Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAZDA CX5 vs MG EHS PHEV

eyal k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום , 

ברשותי מאזדה cx5 שנת 2020 במסגרת ליסינג מהחברה ,שוקל לקחת MG EHS PHEV על מנת להקטין את שווי המס שאני משלם ,הפער עומד על 1000 ש"ח בחודש בברוטו . 

מבחינת התצורה דומים מאוד , הן בגודל והמרחב הפנימי אך יחד עם זאת המאזדה יותר איכותית בנהיגה שלה 

איכות אל מול חיסכון ?

אשמח לדעתכם המנוסה 

אייל 

פורסם

אצלי בצי שאני מנהל יש עד לאחרונה 7 רכבי MG ehs.

הרכב מאובזר מאוד לרכבים בקטגוריה אך מהניסיון שיש לי עד כה האיכות אינה גבוהה. הן מבחינת החומרה ( מולטימדיה, פלסטיקה ועוד) והן מבחינת תקלות תוכנה ( מזגן נתקע ומצריך איפוס, לא מטעין את הסוללה ועוד).

מבחינת VFM עסקה משתלמת אך יש לקחת בחשבון שזאת לא האיכות והליטוש של המזדה.

• אהבתי 1
פורסם

והמחיר של שני הרכבים זהה?

בכל מקרה אם זה עניין פיננסי של חסכון של כמה מאות שקלים התשובות הם אצלך עד כמה החיסכון חשוב,

בכל מקרה כמובן שהמאזדה תהיה יותר איכותית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...