Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוויפט 2021.  הבעיה שאני רגילה לרכב מהיר יותר בעל תאוצה והסוזוקי "עייפה'' בעיקר בתחילת נסיעה.

שוקלת לשדרג לרכב אחר "חזק" יותר.
חשוב לי שיהיה רכב לא גדול מדי וכבד, שיהיה זריז, עיצוב חיצוני צעיר ויפה, וחשוב-אמינות.
אודה להמלצות! *לא קיה/יונדאי למיניהם - לא אוהבת את הרכבים שלהם.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה מחפש להישאר באותה קטגוריה

תבדוק אופת קורסה או פיגו, יהיו משמעותית חזקות יותר.

הפיגו נוחה עם סלון איכותי, אך ההגה יכול להסתיר את לוח המחוונים לחלק מהנהגים.

הקורסה חולקת אותו מנוע עם הפיגו 1.2 טוקבו עם 130 כ"ס.

לקכב רצועת טיימינג שבעבר עשתה בעיות, מומלץ להחליפה כול 4 שנים או 60 אלף ק"מ.

איביזה עם מנוע 1.5 גם אופציה זריזה ומרווחת יותר,הגיר הרובוטי מהיר אך לא נחשב לשיר האמינות. אך הרכב מצוין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעומת הסוויפט, גם הסיטרואן c3 עם 110 כ״ס ״בלבד״ תרגיש הרבה יותר חזקה ונמרצת, וגם נוחה וזולה יותר מהפיג׳ו והאופל. שווה בדיקה.

פורסם

אני בת:)

מניסיון מר בעבר, לא מתקרבת למכוניות צרפתיות למרות שהן נוחות מאוד לנסיעה.

חשבתי לכיוון של מאזדה

• רעיון גרוע 1
פורסם

המזדה 2 זריזה, אבל לדעתי לא ברמה של מנוע טורבו.

תבדקי את האיביזה אם כך, אפילו 1.0 טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, Noa9 כתב:

אני בת:)

מניסיון מר בעבר, לא מתקרבת למכוניות צרפתיות למרות שהן נוחות מאוד לנסיעה.

חשבתי לכיוון של מאזדה

יודע שאת בת. כתבתי שהמכונית תרגיש הרבה יותר נמרצת, לא הבן אדם :)

בהצלחה. המזדה לא טיל בליסטי אבל בהחלט מספקת את הסחורה. לא ברמה של רכב עם מנוע מוגדש, אבל ביחס לסוויפט היא תרגיש יותר חזקה. 

• תוכן חדש...