Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 קקטוס 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש מקרוב משפחה את הרכב (הוא מוכר כדי לשדרג)

סיטרואן C4 קקטוס - 130 כ"ס (shine pk)

הרכב עשה 35000 ק"מ

לא היו תקלות/תאונות ויש אחריות ל3 שנים נוספות.

הרכב עונה על הדרישות שלנו. מתכוונים להחזיק בו בערך כ 5 שנים.

הדבר היחיד שמטריד- אמינות הרכב. המוניטין של סיטרואן לא טוב (מעבר לשמועות- גם בסקרים בארץ ובאירופה החברה ממוקמת נמוך).

רציתי לקבל קצת מידע מניסיון שיש לכם עם הרכב (גם דגמים קודמים לגבי תקלות שלא קשורות לריקול) ולהרוויח קצת תובנות לגבי:

1. אמינות הרכב ותדירות תקלות (בשימוש ממוצע)

2. היכולת למכור רכב כזה בעוד 5 שנים (בגלל גודל שוק קטן)

3. דבר דבילי- האם אפשר להסתדר עם 3 פתחי אוורור במזגן גם עם ילדים מאחורה.

המון תודה מראש

פורסם

כרגע השוק של הקקטוס בשיאו. לראיה, המחירון עלה בכמה אלפים טובים ויש ביקוש רב בעיקר לדגם שלאחר מתיחת הפנים. אין לדעת מה יהיה מבחינת מחירון בעתיד. 

פורסם

הדגם הזה נדיר, במיוחד עם ה 130 כ״ס.

עיקר הבעיה הייתה עם הטיימינג המתפורר, הייתי בודק במוסך איזה רצועת טיימינג קיימת ברכב, אם מהדור החדש, תתחדש.

מדובר ברכב נוח,זריז ויחודי.

רק תקפיד על שמן בתקן מאושר ע״י היצרן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגדול רכב נהדר

נקודות תורפה מבחינת אמינות:

1. מזגן. הרבה דיווחים על מאייד או מדחס שדלפו. כולל אצלי לקראת תום האחריות.

2. ממיר קטליטי. כנ"ל.

3. טיימינג. "אמור" להיות פתור ברצועות דור 2 או 3, אבל ימים יגידו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה על התשובות המפורטות. 

אכן אין לדעת את התנהגות השוק בעתיד.

לפני שעה, yulianx כתב:

הדגם הזה נדיר, במיוחד עם ה 130 כ״ס.

עיקר הבעיה הייתה עם הטיימינג המתפורר, הייתי בודק במוסך איזה רצועת טיימינג קיימת ברכב, אם מהדור החדש, תתחדש.

מדובר ברכב נוח,זריז ויחודי.

רק תקפיד על שמן בתקן מאושר ע״י היצרן.

ראיתי הרבה מידע שנתת בפורום על הקקטוס שחיזק את הרצון שלי בנוגע לרכב. תוכל בבקשה לפרט מניסיונך לגבי תדירות תקלות (או בתכלס- אם אני צריך לצפות לפגוש מוסך הרבה). גם הנקודה של המזגן ויכולת הקירור קריטית.

לפני 26 דקות, avargel כתב:

בגדול רכב נהדר

נקודות תורפה מבחינת אמינות:

1. מזגן. הרבה דיווחים על מאייד או מדחס שדלפו. כולל אצלי לקראת תום האחריות.

2. ממיר קטליטי. כנ"ל.

3. טיימינג. "אמור" להיות פתור ברצועות דור 2 או 3, אבל ימים יגידו.

תודה על ההתייחסות. ההבנה שלי ברכבים שואפת לאפס ולעומת זאת השנאה למוסכים גדולה. האם התקלות הללו צריכות להרתיע אותי?

אני יודע שממיר קטליטי למשל זו חתיכת הוצאה. יש טיפול מנע לבעיות הללו או שזה עניין של מזל?

בנוסף, כן אשמח לדעת האם המזגן חזק מספיק לקירור כל האוטו, בעיקר ליושבים מאחורה (למרות רק 3 פתחי אוורור)

שוב חברים תודה על העזרה

פורסם
לפני שעתיים, Ida.n כתב:

1. אמינות הרכב ותדירות תקלות (בשימוש ממוצע)

2. היכולת למכור רכב כזה בעוד 5 שנים (בגלל גודל שוק קטן)

3. דבר דבילי- האם אפשר להסתדר עם 3 פתחי אוורור במזגן גם עם ילדים מאחורה.

המון תודה מראש

1. מה התקציב ?

2. כמה נפשות ?

3. ק"מ שנתי ממוצע ?

4. דרישות מיוחדות ?

רכב קונים לפי הצרכים *או* עם הלב. הקקטוס מתאימה לצרכים שלכם ?
אם תוכל לענות על השאלות, נוכל לכוון אותך טוב.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

1. מה התקציב ?

2. כמה נפשות ?

3. ק"מ שנתי ממוצע ?

4. דרישות מיוחדות ?

רכב קונים לפי הצרכים *או* עם הלב. הקקטוס מתאימה לצרכים שלכם ?
אם תוכל לענות על השאלות, נוכל לכוון אותך טוב.

