Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, om2 כתב:

אם את לומדת במקרה על ידני. תעברי לאוטומט.

לפני 8 שעות, Michazzz כתב:

כמובן רק אוטומטי. 

לא הייתי ממליץ להגביל את עצמך ככה, במיוחד כשאין אפשרות קלה להשלים לידני אח"כ. יש עולם שלם מחוץ לישראל (וגם בתוכה, בשוק המשומשות) שבו עדיין נוהגים על ידני, וזו מיומנות שחבל לאבד. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

גם אני חשבתי ככה.

אבל אחרי שאחותי נכשלה 7 פעמים על ידני.

ועברה בקלות על אוטומט.

שינתי קצת את הכיוון מחשבה

.

פורסם

תילמדי על אוטונומי. וברצינות ניראה לי את מיסתכלת לקרוב ולא לאופק מה שגורם למיקום לא טוב בכביש עלית על כיכר ניצמדת…

תגידי אם אני צודק

• אהבתי 1
פורסם

מודיעין נחשבת לאחת הערים היותר קלות ללימוד נהיגה כך שלא הייתי ממליץ לעבור עיר אבל כן הייתי ממליץ לעבור מורה אפ' לשני שיעורים רק כדי ללמוד טיפים איך עבור בקלות 

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
פורסם

חושב שנאמר כבר די הכל, רק הערה קטנה -

נסי להבין אם יש חוט מקשר בין המבחנים. האם יש בעיה חוזרת? מה התקדמת ממבחן קודם.

לא יודע אם היום מקבלים סיכום כלשהו או עדיין רק "עבר\לא עבר".

שבי עם עצמך לפני המבחן הבא - תתכונני גם נפשית (דמיון מודרך, התקלות אפשריות, ) - הפסיכולוגיה משחקת תפקיד לא קטן.

הכל טוב - סבלנות, למידה והתמדה הן מילות המפתח.

המון בהצלחה !

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

תחליפי מורה בהקדם האפשרי

הבן שלי בזמנו למד אצל מורה נהיגה ונכשל בארבעה טסטים. אמרתי אולי לפי התיאורים שלו שהמורה לא מי יודע כמה.

התלוותי אליו לשיעור אחד ואז התברר לי שהבן בקושי שולט ברכב.

כמובן שמיד הוחלף מורה, לאחד שקיבל המלצות חמות, היה קשוח מספיק ללמד אותו את מה שצריך

וישכח את השטויות שלמד אצל המורה הקודם, ועובדה שבטסט הבא הוא עבר . 

אל ייאוש, בסוף תעברי.

פורסם

להמשיך להתאמן. להפסיק זה להיות ללא רשיון לכל החיים. ללמוד אפילו עוד שנה זה להיות עם רשיון לעד פחות שנה שנתיים, אין מה להשוות!

להגביר תדירות שיעורים, מומלץ לעשות שיעורים כפולים, וללכת לנהוג ולהתאמן, לא לבוא עם ראש של "ללמוד". להתאמן וכל שאת נוהגת יותר ובתדירות יותר גבוהה אז הסיכוי לעבור יותר טוב.

אסור לוותר

פורסם

אמנם לא ציינת את זה. 

אבל אם לדעתך הבעיה נובעת מלחץ ופחד להיכשל.  

אפשר לפתור זאת בדרך הקלאסית והארוכה "לעבוד" עם /על עצמך ובסוף לעבור.

אבל זה לא נראה לי משימה כזו היראוית שצריך לגייס משאבים מנטליים בשבילה ולכך תרופת הרגעה באופן חד פעמי תוריד לך את החרדה לאפס.

פורסם

לא למדתי נהיגה בעשור האחרון, אבל היום כבר לא עושים טסט פנימי? זכור לי שעשיתי כאלה עם מורים חיצוניים ברשיון של המשאית והאופנוע, וזה עזר מאד לתת דגשים ספציפיים שהמורה שלי פספס או לא יחס להם חשיבות.

פורסם
לפני 4 שעות, אש ברכב כתב:

מודיעין נחשבת לאחת הערים היותר קלות ללימוד נהיגה כך שלא הייתי ממליץ לעבור עיר אבל כן הייתי ממליץ לעבור מורה אפ' לשני שיעורים רק כדי ללמוד טיפים איך עבור בקלות 

בהצלחה

מחזק 

יש רק הרבה ככרות ואולי זה הטריגר שלך 

אבל כל עיר יש לה את העינינים שלה ויחסית  כל מי שאני מכיר שעשה במודיעין עבר במספרים נמוכים של טסטים זה לא עיר של נאכסים 

פורסם

אם את עושה ידני תעברי לאוטומט.

אם לא החלפת מורה עד עכשיו, הגיע הזמן.

ידידה שלי נכשלנ ב8 טסטים, החליפה מורה והצליחה לעבור. האם זה אומר שהמורה היה גרוע?לא. יש מצב שפשוט השינוי אווירה עזר לה.

פורסם

תקראו את כל השרשור בבקשה ואז תגיבו,

היא כבר כתבה כמעט בהתחלה שהיא גרה במודיעין לומדת על אוטומט,

ועדין לא החליפה מורה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...