Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב אוטומטי טוב (ביד 2) בתקציב של 20 עד 30 אלף.
חשבתי על הרכבים האלו:
*מיצובישי ספייס סטאר /2017 2015/2016 .
*סוזוקי סלריו 2016/2017
*הונדה ג'אז היברידית 2011 -2014 
* טויטה אייגו 2016
* סיטרואן c1 2014/2015/2016
*פיג'ו 108 2014/2015 
אשמח שתרשמו לי חסרונות ויתרונות ומה הכי מתאים לפי הרצונות שלי..👇 (אם יש המלצות לרכבים נוספים שמתאימים.. אשמח☺️)
מה שחשוב לי:
*חסכון בדלק!
*כמה שפחות רועשת
*נוחות נסיעה
*עלויות תיקונים ואחזקה לא יקרים
מה שלא חשוב לי:
* גודל תא מטען
* מרווח תא נוסעים
*ביצועים גבוהים
*גודל הרכב
*בטיחות

פורסם

מציע שתגדירי צרכים: תוואי נסיעה ודרישות חניה, מספר נוסעים וכמות מטען, נסועה שנתית צפויה וכו'

שימי לב שה-108, ה-C1 והאייגו הם למעשה וריאציות של אותו רכב (באותה שנה) עם הבדלים מינוריים. חוץ מזה, אל תצפי מרכב זעיר וצפוף להיות נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה שהרכב שהכי יתאים לךמהרשימה שנתת הוא המיצובישי ספייס סטאר, הייתי מוסיף לרשימה גם את אחותה המיצובישי אטראז'.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...