אהלן איציק. תודה על הרצון לעזור.

אין ספק שהשאלות חשובות והגישה נכונה. אנסה לענות:

1.  אנחנו זוג צעיר אחרי חתונה. תקציב בסביבות 90k גמיש.

2. כפי שאמרתי- זוג. בתקווה שבשנים הקרובות המשפחה תתרחב בילד או שניים.

3. סביבות 14000 שנתי.

4. מחפשים רכב משפחתי. אנחנו די צנועים בדרישות ולא בררנים. הקקטוס לגמרי עונה על הדרישות (חוץ ממזגן מאחורה שחשבנו שיהיה רלוונטי בעתיד). המחשבה הייתה להתחדש בקורולה (כרגע נוסעים על אחת ישנה), אבל השוק יד 2 כרגע משוגע והמחירים גבוהים.

הדבר שקורץ לנו בקקטוס הוא התועלת לעומת המחיר (שיהיה צמוד למחירון) , והעובדה שאנחנו משפחה של המוכר, כך שהקניה יותר ידידודית ובטוחה.

כפי שציינתי- חשובה לנו אמינות של הרכב, ולבקר את המוסך בתדירות נמוכה (לא מצפים לקורולה, אבל שיהיה ברמת הסביר)

מקווה שזה נותן תמונה יותר ברורה. תודה מראש על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי Ida.n
פורסם

אני מחזיק את הקקטוס כשנה, לא היו תקלות.

לגבי המזגן, מי שנסע איתי בימים חמים לא התלונן, אם כי מאחור ישב ילד שלא היה לו חם.

כמו כן, הרכב בן שנתיים, כך שתקלות בשנים הקרובות לא צריכות להיות, אמורה להיות אחריות של 5 שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מערכת המתלים שיש ברכב הזה לא תקבל ברכב שעולה לפחות פי 2, אנחנו בבית עם קקטוס 2017 מדובר ברכב נוח מאוד שלא קיבל את מערכת המתלים של דגמי 2018 ואילך , והשיפור הוא די דרמטי.

חוץ מזה, יש כמה פשרות בדגמים הראשונים, השאלה אם זה נמשך בדגמים החדשים יותר(יש שרשור פשרות ברכבים תעשה חיפוש, כתבתי שם בפירוט)

אנחנו עם המנוע של ה-110 והיות והרכב קל ממש כיף לנסוע איתו, מגיב במהירות ואף פעם לא חסר כוח.

פתח המיזוג המרכזי מ-א-ו-ד עוצמתי אולי כי יש פחות תעלות ברכב. הרכב מתקרר תוך דקות ספורות גם ביולי-אוגוסט.

הייתי עושה נסיעת מבחן ובדיקה מדוקדקת של הרכב מבחינת "פיצ'רים" שאתה מצפה לקבל ברכב

בהצלחה

פורסם

מערכת המתלים החדשה היא מ 2019, לא 2018. זה אכן מרגיש מעולה על הכביש (כמו ב c5 איירקרוס). 

לגבי מחירון, שוב, ולמרות מה שכתבו פה, הוא עלה משמעותית ונכון לפברואר- קקטוס 2020 130 כ״ס עמדה על 102K אצל לוי יצחק. כחדשה היא עלתה בזמנו -119 ובמבצע השקה מוגבל 115. הרכב מאובזר מאוד, שזה גם נחמד. אתה די מקבל את מה שיש ב c4 החדשה למעט בקרת שיוט אדפטיבית, וכמובן ברכב קומפקטי יותר. 

פורסם

אהלן חברים.

נתתם המון מידע וחומר למחשבה וזה מעולה לשמוע ממקור ראשון חוויות של אנשים שנסעו באוטו. עזרתם מאוד.

תודה רבה על השקעת הזמן וההתייחסות העניינית והרצינית. מעריך את זה.

פורסם

מה שכן, אם תקנה אותו, עשה מה שצריך על מנת לשמור על האחריות בתוקף. טיפולים בזמן, מוסכים מורשים וכו'...

פורסם

המזגן של הרכב עוצמתי מאוד ומצליח לקרר היטב את הרכב למרות 3 פתחים בלבד, מהבחינה הזאת אתה תופתע לטובה.

הרכב שאתה רוכש מודל 2020 עם 5 שנות אחריות וגם לא נסע הרבה יחסית כך שלא הייתי חושש מנושא אמינות.

רכב נהדר ומיוחד, בדגם המעודכן מ-2019 טופלו כמה נושאים שהיו חסרים בדגם המקורי, כמו תאורה במושב האחורי, 2 מחזיקי כוסות לעומת אחד וכו'....  הבידוד והמתלים גם כן משופרים יותר.

מנגד - הוא איבד קצת מהקסם הקונספטואלי שהיה לדגם המרהיב במקור.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אשמח לשמוע איך המרווח רגליים שלו מאחורה.

אנחנו עם C4 (לא קקטוס) ותאומים, הכיסא בטיחות מאחורי הנהג ממש צפוף לנו. יש הבדל בנושא בקקטוס?

• תוכן חדש...