Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בכלל נגיש?

פעם הייתי מורח על המזגנים וקס פעמיים בשנה. לא עוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חלק מהמארז רקוב ויש בו חורים גדולים.

המאוורר שואב אוויר שאמור לעבור דרך הרדיאטור כדי לקרר את הגז ולהופכו לנוזל.

חלק ניכר מהאוויר נשאב מהחורים ולא עובר דרך הרדיאטור מה שמפחית את נצילות המזגן.

פורסם

לא ישים. לצערנו זה לא shell חיצוני אלא שהכל מורכב לתוך המארז , כלאמר , אתה צריך לפרק את כל המרכיבים/חיווט/בקרים והכניס למארז אחר זהה שלקחת ממזגן זהה. 

לא כלכלי ולא ישים, ולא שווה את המאמץ והטירחה סביב זה. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה רבה לכם חברים.

לפני 5 שעות, יענקו כתב:

חלק מהמארז רקוב ויש בו חורים גדולים.

המאוורר שואב אוויר שאמור לעבור דרך הרדיאטור כדי לקרר את הגז ולהופכו לנוזל.

חלק ניכר מהאוויר נשאב מהחורים ולא עובר דרך הרדיאטור מה שמפחית את נצילות המזגן.

אם לא החלפה, יש לך אולי רעיון כיצד אפשר לאטום את החורים ? מה יכול להתאים ?

פורסם
לפני 10 שעות, drormik כתב:

תודה רבה לכם חברים.

אם לא החלפה, יש לך אולי רעיון כיצד אפשר לאטום את החורים ? מה יכול להתאים ?

אם הוא עדיין עובד בסדר ובכל זאת תרצה לשפר את המצב, הייתי ממליץ לך במידה ויש גישה לעבודה:

1. למרוח ממיר חלודה על כל האיזורים החלודים

2. לסתום את החור עם חתיכת פח ופרופוקסי או שאולי ניתן רק באמצעות פרופוקסי (קשה לי להעריך את גודל החור).

3. לא חובה, אבל ניתן לצבוע עם צבע את כל הבסיס, יתן מראה יפה יותר וקצת הגנה מהסביבה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...