Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שבין חברי הפורום הזה נמנים בערך כל סוגי האנשים עם כל רמות הידע, אני חושב שזה מקום שאפשר להתייעץ בו

יצא לי לחשוב על זה לאחרונה (נניח רגע את המצב הזוגי שלי בצד, לא מפריע לי לשתף אבל לא רוצה שזה יסיט את הדיון כי אני מחפש משהו אובייקטיבי). יש לזוגיות שירדה מהפסים הרבה אופציות לשיפורים, יש ייעוץ זוגי שנועד לפתור בעיות ומשברים, אפשר לדבר על הדברים, לנסות להבין ולעשות ויתורים: זה תהליך ארוך שככל הנראה הציל לא מעט זוגות לאורך הזמן, אבל אני שואל את עצמי, מתי זה כבר ״לא שווה את זה״?

מתי מגיע הזמן שבו אפשר להגיד שאין צורך לדוש בזה יותר, עדיף לפרק? איך זוג יודע שיש בעצם חוסר התאמה עמוק שרק עכשיו, כשהחיים מזמנים אתגרים יותר מסובכים ממה לאכול ולאן לטוס, מגלים עליו?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 41 דקות, falou כתב:

כשיש ממש סלידה פיסית עמוקה מלווה באדישות לגורל האחר או כשיש אי הסכמות מהותיות על ניהול הנישואים כמיזם משותף שלא מצליחים לגשר עליהם (אחד מבני הזוג חזר בתשובה, למשל, למרות שיש זוגות שמסתדרים גם עם שינויים גדולים כאלו).

לבסוף, כשאי אפשר לתת אמון בבן הזוג באופן מהותי לעתיד. כלומר, עם שקרן תמידי אין מה לעשות.

יש גם הבדל ענק בין גירושים עם ילדים ובלי. על גירושים עם ילדים אפשר לחשוב כמו גירושים חלקיים.

מעבר לזה, גירושים זו לא רק פרידה זוגית/חברתית, זו פרידה כלכלית גם וצריך לחשב את זה.

ולבסוף, יש גירושים ויש גירושים. יש גירושים (עם ילדים) שממשיכים אחריהם עם מערכת יחסים טובה ושותפות המשכית ויש את ההפך, והכל מהכל באמצע (וגם שינויים לאורך הזמן)

דבר אחד בטוח, גירושים זה פיגוע באורח החיים שלך, זה כמו מוות במשפחה ואם אפשר להמנע - עדיף (בייחוד אם יש ילדים).

אם כן הולכים על זה, אז לגמרי ללכת לייעוץ ביחד ולעשות את זה עם ליווי.

וואללה כל מילה בסלע, אין מה להוסיף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם זה ייהפך לשרשורפלצת?😁

• מצחיק 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מעבר לדברים המדוייקים שכתב הבמבי

בכל מקרה של אלימות מכל סוג שהוא (פיסית, כלכלית, מילולית,)

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אחרי שהבנת שמערכת יחסים בין בני אדם חווה באופן טבעי עליות ומורדות עם השנים.

קל לפרק . קשה לבנות .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

כשיש ממש סלידה פיסית עמוקה מלווה באדישות לגורל האחר

☝️בול.

תהפוך את המילים "סלידה" ל"משיכה" ו"אדישות" ל"רגישות" במשפט מעלה ותגלה מה היא אהבה. כשזה לא קיים יותר, אף מייעץ זוגי או מכשף מהשאול לא יצליח לגרום לזה לקרות.

חיי זוגיות ללא אהבה הם גיהנום.

• אהבתי 1
פורסם

אני תוהה כמה זוגות ניצלו בעקבות טיפול זוגי, הסטטיסטיקה שלי (קטנה, אבל 4 מתוך 4) היא ש 100% מאלה שהלכו לטיפול זוגי - התגרשו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 55 דקות, omricn כתב:

☝️בול.

