Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברכב חדש קיה ספורטאז'  דגם אורבן אין שם קודן.

רציתי לשאול האם ככה זה בכל דגמי הספורטאז' או אפשר היה לבקש והיה מוסיפים (הם כן התקינו איתוראן ללא תוספת ולדבריהם זה בא לכסות על זה שאין קודן), אשמח לתגובות.

תודה

עריכה אחרונה על ידי m11
פורסם

למה לך קודן? יש לך איתוראן, אין סיבה להתקין קודן אלא אם הביטוח דורש זאת. בדוק בפוליסה ודבר עם סוכן\חברת הביטוח, קרוב לודאי שתמצא שקיבלת פטור מהצרה הזו, שלא רק מציקה אלא עלולה לגרום לך להתקע במקרה תקלה.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איתוראן אכן יכול לבוא במקום קודן, אבל הכי טוב לא זה ולא זה!

לא חסר חברות ביטוח שיסכימו לבטח רכב בשווי הזה ללא השטויות האלו. אתה תחסוך לעצמך גם את בזבוז הזמן של הקלדת קוד בכל הנעה, גם את התשלום החודשי לאיתוראן, וגם את ההתעסקות של המתקין המקומי במערכת החשמל של הרכב.

• רעיון טוב! 2
פורסם

בעיקר את ההתעללות של המתקינים המקומיים.

כל נגיעה של מתקין מקומי היא פוטנציאל לתקלה עתידית 😒

מרבית חברות הביטוח ויתרו על קודנית ברכבים שאין בהם הנעה ללא מפתח. 

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בקונה של אמא שלי זה הגיע ככה מהיבואן. המטרד הזה מדי פעם חוטף קריזות ומצפצף בלי שום סיבה נראית לעין.

מזל שהוא לא משבית את הרכב.

פורסם

היאריס קרוס שלי זה הרכב הראשון בלי קודן מזה 20 שנה בערך... תענוג.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...