Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, ניקו פ. כתב:

הרופאים המרבים לשלוח לבדיקות לא נחוצות (לעתים לבקשת המטופלים)

הסיבה היא פחד מרשלנות רפואית שגוררת התייקרות משמעותית של הפרמיה שהרופא צריך לשלם.

היום גם כשיש 300 אפשרויות ורופא שלל 299 הוא יתבע בסוף על זה שפספס. רופא צריך להיות אלוהים, לא בנאדם.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, GTאי כתב:

היום גם כשיש 300 אפשרויות ורופא שלל 299 הוא יתבע בסוף על זה שפספס. רופא צריך להיות אלוהים, לא בנאדם.

הרופא צריך להיות AI, לא בן אדם, בגלל כל המידע שהוא צריך להחזיק בראש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרגתם אותי, אשכרה הלכתי לחשבון בנק כדי לבדוק את זה...

קצבת ילדים. קוראים לזה קצבת ילדים. אפשר עכשיו להפסיק לריב על זה? :rofl: 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, GTאי כתב:

הסיבה היא פחד מרשלנות רפואית שגוררת התייקרות משמעותית של הפרמיה שהרופא צריך לשלם.

לא רק. 

זה קורה גם בגלל רפואה לא טובה לצערי, לרבות חוסר ביטחון בקבלת החלטות קליניות. דוגמה מובהקת לכך היא שליחה לבדיקות שלא ישנו את הניהול של המקרה. תופעה לחלוטין מוגזמת. 

וגם בגלל זמינות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 51 דקות, Potato כתב:

אני חושב שאתם מדברים על אותו הדבר.

מענק לידה זה דמי לידה,הסכום הוא 12 שבועות עבודה בשכר עם תנאים מסוימים המשולם בהתחלה של החל"ד.

מה צריך לכתוב כדי שתבין שזה לא נכון?

כאמור, מענק לידה ודמי לידה זה 2 דברים שונים. ואגב זה כבר מזמן לא 12 שבועות.

לפני 4 דקות, פבל כתב:

הרגתם אותי, אשכרה הלכתי לחשבון בנק כדי לבדוק את זה...

קצבת ילדים. קוראים לזה קצבת ילדים. אפשר עכשיו להפסיק לריב על זה? :rofl: 

קצבת ילדים זה כבר משהו נוסף.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, avargel כתב:

מה צריך לכתוב כדי שתבין שזה לא נכון?

לתת רפרנס לקישור.

בסך הכל לא הייתי כזה רחוק,על הילד הראשון מקבלים 1800 שקל ואחרי זה בגדול כלום.

הייתה סיבה שלא הייתי מודע לקיומו,בגלל הסכום הזעום.

לפני 5 דקות, avargel כתב:

כאמור, מענק לידה ודמי לידה זה 2 דברים שונים. ואגב זה כבר מזמן לא 12 שבועות

נכון,זה 15.

בסדר טעיתי טעינו טועים,קורה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא היית רחוק?

זה ערך בוליאני

כתבת שזה אותו דבר בשם אחר, וזה לא אותו דבר. מה הקשר מה גובה סכום?

ולמה אני צריך לתת רפרנס מתוך מחשבה שאולי מישהו יחליט לכתוב שטעיתי בלי לבדוק קודם בעצמו באתר של ביטוח לאומי?

לפני 5 דקות, Potato כתב:

הייתה סיבה שלא הייתי מודע לקיומו,בגלל הסכום הזעום.

או כי אין לך ילדים ואתה בכל זאת נוהג ללהג בביטחה על כל נושא כאילו אתה מנוסה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, avargel כתב:

או כי אין לך ילדים ואתה בכל זאת נוהג ללהג בביטחה על כל נושא כאילו אתה מנוסה?

כי צריך לשריץ כדי לבדוק נתונים באתר של ביטוח לאומי.

רשמתי שטעיתי, הכל טוב מאחורינו.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אכן טעיתי עם 12 השבועות - זה היה 14 שבועות ועודכן ל-15. 'צטערת, הזכרון זה לא מה שהיה פעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, GTאי כתב:

אנחנו לא בארצות הברית. הרוב המוחלט של האינטרקציה עם רופאים נעשה דרך קופות החולים. אני מעולם לא שמעתי על תביעת רשלנות אישית נגד רופא של קופת חולים. לא יודע אם זה אפשרי בכלל.

עודף הבדיקות הוא לגמרי בגלל העלות האפסית למטופל של קופת חולים ובגלל שהרופא יכול להפנות בקלות לבדיקה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

התביעה תהיה נגד הרופא, הקופה, ביטוח האחריות המקצועית וחצי נאט"ו. אז גם אם הפגיעה הכלכלית ברופא מינימלית מדובר בתקופה ארוכה (שנים) של מתח נפשי עצום ובפגיעה קשה במוניטין, הנזק נגרם גם אם בסופו של דבר התביעה נדחית מכל וכל. והנטיה של בתי המשפט היא למצוא תירוץ לפצות את התובע, לעתים בעילות מוזרות. למשל שהרופא לא הצליח לשכנע את החולה לקבל טיפול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלת תם - לרופא לא אמור להיות כיסוי ביטוחי נגד הדברים האלה?

ז"א הוא יקבל איפשהו על הראש, אבל זה בסוף יצטמצם לעונש אדמיניסטרטיבי כלשהו (אזהרה/שימוע/קנס), לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 16.6.2022 בשעה 05:19, falou כתב:

לא. אני אמרתי שהתפיסה של האדם כמכונה כלכלית גרידא היא תפיסה קומוניסטית, כמו גם ההתייחסות לכלל היחסים בחברה כיחסים כלכליים, ושזה מגונה בעיני. זה לא שהגישה שלך, כמכלול, היא קומוניסטית

זה לא נכון. יש מחקרים, לדוגמא, שמראים איך התנגדות לצריכת אלכוהול בארה"ב הגיעה ממניעים כלכליים קפיטליסטיים נטו.

דווקא מרקס יצא נגד מה שאתה מתאר, בערך, בהתייחסות שלו ל"ניכור".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

@vadim6385יש ביטוח. אבל בכל זאת התהליך קשה מאוד נפשית ויש פגיעה במוניטין ועוד פגיעות שאינת מכומתות. וכיוון שהתהליך המזפטי אורך שנים הנזק הזה מצטבר.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

התביעה תהיה נגד הרופא, הקופה, ביטוח האחריות המקצועית וחצי נאט"ו. אז גם אם הפגיעה הכלכלית ברופא מינימלית מדובר בתקופה ארוכה (שנים) של מתח נפשי עצום ובפגיעה קשה במוניטין, הנזק נגרם גם אם בסופו של דבר התביעה נדחית מכל וכל. והנטיה של בתי המשפט היא למצוא תירוץ לפצות את התובע, לעתים בעילות מוזרות. למשל שהרופא לא הצליח לשכנע את החולה לקבל טיפול.

מקבל את מה שאתה אומר, אבל אני חושב שאנחנו עדיין רחוקים מהמצב בארצות הברית, מבחינת תביעות ורפואה מתגוננת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...