Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חמי מתפנה והוא יונדאי איווניק היברדי שלוש שנים על הכביש ק"מ נמוך.

אני חושב לקנות אותו ממנו.

אני מתכנן להחזיק אותו כ6 עד 7 שנים.

אני מטורד מהסוללה כמה זמן היא אמורה להחזיק ואיך אני מתמכר את זה בעלות הרכב?

פורסם
לפני 7 דקות, llaavvii כתב:

רכב אמין חסכוני וטוב,

אתה מכיר את ההיסטוריה של הרכב וזה בכלל טוב,

בדוק ביבואן את הרחבת האחריות - וקניה מהנה.

מה לגבי הסוללה לכמה זמן הוא אמור להחזיק?

פורסם

איוניק רכב טוב ואמין.

יונדאי המשיכו את שרשרת הרכבים האיכותיים שלהם עם הוצאת הרכב הזה.

6-7 שנים נשמע סביר, רק קח בחשבון שחיי הסוללה הם בערך 100,000 עד 180,000 ק"מ או עד 5 שנים, כך שכנראה תצטרך להחליף סוללה.

פורסם
לפני 2 דקות, makerbaker כתב:

איוניק רכב טוב ואמין.

6-7 שנים נשמע סביר, רק קח בחשבון שחיי הסוללה הם בערך 100,000 עד 180,000 ק"מ או עד 5 שנים, כך שכנראה תצטרך להחליף סוללה.

כלומר עוד שנתיים החלפת סוללה?

כמה זמן אחריות הם נתונים לסוללה יונדאי לאינווק 2019?

כמה אמור לעלות החלפת סוללה?

קראתי על ביטוח של סוללה ממתי אני אצטרך להתחיל את הביטוח שהרכב מגיע ל100 אלף קילומטר?

פורסם

יש לך אחריות יצרן על הסוללה של 7 שניםאו 150000 קמ. לאחר מכן, יכול להרחיב אחריות. לטעמי אין לך שום חשש. רכב חסכוני ואמין. לטעמי, לך עליו ללא חשש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 55 דקות, makerbaker כתב:

מהיכן המספרים האלה?

קשה לי להאמין שהיבואן היה נותן 5 שנות אחריות לסוללה אם זה באמת היה אורך החיים שלה.

אין לי ניסיון עם ההיברידיות של יונדאי אבל מכרתי לא מזמן טויוטה אוריס היברידית בת כמעט 7 שנים ו-140,000 ק"מ עם הסוללה המקורית (תחת תכנית הארכת האחריות של טויוטה)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

הסוללות מחזיקות הרבה יותר מ5 שנים.

לדעתי וכפי שכבר נאמר כאן.

עסקה משתלמת, רכב נהדר, חסכוני ואמין.

עם סיום האחריות על הסוללה בצע הארכת אחריות שנתית ותהיה בראש שקט גם שנים קדימה.

הייתה לי איוניק 2017 צמודה מהעבודה, רכב שעבד הרבה וקשה (אני קיבלתי אותה כעבור4 שנים ו 140 אלף ק''מ), בסה''כ שירתה אותי באינטנסיביות כמעט חצי שנה ללא בעיות מיוחדות.

פורסם

לבן שלי הלך הגיר ברכב זה  מודל 2017 80000 ק"מ .

למזלו , היה עדיין באחריות .

התיקון לקח בערך חודשיים . תיקון אחד שכשל ואח"כ "אין את החלק בארץ" וכו' .

נתנו רכב חלופי I 10 ורק לאחר שחלף זמן ולאחר צעקות

פורסם (נערך)

שלום, 

יונדאי איוניק זה רכב מצויין. 

לנו יש 3 כאלה במשפחה ואף אחת לא עשתה בעיה כלשהי. 

לא חסר איוניק שעברו את ה 200+ אלף ק"מ. 

זה רכב שמעניק ראש שקט, מומלץ שתטפל במוסכי החברה, המחירים לרכב הזה גם ככה זולים + החברה משתתפת בשמחה בתיקונים כבדים. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
פורסם

אני מקבל את הרכב במחיר מחירון כי זה משהטריידאין מציע לחמי.

מה דעתכם בתנאי השוק של היום כדאי?

במקור רציתי לקנות סופר מיני אבל אני חושב לקפוץ על הזדמנות לקנות רכב אמין מבית טוב ולהחליף לאשתי את האוטו הi30 שנת 2013 ולקחת אותו אליי.

בתאריך 13.3.2022 בשעה 12:48, makerbaker כתב:

איוניק רכב טוב ואמין.

כלומר עוד שנתיים החלפת סוללה?

כמה זמן אחריות הם נתונים לסוללה יונדאי לאינווק 2019?

כמה אמור לעלות החלפת סוללה?

קראתי על ביטוח של סוללה ממתי אני אצטרך להתחיל את הביטוח שהרכב מגיע ל100 אלף קילומטר?

פורסם

האחריות לסוללה היא 7 שנים או 150000 ק"מ. כלומר, אם הרכב 2019, יש לך אחריות יצרן עד 2026 או 150,000 ק"מ. בתום ה 7 שנים, תוכל להאריך אחריות בעלות של 399 ש"ח לשנה או 15000 ק"מ (החל מהשנה השמינית).

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 4 דקות, meir_gi כתב:

האחריות לסוללה היא 7 שנים או 150000 ק"מ. כלומר, אם הרכב 2019, יש לך אחריות יצרן עד 2026 או 150,000 ק"מ. בתום ה 7 שנים, תוכל להאריך אחריות בעלות של 399 ש"ח לשנה או 15000 ק"מ (החל מהשנה השמינית).

מה קורה אחרי שנגמר האחריות?

האם יש סיכון גבוה שהסוללה תקלקל?

• תוכן חדש...