Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבל שלא העלו עוד יותר את המחירים לחד פעמי, אולי עוד הרבה היו מפסיקים לזבל. 

לא יצא לי לראות בשום מדינה אחרת חנות שהיא רק של חד פעמי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 דקות, nit_zan כתב:

אשתי לעומת זאת מכורה לחד"פ "כדי שלא יצטברו כלים בכיור"

אשתי פתרה את זה בדרך יותר פשוטה:

"ספריאל - הכיור בגובה שלי"

בדרך כלל אחרי 5 דקות הכיור ריק, והיא מתחילה עוד נגלה של בישול/אפיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

איך אתה מרתיח את המים? מאיפה התה? 

פק"ל קפה. אתה חדש כאן?

• מצחיק 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש קומקומים חשמליים ניידים קטנים, אבל רובם סיניים גרועים שמוסיפים למים טעם של פלסטיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פק"ל נסיעות שכולל קומקום חשמלי קטן - 300 סמ"ק או משהו כזה - שכולל גם 2 כוסות, כמה כפיות חד"פ ושקית עם כמה שקיקי תה, שקיות קפה נמס ומלבין קפה. אם נחה הרוח אז גם קופסת חלב עמיד 200 סמ"ק ליום הראשון, עד שמגיעים לסופר מקומי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כאן אף אחד מהעליה  מבריה"מ לשעבר?

לא מכירים כף חשמלית?

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני צבר למהדרין - ומכיר היטב. לפני היות הקומקום החשמלי הקטן היה חלק מפק"ל הנסיעות. לפני כמה שבועות מצאתי את הכף החשמלית, עוד עם תקע מהסוג הישן, עם פינים שטוחים - הנחתי בכוס מים וחיברתי לחשמל, ותוך מספר דקות המים רתחו.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, vladclar כתב:

אין כאן אף אחד מהעליה  מבריה"מ לשעבר?

לא מכירים כף חשמלית?

חשבתי שאולי הוא מכין תה כמו בסיפורים מבתי הכלא, עם איזה כבל חשמלי.

לפני 10 דקות, sperial כתב:

פק"ל נסיעות שכולל קומקום חשמלי קט

סבבה, זה מה שפספסתי בדיונים הקודמים על הפקל. שהוא כולל גם קומקום.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פעם, לפני עידנים,  הייתי לוקח איתי לכל נסיעה כף חשמלית, אחרי זה קומקום קטן.

הייתה לי כף חשמלית אחת ל110v ואחת ל220v.

בקומקום יש מפסק לבחור וולטאג'. תוצרת kenwood והרכבתי לו תקע מיוחד שיתאים לרוב הארצות.

כלים לא חד"פ אלא ממחלקת התינוקות בסופר - פלסטיק לא שביר.

אבל בשנים האחרונות לא הגעתי למלון שאין בו קומקום, נספרסו וכוסות בחדר. אז הפסקתי לקחת את זה.

לא שותה עם חלב.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

בשיטוטי באמזון או איביי מצאתי אפילו קומקום שמתקפל לצורת פנקייק ומתאים גם ל-120 וגם ל-240 וולט. לא ניסיתי אותו. כנראה שיש ביקוש למוצרי הנסיעות האלה. קומקומי נסיעות קטנים נמכרים אפילו בדיוטי בכמה עשרות שקלים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

נראה לי להורים שלי גם יש או היה משהו כזה (כף בטוח היתה). אבל אני לא זוכר את עצמי באמת כבר בערך עשור מגיע למלון בלי קומקום. מילא. לא כזה משנה לכלום

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

חשבתי שאולי הוא מכין תה כמו בסיפורים מבתי הכלא, עם איזה כבל חשמלי

אולי הוא מכין toilet wine 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצא לי לקחת פק"ל קפה לחו"ל. כולל פעם אחת ששלחתי בתרמיל בלון של גזיה ובדיעבד מפחיד שלא עלו על זה.

זה רק במקרים של טיולי טבע שכוללים הרבה נסיעות והליכות.

אין כמו לעשות עצירת קפה, על רקע פיורד נורווגי או מרחבי טבע גיאורגים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קומקום במלון זה די סטנדרטי - אבל לא בכל מקום.

יש צרה יותר גדולה שקוראים לה פן. לפעמים יש מובנה ליד כיור המקלחת  לפעמים צריך לבקש בקבלה ואפילו להפקיד פקדון (הזוי), לפעמים פשוט אין. אז מבררים לפני הנסיעה ולעת הצורך יש פן קטן  במחסן.

לאמא שלי היה אפילו מגהץ מתקפל שמתאים גם ל-110 וגם ל-220 וולט. הטקסטיל המודרני ייתר אותו.

תראו לאן הגענו מהדיון על המדיח. 

• מצחיק 1

• תוכן חדש...