Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני רוצה לשמור על הרכב ממכות מרכבים אחרים 

במיוחד חשוב לי מאחורה 

השאלה שלי האם זה עוזר לתבוע את השני במקרה של נזק?

ואם כן אז איזה מצלמה כדאי מאחורה,או גם מקדימה?

כי שמעתי שיש כמה סוגים (אני מדבר על מצלמה גם שהרכב מכובה אפילו,כי אני דואג שבחניה אצלינו לא יתנו לו מכה כי זה יכול לקרות)

תודה

עריכה אחרונה על ידי moshe1990
פורסם

היו לי 2 מצלמות ברכב הקודם כי אחת התחילה לעשות טיפה בעיות אז שמתי אותה מאחורה וקניתי חדשה לקדימה.

בול באותה תקופה אופנוע נכנס בי מאחורה שדפקתי בלימת חירום בגלל מישהי שחתכה אותי (שאגב המשיכה לדרכה וכנראה לא ידעה אפילו) והוא טען שנכנסתי לו לנתיב (שקר) ושאני הלא בסדר. איך ששלחתי את הסרטון לחברת הביטוח כבר לא היה ספק וניצחתי בלי שידברו איתי בכלל.

לדעתי שווה לשים אחת פשוטה מאחורה כי לא מדובר על הרבה כסף אבל יכול לחסוך הרבה כאב ראש.

לגבי מצלמה מקדימה זה ממש חובה ונותן תמורה נהדרת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, Shab00 כתב:

היו לי 2 מצלמות ברכב הקודם כי אחת התחילה לעשות טיפה בעיות אז שמתי אותה מאחורה וקניתי חדשה לקדימה.

בול באותה תקופה אופנוע נכנס בי מאחורה שדפקתי בלימת חירום בגלל מישהי שחתכה אותי (שאגב המשיכה לדרכה וכנראה לא ידעה אפילו) והוא טען שנכנסתי לו לנתיב (שקר) ושאני הלא בסדר. איך ששלחתי את הסרטון לחברת הביטוח כבר לא היה ספק וניצחתי בלי שידברו איתי בכלל.

לדעתי שווה לשים אחת פשוטה מאחורה כי לא מדובר על הרבה כסף אבל יכול לחסוך הרבה כאב ראש.

לגבי מצלמה מקדימה זה ממש חובה ונותן תמורה נהדרת.

בדקתי ויש כזה דבר מצלמה קדמית ואחורית

תגיד מה שיש לך זה גם שהרכב מכובה?

ותגיד חייב רשת אינטרנטית?

והאם שהרכב מכובה ומצלם יש לך מושג אם לוקח כח מהמצבר?

פורסם

יש קדמית ואחורית משולבות כן, יקר יותר אבל נוח אם אתה רוב היום בכביש.

אפשר לקנות קיט לחבר שיצלם שהרכב מכובה אבל לא היה לי כוח להתעסק עם זה כי עם השווי רכב שלי מה שמפחיד אותי יותר זה תאונה בכביש ולא ילד שישרוט לי (במיוחד שיש לי חנייה פרטית לא ברחוב)

לא רק שלא חייב אינטרנט אין אפשרות לאינטרנט.

ברור שלוקח מהמצבר אבל הוא לא עובד כל הזמן אלא רק שהוא חש מכה, צריכת חשמל מאוד נמוכה שלא משפיעה.

• אהבתי 1
פורסם

עדיף תמיד מצלמות מקדימה ואחורה טובות,

קח בחשבון שמצלמה פשוטה מאחור,  תצלם תמונות באיכות נמוכה,  ומה הרווחת פה?

וכמובן בלילה כשתנאי התאורה חלשים, אתה תקבל גם תמונה בשחור לבן ולא ציבעוני .

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...