Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל פריקה מחייבת החלפה.

אני כבר חצי שנה נוסע אחרי סיפור דומה ( גם מצבר וורטה, שהיה בן שנה כאשר זה קרה ).

אין שום זכר לארוע, המצבר מתפקד כמו שהיה לפני כן.

אולי במקום 4 שנים יחזיק 3.5 - אין לדעת בכמה חייו התקצרו ( אם בכלל ).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה סתם מכניס את עצמך לסרטים שלא לצורך. אם המצבר מניע אחרי שנת לילה, סע לשלום. בגדול למצבר נגרם נזק מצטבר מכל מחזור פריקה מרמה של 100%, וזה מה שהורג אותו בסופו של דבר. זו לא סיבה לשים את המצבר במוזיאון, הוא הרי נועד לעבוד. ייתכן שנגרם למצבר נזק ברמה שאורך החיים הנותר בו התקצר מ-70% ל-65%, נניח. על זה תפתח עכשיו סוכת אבלים? ברור שלא מחליפים אחרי כל פריקה אם המצבר עדיין חוזר לחיים אחרי טעינה. פשוט חיים עם זה.

תשובה חד-משמעית לא קיבלת כי לאף אחד כאן אין כדור בדולח. אם אתה רוצה, אתה מוזמן להגיע אליי לגבעתיים לבדיקה עם מכשיר בודק מצברים (חיני חינם כמובן).

חזיר דיזל

פורסם

אני ממש לא בלחץ, פשוט רוצה לדעת האם זה גורם נזק, או פשוט מילוי מחדש. לצורך מידע בלבד, תקרא  לזה ידע. 

לא רצתי להחליף ולא הייתי בלחץ דקה. שואל בכדי לדעת כי זה עלה לי בראש. זה פורום רכב לא? 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

כפי שכתבתי - ככל שהמצבר שכב במצב הזה פחות זמן, ככה ההסתברות להחזיר אותו לחיים בלי נזק גדולה יותר, מתחת ל-24 שעות סיכוי טוב שהנזק אפסי.

אפשר לקרוא עוד כאן: (אחד המקורות היותר טובים לנושא סוללות ומצברים ברשת) https://batteryuniversity.com/article/bu-804b-sulfation-and-how-to-prevent-it

חזיר דיזל

• תוכן חדש...