Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי וניו חדשה - חוות דעת

For Martha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

בקצרה, הרכישה של היאריס הייתה נפילה. הרכב לא נוח לי ומרגיש סופר קשיח במושב. היתר סבבה אבל זה לא מספיק כדי להשאיר אותו אצלי.

אשמח לשמוע רשמים על היונדאי בתחום אמינות, צריכת דלק ואולי אף להתייעץ לגבי סחירות עתידית.

תודה!

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לאשה את הוניו בליסינג מהעבודה כבר כשנה. נהגה עליה  16K. הכניסה נוחה והישיבה יחסית גבוהה. לצערי אחרי ישיבה של חצי שעה רצופה אני חוטף כאב גב. אם אתה סובל מהעניין יש להקפיד לקחת את הרכב לנסיעת מבחן ארוכה וממצה. הרכב מתרסק בבורות ובאמפרים. צריכת הדלק לפי מחשב הרכב כאשר רוב הנסיעות מחוץ לעיר עומדת על 13 קמ''ל. המנוע 123 כ''ס ומסורס על ידי גיר רציף. לכל זה יש להוסיף רעש מנוע במאמץ. האמינות עד כה הייתה ללא דופי. 

אשמח להשיב לכל שאלה נוספת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על המידע!

13 קילומטר לליטר בחוץ? נשמע שהרגל כבדה נורא על הגז. זה באמת המצב?

אם מדובר בשעה וחצי של נסיעה ואז כאבי גב, אני מקבל באהבה. אני שמח מהכניסה הגבוהה וכו, בגלל בעיות הברכיים שלי זה יכול להיות נהדר.

האם אתה חושב שבסגמנט הזה יש אופציות טובות יותר? (לא רוצה טורבו ולא גיר רובוטי מורכב).

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיה סטוניק רכב עדיף בעיני, ה1.4 חלש אבל הגיר נעים יותר משל הווניו. השאלה אם תנוחת הישיבה תהיה מספיק גבוהה. 

אתה יכול לבדוק גם מאזדה cx3, ואולי הונדה HRV או מיצובישי ASX, האחרון לא ממש חסכוני. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. זו צריכת הדלק האמיתית של הרכב גם בחישוב ממשאבה למשאבה. אישתי בחרה את הוניו כי לדעתה תנוחת הישיבה גבוהה יותר מקאיה סטוניק. כל השאר לא עניין אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת נוחות ישיבה ומתלים סיטרואן מאד מומלץ (C3 אני מניח בתקציב). אמינות זה כבר עניין אחר, יש להם גם גיר של Aisin יפני שאמור להיות אמין יחסית, כמובן לא אמין כמו של היונדאי. אם הנוחות נסיעה זו עדיפות עליונה זו יכולה להיות אופציה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

תשכח מרכבי הונדה , נגמר. 

מישלוח ג'אז היברידית במחירים שערוריתיים של 125000 עד 140000 שקל,

נמכר כולו עוד לפני שרכב 1 מהמישלוח הגיע לארץ.

hrv אם יגיע לארץ מתי שהוא, גם לא יודעים עם יגיע היברידי במחיר מופקע של קרוב ל 200000 שקל,

או בגירסת טורבו בנזין 1500  כמו של הסיויק.

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 8 שעות, car9203 כתב:

ש להם גם גיר של Aisin יפני שאמור להיות אמין יחסית, כמובן לא אמין כמו של היונדאי

אפשר הסבר לקביעה המוזרה הזו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הסבר, ידוע שצרפתי זה זבל או נבלה, ויפני שמורכב בצרפתי סביר שיידבק, שים תפוח בריא בתוך ערימה של רקובים, יום יומיים וגם הוא רקוב, מה לא ברור פה ? ולא בא לי לכתוב שמדובר בסרקזם, אוהב את התגובות הנעלבות.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, avi60769 כתב:

בוקר טוב

תשכח מרכבי הונדה , נגמר. 

מישלוח ג'אז היברידית במחירים שערוריתיים של 125000 עד 140000 שקל,

נמכר כולו עוד לפני שרכב 1 מהמישלוח הגיע לארץ.

hrv אם יגיע לארץ מתי שהוא, גם לא יודעים עם יגיע היברידי במחיר מופקע של קרוב ל 200000 שקל,

או בגירסת טורבו בנזין 1500  כמו של הסיויק.

האמת שזה בושה לראות את המחיר של הג'אז, אין לי מושג מה התמחור ההזוי הזה.
נשמע שהווניו אופציה טובה, אבל אני לא מצליח להבין למה היא כל כך לא חסכונית ביחס למה שהוצג במבחני רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...