Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך את עזרתכם במציאת מידע,

יש ברשותי טויוטה קורולה 2016 מודל SUN והחלפתי את המערכת מולטימדיה שלה מToyota Touch 2 למערכת המצורפת (אנדרואיד 10 אינץ'):

https://www.aliexpress.com/item/4001308281932.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.1f0b2e0eAY6aS3

אני נתקל בבעיה בחיבור המצלמת הרוורס הקיימת ברכב (שהגיעה מובנת עם הרכב) למערכת החדשה.

הבעיה היא שנראה שבמערכת Toyota Touch 2 (מצורף בתמונות) אין חיבור RCA ולא הצלחתי לאתר את הקו שהוא "אות רוורס" בשביל להגיד למערכת לעבור לתצוגת מצלמת רוורס,

בחיפוש באינטרנט לא הצלחתי למצוא מידע על הדיאגרמה או הPinout של הקונקטורים במערכת Toyota Touch 2 מלבד איזה כמה איזכורים שהתצוגה של המצלמה בא מהקונקטור 28 פין והאות של המעבר לתצוגת מצלמת רוורס בא מהקונקטור של ה24 פין.

בכללי הייתי רוצה ללמוד עוד אודות החיבורים במערכת Toyota Touch 2 בכדי לוודא שאני מחבר את הכל נכון במערכת החדשה

אשמח לעזרתכם במציאת דיאגרמה/Pinout של המערכת Toyota Touch 2 בשביל שאוכל לחבר את המצלמה למערכת החדשה.

תודה מראש.

unnamed (3).jpg

unnamed.jpg

פורסם

שלום. האם קיבלת קופסת קנבס בצמה ?

מצרף תמונה

תחזיר את המסך הישן תדליק אותו

תוציא פלג פלג תתחיל מהקטנים ותראה איזה פלג הוא מבטל את התמונת רוורס סתכל על התמונה שצירפתי יש 2 פיני של הrca של המצלמה

לקחת rca לחתןך ולגשר .

פיקוד לקחת מהקנבס או ממנורת רוורס

או לרכוש צמה שקע תקע

בהצלחה

49B1B364-8AA5-4509-A7C7-B896F6C08F11.jpeg

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...