Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב (3008) מושך ממש חלש ימינה במהירות גבוהה (מעל 90 מורגש וב120 כבר ממש מתבטא בצורך תכוף בתיקון עדין עם ההגה לצד הנגדי) כשההגה ממורכז. לצערי אני פדנט מדי וזה מפריע לי ואשתי בכלל לא מרגישה בזה.

כשקניתי את הרכב ביוני 2021 בבדיקה גם נרשם שיש לבצע כיוון פרונט והבעלים של הרכב אכן ביצע לו כיוון פרונט ושלח לי את הקבלה ואכן הרכב נסע ישר ותקין.

עברו כמה חודשים של נהיגה רגועה עם סה"כ כ5000 ק"מ ושוב יש משיכה קלה הצידה במהירות גבוהה.

התקשרתי לברר באחד ממכוני הפרונט המוכרים בפתח תקווה סיפרתי לו על הבעיה, עוד לפני שבדק את האוטו אמר שבפיג'ו האיזון יותר מורכב ורוצה 480 שקל עוד לפני שראה את הרכב.

ברכב 4 צמיגי פלקן ZE310 בני חצי שנה טריים עם לחץ אוויר תקין. הרכב עבר טסט לפני חצי שנה גם כן והכל תקין בהגה נבדק במוסך לפני 3 חודשים כשעשיתי טיפול.

רציתי לדעת האם זה נכון מה שטוען המכון פרונט? מה עלויות בערך לכיוון כזה? האם יתכן שכל כמה חודשים צריך שוב לעשות איזון?

אשמח גם להמלצה למכון פרונט אמין ומקצועי בפתח תקווה.

פורסם

כיוון פרונט לא צריכים לעשות כל כמה חודשים.

אבל אם למשל הרכב נכנס לבור "רציני" בכביש או שהגלגלים נחבטו בחוזקה במדרכה - יש מצב שצריך לחזור על כיוון פרונט (נתתי רק דוגמאות).

לגבי המחיר - נראה קצת יקר (איני יודע אם ברכבך הכיוון יותר מורכב).

אם מדובר על איזור פתח תקווה - אוכל להמליץ לך מנסיון אישי על מוסך הציר (בצומת סגולה).

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתי שואל עוד כמה בעלי מקצוע,

כל מה שקשור לכיוון פרונט תמיד נשמע לי כמו סיפורים מהסוג ששומעים ביצאת צדיק.

תמיד משהו מסובך, תמיד צריך ליישר משהו עם מכת פטיש ותוספת תשלום של 200 ש"ח וכו'.

תמצא מישהו שיסדר לך את המשיכה (שזה מה שמפריע לך) במחיר הנמוך ביותר וזהו.

• תוכן חדש...