Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

רגע רגע רגע, אם אני מבקש את הוידאו, אזי אני חייב להגיש ערעור? אני לא יכול פשוט ללמוד מהטסט?

למיטב ידעתי אתה מקבל את הווידאו רק במקרה של ערעור,

אבל אולי זה השתנה מלפני 4 שנים, (כשבדקתי את הנושא).

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 48 דקות, לומדת נהיגה כתב:

המורה שלי אומרת שאני נוהגצ מעולה וכל אחד והמזל שלו

ואין מה לעשות אלא להמשיך לנסות:(

בגלל זה כדאי לנסות קצת מורה אחר,

לפעמים חסר למורה מבט מסוים, שמורה אחר יקלוט אותו ויכול לסייע לך ,

היה לי אותו דבר אצל אשתי.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 4 שעות, לומדת נהיגה כתב:

לדעתי זה תשובה מגוכחת, בעיקר אם מתחשבים בזה שהוא עושה עלייך כסף כל הזמן הזה

יצרת כבר קשר עם מורה אחר?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, לומדת נהיגה כתב:

הצעד המוסרי מצדו היה להמליץ לך על מורה אחר בתום הטסט השלישי או הרביעי שלא עברת. כל מורה מכיר מורים אחרים, ובד"כ יש להם על מי להמליץ.

למורה נהיגה יש שתי פונקציות: ללמד לנהוג (מה שלא כולם עושים) ולהכין לטסט. אם הוא טוען שאת נוהגת מעולה אבל הטסט לא מצליח לך, סימן שהוא עדיין נכשל ב-50% מהמשימה. במצב כזה מחפשים אלטרנטיבה, לא ממשיכים לגבות כסף ולהנות מ'חוסר המזל' של הלקוח/תלמיד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מצטרף לקודמי... החלפת מורה יכולה לעשות רק טוב.

כשאני למדתי המורה מיוזמתו היה עושה מידי פעם כ- 10 דק' החלפה עם מורה אחר באמצע השיעור כך גם מקבלים חוו"ד נוספת ממורה אחר (כל פעם מורה אחר לפי מי שפנוי) וגם צוברים ביטחון ליד אנשים "זרים" עוזר מאוד למעט יותר רוגע בטסט.

וכמובן צריך לזכור - מורה טוב = מורה לחיים אבל לא  [אותו] מורה לכל החיים....

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם

בהקשר זה, לפני כמה שנים עשיתי רישון על משאית, לימדו אותי שני מורים במקביל. 

זאת אומרת שניהם עבדו באותו בית ספר, כל פעם לשיעור היה מגיע אחד מהם. היו אומרים לי בשיעור לפני, מי ילמד בשיעור הבא. 

שניהם מבוגרים אחד באיזור גיל 60, השני כנראה מעל 70.

כל אחד לימד בצורה קצת שונה, נתן דגשים אחרים והערות אחרות, בסוף למדתי יותר דברים כי זה מהניסיון המצטבר של שניהם. 

פורסם

ציינתי כי עברתי בטסט הרביעי.

הסיפור של "בחינה" על ידי מורים נוספים נכנס במקרה שלי, כי אחרי שנכשלתי לראשונה המורה שךי יצא למילואים, והיו לו שני מחליפים. כל השלושה קבעו שאני מוכן היטב. למרות  זאת נכשלתי עוד פעמיים.

העניין הוא שהטסט הוא מצב מלחיץ מאוד, קצת מחוץ לפרופורציות, וגם בוחן אותך בתנאים שנקבעים באופן לגמרי לא ניתן לצפיה. נהג אחר שוגה/מתפרץ, הבוחן בועט בבלמים אפילו יחד אתך, והופ - "נאלצתי לבלום" ונכשלת. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לפני 12 דקות, לומדת נהיגה כתב:

שמחה לחזור לעדכן:)

עברתי מורה עשיתי אצלו חמישה שיעורים וניגשתי לטסט 

ותודה לה' עברתי את הטסט!!!

תודה לה'. הקלה גדולה.

מזל טוב :)

קובי

:-)

• תוכן חדש...