תהפוך את המילים "סלידה" ל"משיכה" ו"אדישות" ל"רגישות" במשפט מעלה ותגלה מה היא אהבה. כשזה לא קיים יותר, אף מייעץ זוגי או מכשף מהשאול לא יצליח לגרום לזה לקרות.

חיי זוגיות ללא אהבה הם גיהנום.

ב ד י ו ק

קובי

:-)

פורסם
לפני 22 דקות, kobi_g כתב:

ב ד י ו ק

אנשים הם עקשנים,טיפול זוגי אצל הרוב נועד לסמן וי ולא לפתור בעיות.

"ניסינו לא עבד" כזה בשביל שקט אישי.

תודה על הפרסומות:

Screenshot_2022-02-24-16-18-13-935_com.android.chrome.jpg

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• אחראי פורום
פורסם
לפני 53 דקות, DrorZi כתב:

אני תוהה כמה זוגות ניצלו בעקבות טיפול זוגי, הסטטיסטיקה שלי (קטנה, אבל 4 מתוך 4) היא ש 100% מאלה שהלכו לטיפול זוגי - התגרשו

טיפול יצליח (גם) כשיש עם מה לעבוד.

מכיר שני מקרים מאוד מקרוב שהיה עם מה לעבוד, בני הזוג רצו והשקיעו בתהליך וממרחק של שנה-שנתיים הכיוון חיובי ויציב.

לעומתם זוג חברים שניסו ברצינות טיפול, אבל האהבה הבסיסית כבר לא היתה קיימת.

התגרשו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני כשעה, DrorZi כתב:

ההכירות שלי היא עם סטטיסטיקה הפוכה לגמרי. רק אומר.

כמובן - מדגמים קטנים

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טרם הצלחתי להבין מה היא ה״אהבה הבסיסית״

מאוד אכפת לי מאשתי, אני דואג לקחת את הילדה כדי שהיא תישן קצת, מפנק אותה בטיסה לחו״ל כדי שיהיו לה כמה לילות של שקט, ומצד שני, אני לא מרגיש שיש לי איזה משיכה אליה ברמה הפיזית (לא בא לי לנשק או לחבק, מחלק מהדברים אני סולד) ומצד שני כרגע אין לי תחושת משיכה לכלום (כלומר, זה לא שאני רואה מישהי אחרת וחושב לעצמי שהייתי מעוניין בה, זוגות חברים אחרים שמראים חיבה מפריעים לי כרגע גם).

מצד אחד אני חושב שהיא בנאדם נהדר בפרמטרים מסוימים, מצד שני יש כמה דברים די רעים שאני חושב עליה. אני במצב שאין לי תחושה חד משמעית לפה ולשם.

מצד אחד גירושין יחזירו לי את החופש והשקט שלי שאני כל כך כמהה להם, מצד שני אכן יש ילד בתמונה (בגיל שנה) ולפספס את הגדילה של הילד זה קצת באסה, מצד נוסף, אם הייתה לי האפשרות היום לחזור אחורה בזמן ולא להביא את הילד, לא הייתי מביא.

התחושה של חוסר חד משמעיות היא דבר די מתסכל

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 2 דקות, SuperBamba כתב:

ני לא מרגיש שיש לי איזה משיכה אליה ברמה הפיזית (לא בא לי לנשק או לחבק, מחלק מהדברים אני סולד)

אתה חושב שיש סיכוי שזה ישתנה?

אני מבין בין השורות שאשתך ילדה לפני כשנה. לידה משנה מע' יחסים. מכניסה לחץ, עייפות, שינויים בגוף האשה. כל אלו גורמים לירידה בחשק המיני אחד כלפי השניה ובכלל.

מה הרגשת כלפיה לפני הלידה? לפני ההריון?

אם אהבת ונמשכת אליה לפני שנה, יש סיכוי טוב שתחזור להרגיש כך בעתיד.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...