Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 45K

gabis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני כרגע עם סוויפט 2010 ורוצה להחליף אותו ברכב (גיר אוטומט) קצת יותר גדול עד סכום של 45 אלף,

לא מחפש ביצועים, מה שהכי קריטי בשבילי:

1. אמינות, רכב שלא יבלה במוסך כל סופ"ש

2. צריכת דלק נורמלית ולא מטחנת דלק, במידה ויש משהו יחסית חסכוני שנכנס בתקציב - יש עדיפות

התכנון הוא לקנות רכב עם שנתון לא ממש ישן ולא קילומטרז' גבוה מידי (עד 130,000 ק"מ גג)

מעדיף להימנע מצרפתיות, מה ההמלצות בתקציב הזה?

עריכה אחרונה על ידי gabis
פורסם

מה זו מטחנת דלק בעיניך?

המחירים של הדלק גבוהים היום,כדאי לחפש סופר מיני כמו מאזדה 2 ,שתהיה יותר חסכונית מסיויק /קורולה/מאזדה 3 (שהן טובות אבל מאוד בזבזניות יחסית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

הבחור מחפש רכב גדול יותר מסוויפט. אז כנראה מאזדה 2 לא תתאים.

בתקציב שלך אין משהו חסכוני ממש בגזרת הרכבים המשפחתיים. אם הגודל של הונדה ג'אז יספיק - זאת האפשרות היחידה לרכב סופר מיני יחסית מרווח,  חסכוני ואמין.

רכב משפחתי אמין ולא ישן - קיה פורטה, אבל זה רכב עם צריכת דלק ממוצעת לרכב 1.6 אוטומטי.

בשביל רכב משפחתי חסכוני תצטרך להגדיל את התקציב משמעותית - טויוטה אוריס היברידית. אם נוסעים הרכבה, אולי שווה לשלם יותר בקניה וההוצאה תתקזז דרך צריכת דלק נמוכה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה 2 מ 2014/15 עברה מתיחת פנים והרכב מעט יותר מרווח מהדגם הישן יותר.

אם הוא לא מחפש "מטחנות דלק" שום מנוע 1600 לא יתאים למעט רכב היברידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...