לבית...

מדהים שיש אנשים שאשכרה עושים את זה, תמיד חשבתי שזו אגדה אורבנית.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש היום חד"פ איכותי יותר שלא מתעקם נשבר בקלות אבל זה לא זול וממש לא כלכלי לאכול בזה כל יום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 45 דקות, Fazer כתב:

תמיד חשבתי שזו אגדה אורבנית.

+1 חשבתי שזה קורה רק בצבא כשאוכלים דברים מאולתרים בחדרים/אוהלים. לשבת בבית בין 4 קירות עם צלחת חדפ ולשתות מכוס חדפ נשמע כמו התכלבות פר אקסלנס

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

אבל לא אוהב לראות את הנורה של "הוסף חומר הברקה" דולקת והוא גם מוסיף איזה 5 דקות לכל מחזור הדחה כשאין את החומר.

מלא מים במיכל ההברקה או דלל (לא ממליץ, רק ע״מ להמנע מהארכת התכנית)

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 10 דקות, waterman כתב:

מלא מים במיכל ההברקה

למה? למה לי לעשות את זה?

בשביל לחסוך 20 שקל פעם בכמה חודשים?

מה זה יתן לי? זה סכום זניח לגמרי ואני לא אוהב את הקומבינות האלו, מישהו בנה את המכשיר לעבוד בצורה מסויימת עם חומרים מסויימים, אני נותן לו לעבוד כפי שתוכנן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

מישהו אמר לי פעם לשים במקום נוזל הברקה 'קוויק דיטיילר' של מג'ס, ולנגב ישר אחרי סיום התכנית עם מיקרופייבר של הקוריאני.

• מצחיק 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ובכן בוקי, נדמה לי שרשמת ׳לא אוהב׳ בנוסף להארכת התכנית.

ודאי שלא רמזתי שתרצה לקמבן מטעמי חיסכון…🤣

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

במיוחד ביום שישי בערב, כאשר אי אפשר להפעיל מדיח. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 44 דקות, Mech Morphix כתב:

+1 חשבתי שזה קורה רק בצבא כשאוכלים דברים מאולתרים בחדרים/אוהלים. לשבת בבית בין 4 קירות עם צלחת חדפ ולשתות מכוס חדפ נשמע כמו התכלבות פר אקסלנס

גם בצבא ברוב המקומות עברו לרב פעמי. אנחנו יצאנו לשבועות שטח שלמים בלי אפילו כוס חד פעמית אחת, וכמובן שלא צלחות וסכום.

פורסם
לפני 38 דקות, Buki כתב:

משהו בנה את המכשיר לעבוד בצורה מסויימת עם חומרים מסויימים

שכחתי להבהיר - אני לא מוצא _אצלי_ שימוש לנוזל הברקה מכיוון שאין לנו כמעט כלי זכוכית. אצל אחרים מן הסתם הנוזל חובה, תלוי בסרביס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אחרי שנתיים וכמה חודשים פעם ראשונה נגמר לי החומר הברקה

זה כנראה תלוי במדיח, אצלי גודל התא לנוזל הברדה הוא איזה 100CC וצריך למלא כל 15 או 20 הדחות. 

• תוכן חדש...